nlc.hu
Horoszkóp

Különc csillagjegyek

Ez a 4 csillagjegy igazi különc – nehéz őket megérteni

Bármit tesznek vagy mondanak, valahogy mindig kilógnak a sorból. Egyediek, cseppet sem szokványosak, és a gondolkodásmódjuk eltér az átlagostól. Te köztük vagy?
Különc csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek igazi különcök, akik valahogy nem illenek bele a megszokott keretekbe, és sokszor olyan tanácsot adnak, amire egyáltalán nem is gondolnál. Nem hisznek abban, hogy a konvenciók a boldog élet forrásai.

Bika

Miközben az emberek nagy része a megfizethető, könnyen kezelhető dolgokat részesíti előnyben, a Bika számára mindez értéktelen. Imádja a luxust, a különleges dolgokat, és az sem érdekli, ha közben kiürül a pénztárcája. Nagyra tartja a kényelmet és a minőséget, így ő az, aki biztos, hogy akkor is költ drága dolgokra, utazásokra, amikor valójában nem is tehetné meg. Ez pedig sokak számára érthetetlen.

Nyilas

Habár a Nyilasok laza, társasági emberek, akik szeretik kipróbálni az új dolgokat, de a szívük mélyén igazi old school arcok. Szeretik a vintage és retró dolgokat, és valójában sokszor arra vágynak, hogy visszatérjenek a régi korokba.

Halak

A Halak csillagjegyűek a saját világukban élnek, abban, amit mások nem biztos, hogy képesek megérteni. Igazi különcök, akik nem igazán követik a társadalmi normákat és konvenciókat. Helyette inkább a saját útjukat járják, azt, amit ők maguk tapostak ki.

Szűz

Egy Szűzhöz igazodni igazi kihívás. Mindig, minden körülmények között szeretik betartani az ütemtervet, imádják a rutint, mert keretet és biztonságérzetet ad a számukra. Bármilyen feladat előtt is áll, úgy érzi, muszáj tökéletesen elvégeznie, és addig nem is nyugszik, amíg ez nem sikerül neki.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top