nlc.hu
Horoszkóp

Adj hálát az angyaloknak, mert veled vannak!

Őszi megújulás az angyalok segítségével

Az ősz beköszöntével az angyalok energiája is felerősödik, most nagyobb szükség van rájuk, mint a felhőtlen nyár során.

A természet változásaival együtt mi magunk is változunk az őszi időszakban. A lelki folyamatok is másként mennek végbe bennünk, és a test is máshogy reagál. Ilyenkor több haj hullik, lassul az emésztés, minden a téli minőségre, a befelé fordulásra irányul. Ha megragadod magadban ezt az érzést, használd ki: köszönd meg az angyaloknak a fáradozásaikat, és kérd a segítségüket az elkövetkező időszakban is.

őszi falevél

Mindenben ott rejtőzik a boldogság / Fotó: Unsolash

Fordulj magad felé

A csípős reggelek, hűvös esték egyaránt alkalmasak a merengésre. Gyújts mécsest, aromalámpát. Összegezd az elmúlt időszak nehézségeit, megoldott problémáit. Kapcsolódj az angyalokhoz, adj hálát nekik áldásos jelenlétükért, és kérd őket, hogy vigyázzák továbbra is az utadat.

Lásd meg a jót

A szomorkás időben hajlamosabb az ember borús hangulatnak átadni magát, de csak rajtad múlik! Ha az öröm mellett döntesz, az angyalok segítik a kitartásodat. Csodáld a sárga faleveleket az esőben, gyönyörködj az ablakon futó esőcseppekben. Ha nem lehet kimenni, odabenn teremtsd meg az örömet: készíts illatos fürdőt, használj sok mécsest, hogy felmelegítsék a lelkedet.

Kapcsolódj a szeretteidhez

Ha jól vannak, és emiatt nem is foglalkoztál velük túl sokat, akkor itt az idő feléjük fordulni. Ha van, aki segítségre, szeretetre szorul, akkor pedig tedd meg, amíg nem késő: keresd fel őket, és élvezd az együtt töltött időt. Betegség esetén kérd az angyalokat, hozzanak enyhülést.

Találj célt, találd meg az egyensúlyt

Találd meg minden napban, minden egyes dologban azt, ami előre visz – még ha nem is tartozik a kedvenc tevékenységeid közé. Ha minden kevésbé jó, vagy rossz mellé társul öröm, létrejön az állandó harmónia. Keress egy célt, ami felé halad, és kérd az angyalokat, támogassák az utat, amin elindulsz.

(via angelsteach)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top