Napi horoszkóp 2021. 10. 01.: Fontos döntések

nlc | 2021. Október 01.
Olyan döntések előtt állsz, melyek megfontolásra valók, ezért ne hozd meg azonnal a végső konklúziót a napi horoszkóp szerint. Várj egy kicsit!

Kos

Már a hónap legelső napjától használd ki a kedvező bolygóállásokat a tanulás, a munka és magánéleted fellendítésére a napi horoszkóp tanácsa szerint. Új munkád révén feletteseid megszeretnek, lehetőségeid hosszú távra megalapozhatják életutadat. Nem elképzelhetetlen, hogy költözés lehetősége merül fel. A siker hosszú ideig elkísérhet, problémáid is megoldódhatnak, anyagi ügyeid rendeződhetnek. Viszonzásul azonban illene valami kis jót cselekedni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Minden reggel próbáld meg végiggondolni, hogy mi a legfontosabb aznapra, s mi az, ami várhat még, vagy egyáltalán nem is kell vele foglalkozni. Sok múlik az elkövetkezendőkben a jó időbeosztáson. Alapjában véve elégedett lehetsz önmagaddal. A hangulatoddal nincs is baj, de hamarosan gyors döntésekre lesz szükség! Amennyiben lehetséges, készülj fel meghozatalukra!

Döntés… (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nehezen viseled a gyors változásokat, pedig úgy tűnik, nem lehet feltartóztatni az új szeleket, amelyek éppen felforgatni készülnek életed. Ha pozitívan állsz az élethez, akkor ennek az újdonságnak is lesz értelme, megtapasztalhatod előnyeit. Fontos azonban szelektálni, és nem elhinni mindent elsőre! Párkapcsolatodban ne keress folyton hibát! Nyugodj meg, lazulj el és élvezz minden együtt töltött percet!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ritkán fordul elő, hogy csalódsz megérzéseidben. Az is lehetséges, hogy az utolsó pillanatban szerzed be a leghasználhatóbb értesüléseket, aminek következtében teljesen másként fest az adott dolog. Anyagilag szerencsésebb időszak következik, a szerelemben azonban már nem biztos, hogy ez a nap meghozza azt, amit vagy akit szeretnél. Ha házasságban élsz, eszedbe ne jusson cirkuszolni, féltékenykedni, még inkább ilyen gyanúra okot adni! Fontos: bizalmas titkaidat, elért sikereidet ne fecsegd ki irigyeidnek, ellenségeidnek!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Néha azt érzed, hogy hiába gürcölsz annyit, nem jutsz előbbre. Ilyenkor gondold végig alaposan, hol is tartottál pár éve! Nem kevés, amit elértél azóta. Szerelmi életedet illetően két ember kapcsolata mindig egyedi eset. Sose mond azt, hogy ez vagy az a jegy nem illik hozzád, vagy hogy jobb, ha nem kezdesz ilyen/olyan jegyűekkel, hiszen rengeteg egyéb körülmény: bolygóállás, kulturális háttér, érzelmi intelligencia is meghatározó egy kapcsolatban. Fontos: esetleges hatósági ügyeidet most eredményesen intézheted, de ez csak mára vonatkozik.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma energiaszinted magasabb lesz, mint máskor. Talán arra kellene ezt a napot használnod, hogy végleg felszámold restanciáidat. Rövidesen pénz is állhat a házhoz, de tartózkodj a túlköltekezéstől, pazarlástól! A társát kereső Szűz legyen optimista, mert a Vénusz most kellemesen kapcsolódik a Neptunusszal, ami arra utal, hogy biztosan megtalálod azt, akit keresel, akire valójában vágysz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Sajnos nem létezik olyan ember, aki sosem megy az idegeidre. Rá fogsz jönni, hogy a bosszantó kellemetlenségek miatt nem érdemes összeszólalkozni, ha egyszer az érdemi dolgok rendben vannak. Szelídből erőssé, gyámoltalan lényből magabiztossá válásod olyan átalakulás, amely párodat is igen boldoggá teszi. Azt mindig tartsd szem előtt, hogy a jól működő kapcsolat egyik alapköve, hogy nem szabad korlátozni a másikat. Célmegvalósító helyzetekben a diplomácia legyen legfőbb erősséged.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Sok erő fog össze annak érdekében, hogy karriered egyengesd. Nincs is más dolgod, mint ezt a kedvező hatást a lehető legjobban kihasználni. Baráti körben most egy ember okozhat kellemetlenséget. Ezt a komplikált ügyet megoldhatod békésen, nincs értelme nagy tüzet rakni belőle. Ha költözöl vagy otthonodat szépíted, azt sikerül úgy intézned, hogy kevés anyagi gondot, ám annál több örömet okozzon. Fontos: vigyázz a „sárga csekkekkel”, mert egyes szolgáltatók újabban szándékosan lehetetlenné teszik az időbeni befizetést, hogy késedelmi díjat szedhessenek!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ne szégyelld, inkább légy büszke rá, ha időnként könyvet veszel a kezedbe! Ne legyen mérvadó azoknak a véleménye, akik az agyzsibbasztó tévésorozatokkal szedálják magukat nap mint nap. Légy nyitott mindenre, vedd észre a jót, de ugyanúgy a rosszat is! Nem kell neked segítség, hogy a gagyi bulvármédia mondja meg, mit gondol. Ha ebben a szellemben készülsz a hétvégére, nagyon szép perceid, óráid lesznek.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A csillagok lelki emóciókat jósolnak a Bakok számára. Lesznek kiemelkedően magas és rettenetesen sötét mélypontok ezen a napon szerelmi életedben. Akik kapcsolatban élnek, támogatni fogják partnereik döntését, a Jupiter és Szaturnusz impulzusa alatt. Tudnod kell nyugodt környezetet teremteni kettőtök számára, és jó lenne megoldani a korábbi problémákat is. A Bak, aki most munkát keres, ha átmenetileg is, de talál valamit.

Egymás karjában (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő nap köszönt rád. Az első pár órában teljesen leköthet a tanulás, vagy akár a karriered építése, illetve azoknak az ötleteknek a megvalósítása, amelyek akár konfliktusokhoz is vezethetnek. Szerencsével járhatsz, mert olyan támogatókat sikerülhet megnyerni terveid kivitelezéséhez, akik hosszú távon ott lesznek melletted. Egy bevásárlás, séta során összefuthatsz egy régi ismerőssel.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szerelmed egyre gyakrabban hallgatásba burkolózik, mihelyt a beszélgetés érzelmi területet érint. Nem kell mindjárt attól tartani, hogy már nem szeret téged, csak mert az érzelmi dolgokban hallgatásba merül. Ne akarj többet kiszedni belőle, mint amennyit magától elmond! Munka: ha a főnököd elárul, nem áll ki melletted, mielőbb keress másik állást! Kapkodni, meggondolatlanul cselekedni viszont nem ajánlatos mostanság a munkaerőpiacon!

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version