Napi horoszkóp 2021. 10. 30.: Láss a dolgok mögé!

nlc | 2021. Október 30.
Visszafogott eleganciával kezeled a kényes ügyeket. Otthoni, családi kapcsolatokban lehet kisebb feszültség a napi horoszkóp szerint, de ez hamar elmúlik.

Kos

Nem olyan rég csalódnod kellett néhány emberben, így most már sokkal óvatosabb vagy, ami a bizalom osztogatását illeti. Nem engedsz mindenkit közel magadhoz csak azért, mert kedvesen mosolyog rád, szeretsz meggyőződni róla, hogy nem fognak visszaélni azzal, ha nyitsz feléjük és a bizalmad körébe férhetnek. Tudj azonban mérlegelni ember és ember között, hisz nem mindenki közeledik feltétlenül hátsó szándékkal feléd, vannak, akik csupán a barátságod és értékes társaságod keresik. Ez ma is így lesz. A napi horoszkóp tanácsa szerint legyél nyitott!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem szereted a konfliktusokat, éppen ezért azonnal kihátrálsz és elmenekülsz, ha olyan helyzet adódik. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületedet. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfrontációt, de ha kifejezetten provokálnak, nem kell lehajtott fejjel elkullognod, ha úgy érzed, hogy jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs vaj a füled mögött, miért hagynád magad?

A titok nyitja (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma fontos munkád lesz és görcsösen dolgozol is rajta. Attól rettegsz minden pillanatban, hogy mi történik, ha véletlenül hibázol, mi lesz, ha megbotlasz. A folyamatos szorongás miatt azonban elfelejted élvezni azt, amit csinálsz, s emiatt csak kínlódsz az egésztől. Nem érdemes mindent ennyire véresen komolyan venni, mert ettől csak nagyobb lesz az esély arra, hogy hibázol. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes?! Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet és hozd ki a lehető legtöbbet, meglátod, sikerrel jársz majd!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szombat lesz a szerencsenapod, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, ami nem mindenkinek adatik meg. Ne gondolkodj egy percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hiszen ha hezitálsz, könnyen lehet, hogy elmegy közben a vonat. Most olyan kapu nyílhat meg előtted, amelyen belépve végül elérheted a korábban kitűzött céljaidat, ami igencsak jót tesz az önértékelésednek, és a többiek is kénytelenek elismerni a teljesítményedet. Mindenképpen élj tehát a lehetőséggel!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy egyedül hozz döntést bizonyos helyzetekben. Erről azonban a családod nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy forró fejjel, gondolkodás és mindenféle mérlegelés nélkül csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bebizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valami, ami eddig olyan bizonytalan és érthetetlen volt számodra, ma teljesen világossá válik. Megtalálod a részletekben az okokat és az okozatot, ez rendkívüli elégedettséggel tölt el. Hosszú ideje nem tudtad ugyanis megérteni, hogy mi és miért történik pontosan, de most végre tisztán látsz mindent, amely hozzásegít ahhoz, hogy lezárhass valamit, amin régóta dolgozol. Minden adott tehát, a körülmények a legideálisabbak, az eszközök rendelkezésre állnak, ne késlekedj tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál jobban fogsz belegabalyodni az egész ügybe.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A szombati napod lesz a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel, ha szeretnél elérni valamit. Alkalom adódik ugyanis arra, hogy megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, a célhoz vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra és kreativitásodra és jó adag elszántságra, hogy kiállj minden próbát ahhoz, hogy magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Frusztrált leszel ma egy kicsit, mert úgy érzed, hogy mostanában valamilyen oknál fogva a szerencse elpárolt mellőled, valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted. Hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess.

Hallgass a megérzéseidre! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma nagyon aktív leszel, energikus, és néhány meglepő fordulat is várható az életedben. A Hold egy rövid ideig felkorbácsolja az érzéseidet. Tekintsd úgy ezt a helyzetet, mint egy remek kihívást! Általában előbb cselekszel, és csak aztán gondolkodsz – de ez a lobbanékonyság most a javadra válik. Vonzó leszel, szép és kedves, ráadásul a pénzügyeid is fellendülni látszanak. Sajnos, a derű és a jókedv nem minden. Barátságokban, esetleg érlelődő szerelemben jobb, ha előrelátóan gondolkodsz. Az álmodozás tévútra vihet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kitűnően kommunikálsz ma egy baráti összejövetelen. Az ősz sok új ismerőst, vidám társasági összejöveteleket jelent. Amennyiben otthoni munkád van, nem árt előbb gondolkodni, tervet készíteni, és csak utána cselekedni. A feldobott hangulat megtéveszthet, és jól elúszol a határidőkkel. Párkapcsolatban nagyobb szabadságot igényelsz. Kivívod magadnak, de közben nem látod a valódi eseményeket. Érzelmileg gazdag napnak nézel elébe. Egy-két elképzelésedet azonban nem ártana felülvizsgálni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Az utóbbi időben semmi másból nem állt az életed, csak a rohanásból és abból, hogy mindenkinek azt a látszatot próbáld kelteni, hogy minden a legnagyobb rendben, kifogástalanul működik az életed. Vannak, akik emiatt irigykedve néznek rád, ők is olyan tökéletességről álmodoznak ugyanis, amivel téged megáldott a sorsod. Ha azonban tükörbe nézel, be kell vallanod magadnak, hogy ez bizony egyáltalán nem igaz, neked is vannak olyan titkaid, amelyekről nem szívesen beszélsz. Nem kell álarcban járnod-kelned, vállald fel önmagad!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A kedvesed, mindenáron a szőnyeg alá igyekszik söpörni egy elég komoly problémát, ami a számodra is meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat. Amíg nem születik meg a megoldás, egyikőtök sem tud továbblépni. Épp ezért igyekezz őt meggyőzni, hogy ugyan megérted, miért hezitál, de muszáj lesz szembenéznie a helyzettel! Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élet ezután, és ami a legfontosabb, hogy a lezáratlan ügy téged sem zavar már tovább.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version