nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek stílusos otthona

Ennek a 4 csillagjegynek a legízlésesebb az otthona

Az, hogy milyen az otthonunk, rólunk is sokat elárul. Egyes csillagjegyek kifejezetten imádják csinosítgatni, saját képükre formálni a lakást, és ezt képesek művészi szintre emelni.

Vannak, akik a lakásukat a funkcionalitása szerint használják, és nem sokat törődnek a dekorálással. A következő csillagjegyek azonban nagyon is szeretik, ha az otthonuk kifejezi az egyéniségüket.

Mérleg

A Mérleg rabja a divatnak , és figyelemmel követ minden friss irányzatot. Képben van a legújabb otthon trendekkel, tudja, hogy épp melyik a legfelkapottabb stílus, és igyekszik azt a saját otthonába is becsempészni. Ő az, aki az extrémebb megoldásoktól sem ódzkodik, sőt: kifejezetten szereti, ha valami nem hétköznapi. Ha egy Mérleg lakásában jársz, biztos lehetsz benne, hogy a legfrissebb trendnek megfelelő dizájnelemeket megtalálod nála.

Csillagjegyek stílusos otthonokkal

Tőlük biztosan leshettek el stílusötleteket
(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika erősen anyagias jegy  imádja a luxust. A lakberendezés terén sincs ez másként: ő biztos, hogy nem fog valamit csak azért megvenni, mert olcsó, és olyan megoldásokat sem látni a lakásában, amiről már messziről látni, hogy nem elsőrangú. Szereti, ha a bútorai is tükrözik a minőség iránti elkötelezettségét, ezért, ha kell, szélesre nyitja a pénztárcáját.

Oroszlán

Ha valakinek, akkor az Oroszlánnak nagyon fontos, hogy igazi sztárnak érezze magát otthon is. Ennek megfelelően rendezi be a házát is: lenyűgöző csillárok, nemes anyagok, fényűző drapériák – ebben a környezetben érzi igazán jól magát. Ha egy Oroszlánhoz mész látogatóba, készülj fel arra, hogy leesik az állad a pompától. Szereti gondosan megtervezni, mi és hova kerül az otthonában, de az még inkább a kedvére való, hogy ezért cserébe bezsebelje a dicséreteket.

Vízöntő

A Vízöntő nemcsak követi, hanem teremti is a divatot. Keveseknek van olyan jó érzéke a lakberendezéshez, mint egy Vízöntőnek. Ha valahol lát egy jó ötletet, szereti azt maga is megvalósítani, de rendszerint valamit változtat rajta, és ez által egyedivé teszi. Még akkor is, ha a legújabb divatirányzatot követi, képe arra, hogy a saját stílusát is belevigye. Ettől lesz egy Vízöntő lakása igazi wow faktor.

via

Még több ezo!

Ezek a csillagjegyek soha nem lustálkodnak – ők azok, akik mindig tettre készek
4 csillagjegy, akik mindig keresztülviszik az akaratukat – jobb, ha félreállsz!
Ez a 4 csillagjegy ért a legjobban az állatok nyelvén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top