nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. október 18–24. – Nem maradhat minden a régiben

Mindegy, hogy szereted-e a szeles időt vagy sem. A szélnek az a dolga, hogy fújjon. Nem állhat meg, mert akkor ő már nem lenne szél. Ugyanez a helyzet a változással: nem maradhat minden a régiben a heti horoszkóp szerint. Hiszen az állandó változás az élet lényege. Ezen a héten szelekre és változásokra készülj fel!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Hangolódj az őszre (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Számodra a hét legkritikusabb napja a szerda lesz. A teliholdon kívül még 2 nehéz fényszög is arról árulkodik, hogy bármin képes leszel megsértődni. Úgy érezheted, hogy ki lettél pécézve, és mindenki téged kritizál. Holott nem erről van szó. Minél gyorsabban észreveszed, annál gyorsabban helyreáll a lelki egyensúlyod. Szombaton nem csak nemzeti ünnep lesz, hanem a Nap belép a Skorpióba, és veszteségélményt hozhat neked. Valamitől vagy valakitől el kell búcsúznod. Ez az élet szorosan vett része.

BIKA – heti horoszkóp

A változások, amiket a bolygók mutatnak ezen a héten, téged nem érintenek közvetlenül. Kívülállóként figyelheted, hogy mások milyen kicsinyes csatákba keverednek. Ettől nem szabad önteltté válnod. Inkább ismerd fel az emberek gyarlósága által a sajátodat is! A szerdai telihold rávilágíthat titkos, eddig rejtett összefüggésekre. Csütörtökön és pénteken te is bevonódhatsz felesleges konfliktusokba. Maradj higgadt! Szombaton a Nap jegyváltása beragyogja a szerelmi életedet. Megérdemled…

IKREK – heti horoszkóp

A hét első felére a változás szele frissítően hat, amit te élvezni fogsz. Tele leszel ötletekkel. Ezek mind megvalósításra várnak. Ügyelj arra, hogy a szél ne fújhasson ki olyan ötleteket, amelyek összetettségük miatt nagy falatnak tűnnek! Tőled függ, hogy minek adsz teret. Szerencsére hétfőn a Jupiter és a Merkúr is elindul előre, ami megadja a kezdő lökést. A hét második felében kerüld a szemellenzős embereket! A hétvégén elemedben leszel. Főleg, ha kimozdulsz, és a hideg ellenére elmész kirándulni.

RÁK – heti horoszkóp

Nem kell megkeményedned. Csak meg kell találnod a helyes mértéket, hogy ne bánthassanak meg se a kollégáid, se a rokonaid. A szerdai telihold hatását már hétfő déltől érezni fogod. Szerdán dupla bolygószembenállás teszi feszültté a hangulatot a munkában és otthon is. Nem betegedhetsz bele ilyesmibe. Semmiképp se vedd a szívedre! Az emberek gyarlók: irigyek, kicsinyesek stb. Ez nem új: mindig így volt. Hétvégén sokkal jobb passzban leszel a Skorpióba lépő Napnak és levegős fényszögeknek köszönhetően.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Inspirálóan és motiválóan hat rád egy beszélgetés a hét elején. Komoly esély van arra, hogy új megvilágításba kerüljön több téma. Nem lesz könnyű a tanácsadót és a tanácsot szétválasztanod. Vagyis ne azt nézd, hogy ki mondja, hanem azt, hogy mit mond! Neked nem a szerdai telihold, hanem a csütörtöki és pénteki nehéz konstellációk fognak fejtörést okozni. Emiatt is várod majd a hétvégét. Ne feledd, hogy szombaton minden zárva lesz a nemzeti ünnep miatt! Ez arra jó, hogy te is kitedd a „zárva” táblát.

