nlc.hu
Horoszkóp

Jósolj magadnak 4 kristályból

Válassz egy kristályt, és tudd meg, mi vár rád!

Négy csodás hatású kristályt hoztunk neked, és nincs más dolgod: csak kiválasztani, éppen most, melyiket érzed magadhoz közel.

Az ásványi kristályok kiválasztásánál mindig szempont, hogy mit súgnak az ösztöneid. Amikor tudod, hogy milyen fajtájú követ szeretnél, akkor is vedd őket a kezedbe, fogd egy kicsit, és hallgass a belső hangra: tudni fogod, melyik darab adja ki a neked szükséges rezgéseket.
Most négy ásvány képét láthatod, nézd meg őket, és válaszd ki: melyik az, ami igazán vonzza a tekinteted?

ásványok

Válassz egy követ, és tudd meg, mit hoz a jövő!

1. Zöld aventurin

A zöld a siker színe, és az aventurin energiája a szerencsés megvalósítás felé terel. Ne hagyd, hogy a folyton előbukkanó ötleteid a semmibe vesszenek. Írd le, ami foglalkoztat, és fogalmazd meg, hogyan befolyásolja az életed. Az álmod valóra válhat, de el kell kezdeni megvalósítani. A mai nap legyen az első, amikor lépést teszel felé. Ne ijedj meg a negatív hatásoktól, változásoktól, használd őket, fejlődj általuk.

2. Narancssárga karneol

A narancssárga fény, a nap színe, a tiszta energiáé. Különös erők érkeznek az életedbe, úgy érezheted, megújultál, felfrissültél. Használd ezt fejlődésre, előrelépésre! Segíts másoknak, akik kevésbé érzik magukat jól, és te is tartsd fönt ezt a szárnyalást. Az öröm, a vidámság időszaka következik, de ne felejtsd el közben, hogy az élet nem csak mókából áll.

3. Türkiz kő

A gyógyulás, a béke érkezik meg hozzád. Most minden lelki sebednek búcsút inthetsz, és fel kell készülnöd rá, hogy ezzel megkezdődik a testi jobbulás. Ami eddig panaszt okozott, az el fog múlni. Bármilyen furcsa, de a betegséghez, traumákhoz is ragaszkodik az ember: most lehetőséget kapsz, hogy mindent elengedj, ami hátráltat. Adj utat a békének, harmóniának!

4. Rózsaszín rózsakvarc

A szeretet energiáját közvetíti a rózsakvarc. Az érzelmeid felerősödnek, helyére kerülnek. Ne lepődj meg, ha a szeretteiddel szorosabbá válik a kapcsolatod, vagy egyedülállóként nyitottabbá válsz a szerelemre. A rózsakvarc a szív köve, olyan érzelmek felszínre törését jelzi most, amikre nem is számítottál, hogy benned vannak. Tanulj meg együtt élni velük, és élvezni azokat.

(via foreverconscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top