Napi horoszkóp 2021. 11. 21.: Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!

nlc | 2021. November 21.
Vigyázz a pénztárcádra. Ma különösen költekezős hangulatban leszel a napi horoszkóp szerint, nem bírsz ellenállni egy-egy trendi cuccnak.

Kos

Nehezen viseled, ha valaki beleszól a dolgaidba vagy irányítani akar. Vasárnap legyél figyelemmel az előbbi megállapításra a napi horoszkóp szerint. Ha emberekkel kell bánnod, jobb, ha az önzést inkább háttérbe szorítod, és megpróbálkozol diplomatikusabb hangvétellel. Ugyanez vonatkozik a pasikra is, nem biztos, hogy bármilyen elhamarkodott döntést kellene hoznod. Lehet, hogy unod a partnered, de gondolj arra, hogy ez múló szeszély is lehet!

Még több horoszkóp Kosoknak:

fotó: Pixabay

Bika

Bár vasárnap van, te mégis szinte minden energiáddal a munkádra koncentrálsz. Jelenleg többféle változás is várható a hivatásod területén. Ezeket igyekezz úgy kihasználni, hogy hasznod származzon a dolgokból. Semmiképpen ne pletykálkodj! Rossz színben tüntetheted fel magad, és a főnök megbízhatatlannak nevezhet. Baráti körödet is meglegyinti a változás szele. Újak jönnek, régiek mennek. Neked pedig néhány beszólás rosszul esik.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon nehéz igazságot tenned, ha két barátnőd összeveszik egymással. Mindkettőt kedveled, és nem szeretnél egyik pártjára sem állni. Ráadásul egy régi pasival is van egy nyitott ügyed. Legszívesebben elmenekülnél valahová, és hagynád az egészet valaki másra. Vasárnap alaposan fontold meg, hogy kinek mit mondasz, néhány dologról csak felszínes ismereteid vannak. Ellenőrizz mindent, vagy inkább hallgass!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon megnőnek ma a kiadásaid az ingatlanod miatt. Egyetlen bíztató dolog van, hogy amit most kiadsz, az valójában befektetés, ami a későbbiek során többszörösen megtérül. Párkapcsolatod érdekesen alakul. Hűséges típus vagy, most azonban nagyon nehéz bármilyen fogadalmat megtartani, ugyanis vágyat érzel valaki iránt, aki szinte biztos, hogy elérhetetlen. A fennálló gátak ellenére szinte minden éjjel róla álmodsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A kedveseddel meghitt a kapcsolatod, kivételesen nem vagy követelőző. Ha pedig szingli vagy, ma könnyen találhatsz partnert. Ügyelj arra, hogy tartsd a szavad, ne csak ígérgess, hanem teljesíts is! Egy baráti társaságban is feltűnik egy srác, akivel sokkal több közös témád akad, mint azt elsőre gondoltad volna. Ki tudja, lehet, hogy elmélyül a kapcsolat és ő lehet a nagy ő?

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kitűnő helyzetben vagy a munkahelyeden. Esetleg éppen mostanában találtál új állást. Lényeg, hogy intenzíven beleveted magad a napi feladatokba, amikben örömödet is leled. Anyagi szempontból húzós ez a nap, többet költesz, mint amit megengedhetsz magadnak. Valószínűleg éppen az új helyeden szeretnéd a legjobb benyomást kelteni. Új ruhák, új smink, ami részben érthető is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kivételesen nem elhamarkodottan, hanem józanul ítéled meg a helyzetedet, ha egy férfival való kapcsolatról van szó. Valószínűleg vonzó, de van valami, amiben nem őszinte. Ezt pedig még akkor is észreveszed, ha éppen nagyon vágysz már valakire. Híres kompromisszumkészséged most a háttérbe szorul, a nap elején szinte minden helyzetben te akarsz az irányító lenni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Könnyelmű és szúrós megjegyzéseiddel csak egy darabig szerezhetsz magadnak híveket. Ők is csak azok sorából kerülnek ki, akiknek jól jön egy kis felfordulás a munkahelyeden. Alapvetően pedig tedd túl magad a főnök piszkálódásán. Gyűjtsd az erődet a nap második felére, amikor szerelmes órákat tölthetsz a pasiddal. Szinte semmit nem kell tenned. Elég, ha ránézel, és ő a lábaid előtt hever…

Szépség (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Igazán nem kellemes, ha valaki a párod ellen kampányol. Vasárnap mást sem hallasz, mint a fiúd rossz és előnytelen tulajdonságaival foglalkozó megjegyzéseket. Egy esetben lehetnek ezek a suttogások a hasznodra, ha éppen szabadulni szeretnél a pasitól. Akkor több sem kell, erőt gyűjtesz, és kirakod a szűrét. Legalább mások is alátámasztják az elhatározásodat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Fantasztikus a szexuális vonzerőd. Akár párban, akár egyedül élsz, ennek a vonzásnak nem lehet ellenállni. Észre is veszed, hogy egyre többen keresik a társaságodat. A családod a nap elején még dühös is lehet a sok késő esti telefonra, vagy arra, hogy le sem szállsz a számítógépedről. Nagyon élvezed, hogy az érdeklődés középpontjában vagy. Az esti buliban, ha kolléga is van a társaságban, inkább kerüld a pletykálást.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Jó adag szemtelenség szorul beléd ma, ami aztán ki is tör belőled. Nagyon magabiztosan kezeled a környezetedben élőket, és egyáltalán nem vagy senkire sem tekintettel. Hatalmas energiával veted magad mindenbe, ahol társasági élet vár. Ma mindenhez kedvet kapsz, mindenfélébe belefogsz, de semmit nem viszel végig. Több buliba is elígérkezel, de hogy éppen melyiket választod, azt csak az utolsó pillanatban döntöd el, sőt az is lehet, hogy inkább a tévézést választod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ez a nap is jól indul. Anyagi területen rendeződnek az ügyeid, teljesen megnyugszol, hogy nem kell aggódnod semmi miatt. Éppen ezért elindulsz szétnézni, hátha akad valahol egy trendi cucc, amiben elbűvölheted a kedvesed. Ráadásul közeleg az évfordulótok. Te már szíved szerint mára hoznád ezt a számodra kedves, romantikus dátumot. Tarts ki, addig is az estéket rózsaszín gyertyával tedd hangulatossá!

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version