SZŰZ – heti horoszkóp

Szinte egész héten a pénz és az ezzel kapcsolatos kérdések foglalkoztatnak. Hol aggodalom uralkodik el rajtad, hol optimistán látod a jelent és a jövőt. Ez a hullámzás totál lefáraszthat, és elvonhatja minden kapacitásodat minden mástól, pl. a munkádtól. Pedig luxus lenne hibázni, mert ezzel magadnak csinálsz dupla munkát. A szerdai telihold rávilágít ennek veszélyére. Jó hír, hogy jó esélyeid vannak arra, hogy kezedbe vedd az irányítást. Hétvégén szellőztesd ki a lakásodat, a fejedet és a tüdődet is!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Azzal kezdődik a heted, hogy hétfőn (egy napon belül) a Jupiter és a Merkúr is elindul előre. Ezek a szélhez hasonlóan frissítően hatnak rád. Ne félj a változástól! Az élet maga a változás. A szerdai telihold sem azt jelenti, hogy baj lenne a párkapcsolatoddal vagy bármelyik emberi kapcsolatoddal. Hanem azt, hogy a konfliktusok is normális velejárói egy kapcsolatnak. Ne ijedj meg! A kritikákat fogd fel segítő szándékú gesztusnak! Kitűnő hétvége vár rád. Akkor is, ha be kell gombolnod a kabátot.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Olyan érzésed lesz hétfőtől, mintha a karácsonyt várnád. Valójában nem érted, hogy honnan ered ez a bizsergető, fokozódó türelmetlenség. Az égi folyamatok választ adnak erre a rejtélyre: szombaton a Nap belép a Skorpióba, és elkezdődik a te hónapod. Ezt várod nagyon. Előtte jól tennéd, ha se a szerdai telihold, se a csütörtök-pénteki feszült konstellációk nem szívnák le az energiáidat. Könnyebb a dolgod, ha tudsz erről, és felkészülsz rá. Ne feledd, hogy szombaton minden zárva lesz a nemzeti ünnep miatt!

Napi horoszkóp

Csak nyugalom! (Fotó: Pixabay)

NYILAS – heti horoszkóp

Bolygód, a Jupiter hétfőn hajnalban 4 hónapja tartó hátrálását feladva, végre elindul előre. Ez nagyszerű hétkezdés. Kedden dupla szuper fényszög lesz az égen, ami szintén motiválóan hat rád. Ráadásul szerencsés vagy, mert a szerdai telihold nem érint téged közvetlenül. Azonban lesznek a környezetedben ingerült, türelmetlen emberek. Legyél velük elnéző! Mindenki várja a hétvégét, ami most levegős jegyekben járó bolygók kitűnő fényszögei szerint kitűnő kirándulásra, szellőztetésre, szabadtéri programokra.

BAK – heti horoszkóp

Ne kapkodj, és ne akarj egyszerre mindent megoldani! A szerdai telihold már hétfőn déltől érezteti hatását. Ettől mindenki, te is ingerlékenyebbé válhatsz. Csütörtöktől sokat javul a helyzet. A hét második felében arra kell ügyelned, hogy ne görcsölj rá a pénz témájára. Kezeld a pénzt úgy, mint a levegővételt: beszívod, kifújod, beszívod, kifújod. A hétvégéd egyfajta megkönnyebbülést hoz: leteszel olyan elvárásokat, amelyek az utóbbi hetekben nyomasztottak. Ezek elsősorban a munkáddal álltak kapcsolatban.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Hétfőn hajnalban a Vízöntőben járó Jupiter, este a Mérlegben járó Merkúr is elindul előre. Ez remek hír a számodra, mert kioldódnak visszatartó erők, és eddig fogvatartott energiák szabadulnak fel. A szerdai telihold óvatosságra int a közlekedésben. Számítanod kell ideges emberekre. Semmiképp se vedd át az ő türelmetlenségüket! A hét második felében merev nézeteket valló kollégákkal gyűlhet meg a bajod. Adj több időt nekik és magadnak! Csodás hétvége elé nézel. Csodás konstellációk vidámságot és könnyedséget ígérnek.

HALAK – heti horoszkóp

A szeles idő a változások szelét jelzi. Semmi sem maradhat a régiben. Szóval ne ragaszkodj lejárt szavatosságú barátságokhoz, munkahelyi kapcsolatokhoz, csorba tárgyakhoz, lyukas cipőkhöz stb.! Egész héten hol pénzhez, hol elvekhez ragaszkodó emberekkel és helyzetekkel kell szembesülnöd. Ítélkezés és kritika helyett keresd meg a legbölcsebb hozzáállást! Szombaton a Nap belép a Skorpióba, amitől te magadra találsz. Innentől sokkal jobb lesz a közérzeted, és optimistábban nézel a jövőbe. Ez nem csak neked jó…

Ez is érdekelhet nő őszi avarban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top