nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2021. novemberre

A Vénusz és az Uránusz között létrejövő fényszögkapcsolatból arra következtethetünk a havi horoszkóp szerint, hogy olyan váratlan esemény következhet be, amely miatt örömet érezhetünk.

Készülj fel az előtted álló hónapra, amihez segítséget nyújt a havi horoszkóp!

Kos – novemberi horoszkóp

Minden figyelmed a pénzre irányulhat. Az életnek ezen a területén nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A munkahelyeden most kellene előállni az anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseiddel, mert főnöködnél elérheted mindazt, amit szeretnél. Megeshet, hogy szomorú esemény is bekövetkezhet, és emiatt is anyagiakkal kapcsolatos ügyeket kell bonyolítani. A kapcsolataid között van olyan, amelynek búcsút inthetsz. De ne bánkódj miatta, ennek most járt le az ideje.

Bika – novemberi horoszkóp

A béke és a nyugalom rajtad múlik. Ugyan lesznek bicskanyitogató helyzetek, idegesítő emberek, de ezeket nagyon jól tudod kezelni, és uralkodni is képes vagy magadon, történjen bármi. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, remek formában lehetsz, könnyedén érhetsz el sikert. A kapcsolatoknak talán olyan nagy hasznát veheted, mint eddig még sohasem. A megérzéseid tökéletesen működnek, hallgass arra, amit az ösztönöd súg, és elégedett lehetsz.

Havi horoszkóp

Színes november (fotó: Pixabay)

Ikrek – novemberi horoszkóp

Döbbenetes, elképesztő helyzetekben lehet részed. Az is megeshet, hogy valaki az idegeiden táncolhat, esetleg nehezebben tudod megvalósítani mindazt, amit szeretnél. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelni, mert betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Közben valakivel olyan nagy lehet közöttetek az összhang, hogy kitalálhatjátok egymás gondolatát is. Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet…

Rák – novemberi horoszkóp

A nehéz helyzetek egymást követhetik, aminek hatására úgy érezheted, mintha mókuskereket taposnál. Ráadásul olyan váratlan helyzet is kialakulhat, amelynek során hirtelen nem is tudod, mit és hogyan kellene tenni. Ám a sors ebben a helyzetben nem hagy magadra, és a nehézségeket legyőzheted. Az egészséged megőrzésére ne sajnáld a pénzt, ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben lehetsz. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át.

Oroszlán – novemberi horoszkóp

Meg kellene próbálni megteremteni az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Még akkor is, ha ez nem egyszerű, hiszen az életnek ezen a két területén olyan helyzet alakulhat ki, amely nagyon nehezen kezelhető. Ráadásul, ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad vállára is nagyobb terhek nehezedhetnek, és ezért az együttélés során problémák jöhetnek létre. Kollégára azonban számíthatsz, olyan feladatokat is el tudsz végezni, amelyről azt gondoltad, ez meghaladhatja az erődet.

Szűz – novemberi horoszkóp

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért világosan és egyértelműen kell fogalmaznod. Ha valamit nem értesz, akkor csak bátran kérdezz! Egymást követhetik az idegesítő helyzetek is, ezért fontos, hogy nyugalmat erőltess magadra. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, talán még a sült galamb is berepülhet most a szádba. Ha szülő vagy, gyermeked miatt ugyan aggodalmaskodhatsz, de boldogság is átjárhatja miatta minden porcikádat. Balesetveszélyes a hónap, légy óvatos!

Mérleg – novemberi horoszkóp

Figyelmed fókuszában a pénz állhat, amelyből most nincs annyi, amennyi elég lenne. Ezért nagyon meg kellene fontolni, hogy mire adsz ki, mert így elkerülheted a veszteséget, vagy azt, hogy hibás, selejtes árut vásárolj. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának, és a rokonokkal is azért jöhetsz jól ki, mert önzetlen vagy velük szemben, és a szeretetedet viszonozhatják. A munkahelyeden is jól érezheted magad, valaminek az elvégzése boldoggá tehet.

Skorpió – novemberi horoszkóp

Akkor kerülheted el a magánéleti problémák kialakulását, ha nem akarod mindenáron, hogy neked legyen igazad, vagy a te elképzeléseid váljanak valóra. Ráadásul most a rokonokkal is nehezebben jöhetsz ki, akik között vannak olyanok, akik köthetik az ebet a karóhoz. Viszont nagyon jól tudsz kommunikálni, és hízelgéssel, elismerő szavakkal elérheted azt, amit szeretnél. A házasságokban, együttélésekben a társad hamarabb felkapja a vizet, ezért legyél vele elnézőbb!

Nyilas – novemberi horoszkóp

 

Még az is lehet, hogy annyira jól bánsz a pénzzel, hogy a környezetedben többen úgy gondolhatják, te vagy Krőzus reinkarnációja. Ennek hatására olyan dolgokat is megengedhetsz magadnak, amelyeket korábban nem, amelyekre esetleg csak vágyakoztál. A munkában felemás helyzet jöhet létre. Van, amit könnyedén elvégezhetsz, és van, aminek akár többször is neki kell futnod. A környezetedben van olyan, akivel nem tudod megértetni magad. Ám a hiba most nem benned van. Rokon miatt boldogságot érezhetsz.

Bak – novemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben sikeressé válhatsz. De az is lehet, hogy a felettesed a tenyeredből ehet, szüksége van a támogatásodra, a véleményedre. Pénzügyek terén viszont a dolgok nem alakulnak úgy, ahogy szeretnéd. Megeshet, hogy saját hibádból veszteséget könyvelhetsz el, vagy olyan dologra kell kiadni, amire nem számítottál. A kapcsolataid között lehet olyan, amelynek búcsút inthetsz. A szerelmi viszonyokat a kedvesed egzisztenciális gondja teheti nehezebbé.

Havi horoszkóp

Krizantém (fotó: Pixabay)

Vízöntő – novemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy egzisztenciális problémák alakulhatnak ki. Megeshet, hogy megszűnik a munkád, esetleg felettesváltásra kerülhet sor, vagy a főnököddel összerúghatod a port. Ám a gondviselés ebben a nehéz és bonyolult helyzetben nem hagy magadra, és megtalálhatod a számításodat. Pénzügyek terén nem lesz okod panaszra. Megeshet, hogy olyan helyzet alakulhat ki, amelyet titokban kellene tartani. Ha párkapcsolatban élsz, társad rokonsága miatt jöhet létre nehéz helyzet, amelyben légy a segítségére!

Halak – novemberi horoszkóp

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha mégis utazni akarsz, akkor az összes létező biztosítást kösd meg, gyógyszeres ládikót és sokkal több pénzt vigyél magaddal, mint amit terveztél. Ha párkapcsolatban élsz, a társad rokonsága miatt jöhet létre feszültség, és talán emiatt át kell szervezned a hétköznapjaidat, a rutin is változhat. A lelked csordultig lehet szerelemmel, szeretettel. Talán még azok a kapcsolatok is működhetnek, amelyek miatt korábban akár könny is végiggördülhetett az arcodon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top