Napi horoszkóp 2021. 11. 06.: Találd meg a helyes utat!

nlc | 2021. November 06.
Változtass irányt a napi horoszkóp szerint, mielőtt a sötétség közepén találod magad, ahonnan sokkal nehezebb megtalálni a kijáratot!

Kos

Ma egy kis hibát követsz el, olyasmit mondasz ki, amit azonnal meg is bánsz. Senki nem tökéletes, mindenkinek vannak rosszabb napjai, ez most így alakult. Ne morfondírozz rajta sokat, próbálj javítani a helyzeten, amennyire csak lehet. Ismerd el és merd hangosan kimondani, hogy hibáztál, hisz az sokat szépíthet a dolgon. Igyekezz legközelebb elkerülni a hasonlóan kellemetlen szituációkat.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Találd meg a helyes utat! (fotó Pixabay)

Bika

Túlvállaltad magad az utóbbi időben, ma kezdenek is összecsapni a fejed felett a hullámok. Mivel túllépted a sebességhatárt, itt az idő, hogy lassíts, amíg nem lesz ennek rossz vége. Mostanra ugyanis a lényeg helyett már semmire nem tudsz megfelelően koncentrálni, hibát hibára halmozol, ennek pedig semmi értelme. Fogadd el, hogy neked is vannak határaid, véges az energiaraktárad és te sem vagy tökéletes. Szombaton amúgy is inkább pihenned kellene.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ne legyél elégedetlen a jelenlegi életeddel. Most itt kell tartanod, ahol éppen vagy, de ennek is megvan a maga oka. Amennyiben többet szeretnél elérni, áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy az ölébe hullik minden, amit kíván. Te ebbe a kategóriába tartozol, meg kell dolgoznod mindenért, mert semmit nem adnak ingyen. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert nem ajándékba kaptad, hanem a két kezed munkáját dicséri.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha valamely célodat komoly verítékkel és szenvedéssel érted el, rengeteg áldozatot hoztál érte, ne hagyd, hogy mások élvezzék a gyümölcsét. Nagyon könnyű felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, amit egészen odáig megtettél, amely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Épp ezért, ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te is arasd le a babérokat, hogy téged ismerjenek el érte!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nehéznek érzed a lábaid. Ne add fel, hisz egy-két méterrel vagy a cél előtt. Ha nem így teszel, később lelkiismeret-furdalás kínozhat majd azért, hogy nem volt benned ennyi kitartás. Senki nem mondta, hogy az út nem lesz kanyargós, illetve hogy akadályoktól mentes lesz, de minél nehezebb elérni valamit, annál nagyobb elégedettséggel és büszkeséggel tölt majd el, ha beérsz és átszakítod a szalagot!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Fontos választás előtt állsz ma, épp ezért mindent járj körbe, mielőtt elhamarkodottan hozol meg egy döntést. Később jössz rá, hogy talán jobb lett volna alaposabban végiggondolni a folyamatot vagy itt-ott megváltoztatni a forgatókönyvet. Hidd el, utólag már nem olyan könnyű, ha az általad meghozott döntés alapján elindult a folyamat. Most azonban még mindig nem késő, hogy alaposan végiggondold.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Jó érzéssel tölt el, hogy számíthatsz a családodra és a barátaidra, ha úgy hozza az élet, hogy bármiben a segítségükre szorulsz. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy egy hadsereggel is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc mögé bújnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem hiába dolgoztál, embert próbáló munkád eredménye eljönni látszik, lassan ugyanis érkeznek a visszaigazoló, elismerő bólintások a kollégák részéről. Még a főnököd is megkeres, hogy személyesen dicsérjen meg, ami különösen jól esik, hisz ez egyfajta bizonyítékul szolgál számodra, hogy megérte a sok-sok munka és a munkahelyen töltött túlóra! Most azonban pihenj egy kicsit, vegyél két-három, mélyebb lélegzetet, fújd ki magad, hisz kell az energia a következő projekthez!

Erős vagy és bátor (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Régóta gondolkodsz rajta, hogyan hódítsd meg az általad kiszemelt személyt. Mindent megteszel annak érdekében, hogy a közelébe férkőzz és valahogy felhívd a figyelmet magadra. Ettől azonban csak komolytalanná válsz számára és az egész terv dugába dőlhet. Inkább nyiss felé, kérdezz rá őszintén, mit gondol, mit érez, derítsd ki, hogyan viszonyul hozzád és találd meg a hozzá vezető, egyenes utat!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Valaki ma olyan feladatot bíz rád, amelyhez még túl tapasztalatlannak érzed magad. Ne vállalj hatalmas, a képességeidet jóval meghaladó felelősséget, amely alatt összeroskadsz és negatívan jöhetsz ki a helyzetből, esetleg olyannyira rosszul, amely meghatározhatja a jövődet is. Ne akarj megtenni olyan dolgokat, amelyekről előre tudod, hogy képtelen vagy teljesíteni! Jobb a belső béke!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szombaton dőlj hátra kicsit, engedd el, ami zavar, ne foglalkozz most azzal, mások mit gondolnak róla! Semmi más nem fontos, csakis te! Mindig azzal vagy elfoglalva, hogy megfelelj a környezetednek, a főnöködnek, a családnak, a partnerednek, barátaidnak, ebbe azonban kezdesz belefáradni, hisz az összes energiádat arra áldozod, hogy mindenki meg legyen elégedve veled. Biztos jó ez?!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma nem jó a komfortérzeted, egyszerűen nem érzed jól magad a bőrödben, érzed, hogy valami nem stimmel. Igyekezz végiggondolni és megtalálni, honnan az érzés! Ha sikerült rájönnöd, akkor próbálj rajta változtatni! Hidd el, ha nem vagy kibékülve önmagaddal, az előbb-utóbb a környezetedre is hatással lesz, épp ezért jobban teszed, ha mielőbb változtatsz rajta és ismét visszanyered azt a biztonságérzetet, ami azelőtt körbelengte az aurád!

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version