nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán is imádja a pénzt

Ezek a csillagjegyek nem bírnak luxus nélkül élni

Egyes csillagjegyek csak álmodoznak a sikerről, mások tesznek érte. Nincs más lehetőség, hiszen ha imádják a luxust, pénzt kell rá teremteni!

Azt gondolhatnánk, hogy a pénzt mindenki szereti. De mégis vannak, akik képesek minden más elé helyezni a gazdagságot, és addig menni, amíg nem teljesül az álmuk: luxusban élni.
Aki úgy véli, hogy a pénz nem boldogít, furcsa szemmel nézi ezeknek a csillagjegyeknek az elkötelezett harcát az anyagiakért.

luxusnyaralás

Másoknak álom, nekik természetes a luxus / Fotó: Unsplash

Oroszlán, a luxus királya

Szereti felkelteni mások figyelmét, a külsejével, tárgyaival is. Mindenből a legdrágábbat akarja, és ügyesen lavíroz azon a határvonalon, ahol még feltűnő tud lenni, de mégis ízléses. Szereti fitogtatni, amije van, fényűző ajándékokkal, összejövetelekkel kedveskedik ismerőseinek. Keményen megdolgozik mindezért: gyakran vezető beosztásban van, vagy sikeresen lép pénzügyi befektetések területén.

Skorpió, akit a megérzései vezetnek

Ösztönösen ráérez a jó üzleti lehetőségekre, de az érzelmei gyakran befolyásolják rossz irányba. Annyira szeretne mindig anyagi jólétben élni, hogyha valami nem tökéletesen jön össze a pénz terén, egyből bepánikol. Ez a stressz az élete minden területére rosszul hat, és csak újabb költekezéssel zökken vissza: de megcsappantva az aranykészletet. Szívesen szórja a pénzt, utána nekiáll pótolni.

Bika, aki gyűlöli a középszerűséget

Neki mindenből a legjobb kell! Sokkal különbnek érzi magát mindenkinél, és ezt luxusholmikkal is alátámasztja. A legkifinomultabb ételek, exkluzív ruhák, egzotikus nyaralások. Biztonságra van szüksége anyagilag, érzelmileg. Nagyon jól bánik a pénzzel, a szerencse is mindig mellészegődik: nem jár áldozattal számára, hogy folyton foglalkoznia kell a pénzügyi helyzetével.

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top