nlc.hu
Horoszkóp

Tévhitek a bika csillagjegyről

Ez az 5 legnagyobb tévhit a Bika csillagjegyről

Valóban olyan kényelmesek, ahogy az hírlik róluk? Tényleg makacsok, és jobban szeretnek egyedül lenni, mint társaságban? Itt az igazság a Bika csillagjegyről!
Tévhitek a Bika csillagjegyről

Mint minden csillagjegyről, a Bikáról is sok tévhit kering, épp ezért itt az ideje alaposabban megismerni ezt a csillagjegyet!

Tévhit: a Bika gonosz

Az biztos, hogy a Bika nem átlagos szinte semmiben sem – igaz ez azokra a helyzetekre is, amikor valami megpróbáltatással találja szembe magát. Tény, hogy erős akaratú, és a véleményét nem mindig a legszebben becsomagolva mondja el, de mindeközben a Bika gondoskodó és toleráns is.

Egészen biztos, hogy számíthatsz rá, ha beletartozol a bizalom körébe. A Bika még akkor is képes megőrizni a nyugalmát, amikor mások már rég összeomlottak.

Tévhit: a Bika túlságosan anyagias

Egyértelmű, hogy a Bika imádja a minőségi dolgokat és a kényelmet, de nem ő a leganyagiasabb csillagjegy. Képes kiadni egy nagyobb összeget is egy-egy használati tárgyért, az öltözködése alapján pedig akár sznobnak is tűnhet, és olyan embernek, aki túl sokat ad a külsőségekre.

De ha jobban megismered, rájössz, hogy a Bika nem az a típus, aki átgondolatlanul költekezik. Sőt, ha arról van szó, hogy magának vegyen valamit, vagy a szeretteinek, akkor az utóbbit fogja választani.

Tévhit: A Bika szeret egyedül lenni

Kétségtelen, hogy a Bika szereti egyedül intézni a dolgait, és nehezen fogad el segítséget. De ez nem azt jelenti, hogy szeret egyedül lenni. Elsőre talán  nem tűnik túl beszédesnek, de hidd el, nagyon is megvan a véleménye mindenről, és szereti is megosztani.

Törd meg a jeget, kezdj el vele beszélgetni, kérdezgesd, és meglátod azt az oldalát is, amiről nem is gondoltad volna, hogy létezik. Az első lépést neked kell megtenned, mert a Bika túl félénk ehhez, de ha egyszer megtalálod hozzá az utat, egy humoros, mély gondolkodású embert fogsz megismerni.

Tévhit: a Bika lusta

Habár sokszor hallani azt, hogy a Bika lusta, ez nem igaz. Az azonban nagyon is igaz rá, hogy imádja a kényelmet. De azért, hogy kényelemben élhessen, rengeteget dolgozik, nagyon nagy a munkabírása, és olyan volumenű munkákat is elvégez egyedül, amit mások többed magukkal intéznek.

A Bika perfekcionista, fontos számára, hogy minőségi munka kerüljön ki a kezei közül, de magára és a pihenésre is szeret időt szánni, így arra törekszik, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb munkát végezze.

Tévhit: a Bika nem spirituális

Habár a Bika földjegy, és nagyon racionális, ez nem jelenti azt, hogy ne érdekelné a spiritualitás. Nagyon is érdeklődik az effajta dolgok iránt, de ezt nem köti mindenki orrára, magánügynek tartja.

Magabiztos elképzelései vannak a hitről, és nem gondolja, hogy ahhoz, hogy segítséget kapjon a felsőbb erőktől, bármiért vezekelnie kellene. A dogmákkal teli vallás nem az ő útja, helyette szabadabban értelmezi a dolgokat, a saját világlátása szerint.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top