nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy páros, akik tökéletesen összeillenek

Ők a legboldogabb párosok a horoszkóp szerint

Gondoltál már arra, mi lehet a két ember a csillagjegye, ha tökéletes harmóniát látsz? Esélyes, hogy a négy páros közül valamelyikükkel találkoztál.

Amikor két ember sorsa összeforr, lehet, hogy teljesen össze nem illő csillagjegyük ellenére pont olyan időpontban, fejlettségi szinten találkoznak, hogy abból csodás kapcsolat fejlődik. De ezek a párosok mindenkinél nagyobb eséllyel indulnak.

szerelmespár

Fotó: Unsplash

Kos és Ikrek – a szabadság összeköt

Sziporkázóan izgalmas kapcsolat, mindig ösztönzik és lelkesítik egymást. Érzelmileg és személyiségükben rendkívül összeillenek, képesek a problémákat együtt, okosan megoldani. Fejlődnek egymás mellett, kapcsolatuk kikezdhetetlen.

Bak és Bak – a tisztelet ereje 

Képesek együtt keményen megdolgozni a céljaikért, és rendkívüli módon tisztelik egymást. Nagyon erősen ragaszkodnak a hagyományokhoz, az értékeik azonosak. Támogatják, erősítik egymást, irigylésre méltó összhangban vannak.

Rák és Skorpió – az örök szerelem

A szenvedélyes Skorpió és a gyengéd Rák kissé ellentétes személyiségűek, de tökéletesen kiegészítik egymást. Mindketten empatikusak, mély érzésűek, érzik a másik minden rezzenését. Együtt beteljesítik a közös álmaikat.

Halak és Halak – tökéletes összhang

Szinte olvasnak egymás gondolataiban, pontosan tudják, mire van szüksége a másiknak. Együtt képesek túllépni a Halakra jellemző álomvilágon, és a való világban is megteremtik mindazt, ami csoda a fejükben, a szívükben él.

(via boldsky)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top