nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a szépségtippek feldobnak a legszürkébb napon is

Kényeztető őszi szépségtippek minden csillagjegynek

Ne hagyd, hogy a hűvös reggelek és a sötét délutánok elrettentsenek! Lepd meg magad valamivel, amitől szebbnek, sugárzóbbnak érzed magad: a csillagjegyed ajánlata szerint.

Az élénk színű falevelekből is egyre kevesebb van, és az időjárás is cudar, amint lemegy a nap. De ne engedd, hogy ez befolyásolja a kedvedet! Az egészség a jó hangulatnál kezdődik, és ha valamivel, a szépségápolással mindig tehetsz érte.

nő arcpakolással

Fotó: Unsplash

Kos: melegítsd fel magad színekkel

Hajlamos vagy a szürkülő idővel együtt kevesebb színt használni, akár öltözködésről, kiegészítőkről, vagy sminkről van szó. Vegyél elő piros, narancssárga sálakat, és figyeld meg: még a kedved is felderül.

Bika: a C-vitamin a csodaszered

Mindenkinek szüksége van erre a vitaminra, de rád különösen jó hatással van. Egyél rengeteg citrusfélét, hiszen imádod, vegyél be késleltetett hatású, nagy dózisú tablettát. De gondolj a bőrödre is: egy vitaminszérum kúra feltölti az apró ráncokat is.

Ikrek: a vibráló körömlakk feldob

Rendkívül jó vagy a kommunikációban, izgalmas gesztusaidat már felismerik. Mi lenne, ha még izgalmasabbá tennéd néhány élénk körömlakkal? Másként nézel majd a kezedre, és szinte hipnotizálja a beszélgetőpartnereidet.

Rák: arcmaszk a belső nyugalomért

Mindig magadat sorolod az utolsó helyre. Lopj magadnak nyugodt perceket egy arcpakolással! Kényelmesen, lassan tisztítsd meg az arcod, majd hagyj bőven időt hatni a maszknak. Gyújts mécsest, szóljon halk zene: tested-lelked felüdül.

Oroszlán: a csókos szád lesz a védjegyed

Tudtad, hogy a méz fantasztikus ajakír? Miközben várod, hogy kihűljön a gyógyteád, a mézet kend fel az ajkaidra. Hagyd rajta pár percig, majd egyszerűen nyalogasd le. Vegyél magadnak kakaóvaj ajakírt, a gyönyörű szád vonzza majd a tekinteteket.

Szűz: egy új sminktáska felvillanyoz

A rendszer, a rend nyugtat meg. Kikapcsolódás számodra, amikor szép lassan szelektálod, rendbe teszed a testápolási holmijaidat. Válassz magadnak egy szépséges, téli tematikájú neszesszert. Felér egy meditációval, amíg beleválogatod a sminkcuccodat.

Mérleg: nézz az őszi napba

Egy séta az őszi napfényben szépségkúraként hat rád. De vigyázz az érzékeny bőrödre! A szem környéki ráncok ellen válassz egy gyönyörű napszemüveget. Ezzel még egy kis luxust csempészel a mindennapokba, mielőtt jön a karácsonyi dekoráció.

Skorpió: fűszerezz parfümmel

Titokzatos lényedet semmi más nem hangsúlyozza ki olyan jól, mint egy izgalmas, emblematikus parfüm. Válassz magadnak nehezebb, őszi-téli illatot. Nyugodtan vedd körbe magad fűszeres kavalkáddal, mindenki felkapja rád a fejét.

Nyilas: készülj a nagy utazásra

Tudod már, mi lesz a következő célpont? Remek felkészülés összeválogatni az úti testápoló csomagot! Síeléshez UV-szűrős arc- és szájápoló, a trópusokra hidratáló permet és hajbalzsam a sós víz miatt. Amíg válogatsz, gondolatban már utazol.

Bak: tartsd kézben a dolgokat

Ahogy teszed is, az életed minden területén! Most szánj rá extra időt, és egy frissítő, ápoló pedikűr legyen az, amivel feldobod magad. Kérj tanácsot a szakembertől, milyen kézkrémet ajánl, és élvezd ellazulva a masszázst.

Vízöntő: a szem a lélek tükre

Szereted az újításokat, bár nehezen szánod rá magad. Most próbálj ki valamit, ami fantasztikusan kiemeli okos tekintetedet! Egy szempillahosszabítás szinte tartós smink, nem csupán szebb leszel, de még pár perccel tovább is szundíthatsz. 

Halak: hidratálj rózsakerttel

A víz elem minden szempontból meghatározó számodra. Igyál sokat, és nagyon sokat hidratáld a bőrödet. A romantikus rózsa teának is különleges, arcbőrödre pedig válassz rózsavíz permetet, és rózsaolajat, illatuk távoli tájakra repít.

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top