nlc.hu
Horoszkóp

5 jel, hogy melletted áll és őriz a védőangyalod

Ne félj, a védőangyalod mindig veled van!

Furcsa érzések, ismétlődő számok, vagy angyali üzenetek: ez mind arra utal, hogy valaki vigyáz rád, és jó úton jársz az életben.

Az angyalok nem csupán veszélyhelyzetben vannak ott, és segítenek. Persze ismerhetsz olyan szerencséseket, akik rendszerint hajszál híján menekülnek meg balesetektől: az ő védőangyaluk biztosan nem unatkozik.
És ha már megbizonyosodtál, hogy valaki vigyáz rád, nyugodtan kérj tőle. Betegség, szerelmi bánat, családi problémák – személy szerint hívhatod azt az angyalt, aki a leghatásosabb segítséged lesz a nehéz időkben.

angyal

Fotó: Unsplash

Ismétlődő angyali számok

Az angyalok sokszor üzennek számokkal, így ne lepődj meg, ha időnként az órád 11:11-et mutat, vagy érdekes módon mindig ugyanarra a házszámra kapod fel a fejed. Ezek az angyali számok, amik üzenetet hordoznak. Olvass utána, melyik szám mit jelent, mert az aktuális élethelyzetedre, problémáidra nézve fontos tartalommal bírhat.

Angyalok az álomban

Nem csupán alvás közben vigyáznak rád, de az álmaidban is megjelennek olykor az angyalok. Nagyon élénk álmok, amiben ténylegesen angyali alakok, szárnyas lények jönnek el hozzád. Amikor reggel különösen élénken emlékszel egy álomra, gondolkozz el, mit jelenthet az életedre nézve. Ilyenkor az álmodon keresztül próbálnak figyelmeztetni az angyalok.

Üzeneted érkezett

Az angyalok nem egyszerűen megvédenek, de a helyes választás, jobb döntés felé próbálnak terelni, és csak végső helyzetben avatkoznak be. Ilyen sugallatot bárhol felfedezhetsz. Egy dal szövegében, egy könyvcím formájában. Éppen akkor és ott vannak, amikor számodra jelentősége van azoknak a szavaknak. Nem véletlenül veszed észre, valaki igyekszik a figyelmedet ráirányítani.

Felbukkanó angyalformák

Egyre több angyalforma, nyakék, felhő, szárnyforma jelenik meg körülötted. Angyalt formázó dolgokat látsz. A legváratlanabb helyeken is feltűnnek, és nem csak képek formájában. Megismersz embereket, akik kapcsolatba lépnek angyalokkal, vagy elcsípsz angyali tapasztalatról szóló beszélgetéseket.

Nem vagy egyedül

Biztos érezted már úgy, hogy nem vagy egyedül. Ne félj, bár elsőre hátborzongató lehet. Valóban nem vagy egyedül, de a védőangyalod jelenléte megnyugtató lesz egy idő után. Vigyáz rád, egyengeti az utadat, és amikor úgy érzed, valaki figyel, tudhatod: biztonságban vagy.

(via AwarenessAct)

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top