Napi horoszkóp 2021. 11. 13.: Ne legyél önmagad ellensége!

nlc | 2021. November 13.
Hagyd, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy meg vannak írva. Ne próbálj meg ellenállni, ne okozz kellemetlen perceket magadnak a napi horoszkóp tanácsa szerint!

Kos

Vitába keveredsz ma a kedveseddel, mert úgy érzed, hogy ő semmiképpen nem akarja megérteni az álláspontodat. Mielőtt azonban a kelleténél jobban felbosszantod magad, a napi horoszkóp szerint érdemes mérlegelned, hogy mennyire fontos számodra a párod, s látod-e valójában az értelmét annak, hogy próbáld a magad igazáról meggyőzni őt. Amennyiben elég fontos neked, úgy mindkettőtök érdekében igyekezz a közös nevezőt megtalálni vele!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Szélfútta (fotó: Pixabay)

Bika

Szombaton egy problémával keres meg a legjobb barátnőd. Egyedül nem tudja megoldani a dolgot, és nagyon úgy tűnik, hogy te vagy az egyetlen, aki segíthet. Mivel azonban egy elég bonyolult ügyről van szó, igyekezz minden egyes részletét megismerni, s elemezd a helyzetet, mielőtt részt vállalsz a dologban, mert attól kezdve neked is felelősségteljes szereped lesz. Csak akkor vállalkozz arra, hogy bárkinek a segítségére sietsz, ha tényleg biztos vagy abban, hogy valóban te vagy az egyetlen, aki ebben az esetben átvághatja a gordiuszi csomót.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A szombat nagy lehetőséget tartogat a számodra, melyet okosan kihasználva emlékezetes élményre tehetsz szert. A továbbiakra nézve hatalmas lendületet is kaphatsz. Ha valóban ésszel és logikusan gondolkodva használod ki ezt a helyzetet, csak jól jöhetsz ki a dologból. Éppen ezért minden idegszáladdal koncentrálj addig, amíg azt az eredményt el nem éred, amivel te is elégedett vagy. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek, hiszen ez most egy nem mindennapi alkalom arra, hogy magadnak is bizonyítsd, mire vagy képes valójában! Hajrá!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Hiába van hétvége, mégis eléggé zsúfoltra sikeredik a napod, mivel egyszerre több feladatban kell jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémít ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy helytállj, s végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a helyzetet, hogy arról bizony sokáig beszélni fognak! Szedd össze magad, megvan benned a képesség ahhoz, hogy minden jól sikerüljön, így semmiféle megugorhatatlan akadály nem kerülhet az utadba!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Túlbonyolítod a dolgokat, egyszerű feladványokból is képes vagy több ismeretlenes egyenletet kreálni. Ez azonban roppant fárasztó, hiszen mindig azokkal a nehézségekkel kell megküzdened, amelyeket saját magadnak okozol. Épp ezért a saját időddel fizeted meg a tanulópénzt. Te is rájöhetsz arra, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az életet, nem kell mindig fejjel nekimenni a falnak! Lazíts és változtass a hozzáállásodon!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hiába van itt a szombat, a pihenés és a feltöltődés ideje, te folyton a problémákon rágódsz. Így azonban lemaradsz minden olyan lehetőségről, ami maradandó, valóban pozitív élményt jelenthetne. Általában véve azonban sokkal jobb, ha mihamarabb pontot teszel egy-egy bizonytalan, kényelmetlen szituáció végére. De nem árt közben nyitott szemmel járnod, hogy ne csak nézz, hanem láss is bizonyos helyzetekben. Soha nem tudhatod ugyanis, hogy mikor sodor az utadba olyan vissza nem térő lehetőségeket az élet, amelyet, ha nem ragadsz meg azonnal, talán örökké bánni fogod!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Hosszú ideje dolgozol az otthonod felújításán, ami most végre pozitív irányt vesz, és látod a fényt az alagút végén. Mivel számodra fontos dologról van szó, ne kapkodj el semmit, az eddig megszokott tempót diktálva próbálj eljutni oda, ahová régóta szeretnél. Fontos, hogy minden apró részletet vegyél figyelembe, hisz sokszor minden azon múlik, hogy észreveszed-e azokat a rejtett dolgokat, amelyekkel ha nem törődsz, akár el is úszhat a siker. Mivel most számodra igazán fontos ügyről van szó, igyekezz precíz maradni!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Túl nagy volumenű dologra vállalkoztál szombaton, amelyről első pillanatban még nem láttad, hogy mekkora áldozatokkal jár majd, mostanra azonban világossá vált, hogy nem lesz ez egy sétagalopp. Ha úgy döntesz, hogy nem merülsz benne mélyebbre, még nem késő visszafordulni, és akkor rázd le a válladról a súlyt, mielőtt összeroppansz alatta. Ha azonban van benned elég kurázsi és hiszel magadban, ne félj vállalni nagyobb feladatokat is! Az a legfontosabb, hogy te bízz saját magadban!

Bízz magadban! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A vártnál jóval több időt kell eltöltened ma valamivel, mert megoldottad ugyan az egyenletet, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol elszámítottad magad. Emiatt tovább tart elérned a kitűzött célt, s ez meglehetősen frusztrál téged. Ne aggódj, este már túl leszel rajta és átadhatod magad a pihenésnek, vagy egy jó kis társasjátékozásnak a barátokkal. Neked is jár a kikapcsolódás.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma fogytán lesz a türelmed. Nem igazán érted, miért állt meg minden körülötted, miközben neked egyetlen vesztegetni való perced sincsen. Ha teheted, próbáld megsürgetni az elintéznivalókat, hisz nem várhatsz a végtelenségig arra, hogy mások összeszedjék magukat, s végre minden menjen a maga útján a cél felé. El kell azonban fogadnod azt is, hogy bizony vannak olyan ügyek, amelyekre abszolút nincs ráhatásod, akármit is teszel, soha nem tudod befolyásolni a folyamatokat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Bár megvan a véleményed arról a szituációról, ami a családod körében történt, egyelőre nem jött el a megfelelő pillanat arra, hogy hangosan, mindenki előtt kinyilvánítsd, mit gondolsz erről az ügyről. Igyekezz kordában tartani az érzéseid, mert most még nem biztos, hogy megértenének, ha mindent kipakolnál, sőt, meg is bánhatsz ezzel másokat. Ha visszafogod magad, megspórolod azt is, hogy később magyarázkodnod kelljen csak azért, mert túl hamar járt el a szád! Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor hallathatod a hangodat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma úgy érzed, hiába futod minduntalan a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz. Ez a bizonyos változás viszont éppen azt mutatja, hogy nem érdemes feladnod, mert lehet ugyan, hogy most egyhelyben toporogsz, de bármikor történhet olyasmi, ami a szekeredet kirántja a kátyúból! Ez most kiváló bizonyíték arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holtponton, ami a jövőre nézve is példaértékű lehet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version