nlc.hu
Horoszkóp

A kimerült csakráid betegséggel üzennek

A szexcsakra zavara párkapcsolati problémát is okoz

A hét csakra a test hét energiaközpontja, tested középvonalában helyezkednek el fejtetőtől a farokcsontig.

Ha kibillensz az egyensúlyból, az élet bármilyen területén, vagy fizikailag, valamelyik csakrád jelezni fog. Nincs más dolgod, csak figyeld magad!

nő naplementében szívet mutat

Fotó: Unsplash

1. A gyökércsakra zavarai

Az emésztőrendszerben, például székrekedés formájában mutatkozik. Önbizalomhiány, vagy valamilyen bizonytalanság van jelen az életedben, amin dolgoznod kell. Ha folyton fáradt vagy, nincs elég energiád, a gyökércsakrát kell egyensúlyba hozni.

2. A szexcsakra zavarai

Ha szaporítószervek és környéke mutat tüneteket, vagy a vizeletkiválasztás, húgyút problémás, az a szexcsakra zavarára utal. Lelki szinten a párkapcsolati bizonytalanságok, szexuális vágy csökkenése, de a kreativitás hiánya is ezt jelzi.

3. A köldökcsakra zavarai

Gyomorproblémák, vércukor- és étkezési zavarok jelzik. Krónikus fáradtsággal is járhat, lelki téren pedig az önértékelés, akaraterő, motiváció csökkenésével, elvesztésével.

4. A szívcsakra zavarai

Vérnyomás- és szívproblémák, autoimmun betegségek és légúti zavarok utalnak rá. Ha az intimitással, elköteleződéssel vannak gondjaid, vagy a magadból vagy magad felé irányuló szeretetet blokkolod, a szívcsakrán kell dolgoznod.

5. A torokcsakra zavarai

Ha pajzsmirigyproblémáid vannak, vagy állandóan gyulladt a mandulád, a torkod, a torokcsakrád kimerült állapotban van. Lelki szinten megoldatlan problémák, előtted tornyosuló akadályoktól való félelem mutatja a zavart.

6. A harmadik szem csakra zavarai

Fejfájás, migrén jelenléte keseríti meg az életed, ha ez a csakrád nem működik kiegyensúlyozottan. Depresszió, felborult hormonrendszer is utal rá, és akkor is itt keresd a problémát, ha elveszted a kapcsolatot a belső hangoddal, az intuícióddal.

7. A koronacsakra zavarai

Ha álmatlanság gyötör, rémálmaid vannak, de ha egyszerűen rosszul alszol, akkor is a koronacsakrával kell foglalkoznod. Komolyabb mentális zavarok is felléphetnek, de ha szétszórt vagy, zavart, képtelen az összpontosításra, mindenképp kezdj el dolgozni az egyensúlyon.

(via healthline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top