nlc.hu
Horoszkóp

Ne sértsd meg őket, mert rémesen fognak viselkedni

Ez az 4 csillagjegy akkor a legundokabb, ha megsértődik

Mind a négyen szeretnek sokkal többet gondolni magukról, mint ami a valóság. Értékes emberek, de a szerénységet csak hírből ismerik.

Mindenkinek megvannak a maga érdemei, jó tulajdonságai. De ha ez beképzeltséggel párosul, hiába minden tiszteletre méltó érték, az illető pillanatok alatt ellenszenvessé válhat. Sajnos, ez akár egy baráti- vagy párkapcsolat végét is jelentheti. Ők négyen hajlamosak erre, az első jeleknél jobb, ha finoman elbeszélgetsz velük. 

nő kaktusszal

Fotó: Unsplash

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Könnyen ítélkezik, és szívesen kritizál: hiszen magát a legjobbnak szereti gondolni. Mindig erre is törekszik, de ha megsértődik, ő is csak egy hisztérika lesz. Egy sértés- és panaszáradatot zúdít rád, amit amúgy nem is hozott volna elő. De innen már nincs visszaút.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Imádja magát sztárolni és ünnepeltetni, de ha ilyenkor több figyelmet követelsz, még ő sértődik meg. Szörnyű felfuvalkodottá válik, instant barátainak elkezd kifigurázni téged. Még arra is vetemedhet, hogy leszóljon: kevés vagy neki. Sebaj, akkor boldoguljon nélküled.

Halak (február 19. – március 20.)

Ő a viccbéli nyuszika, aki már magában eldönti, hogy meg fogod sérteni – pedig még nem is beszéltetek. Lemondja a találkozót, vagy egyből azzal fogad, hogy elege van belőled, hiszen úgy sem érted meg. Ha pedig neked lesz eleged belőle, hatalmas drámára és színjátékra készülj.

Bak (december 22. – január 19.)

Szereti magát felsőbbrendűnek érezni, ez sznobságában mutatkozik meg. Számos apró dologgal iskoláz le, de ezzel csak saját egóját próbálja táplálni. Ha pedig rákérdezel, miért van szüksége folyton önfényezésre és megerősítésre, talán bizonytalan? Robbanni fog, és igazán nem viselkedik úriember vagy úrihölgy módjára.

(via relrules)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top