nlc.hu
Horoszkóp

Kicsinyes csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek extrém módon kicsinyesek – jobb, ha vigyázol velük!

Biztos te is találkoztál már olyan emberekkel, akik hajlamosak minden apróságon megsértődni, az egészen régi dolgokat is felhánytorgatják, és úgy érzed, tojáshéjakon lépkedsz, amikor róluk van szó. Ezek a csillagjegyek pont ilyenek.

Úgy gondolják, senkinek sincs joga olyan mondani rájuk, ami bármilyen szinten is sérti őket, de ha ez mégis megtörténik, abban biztos lehetsz, hogy soha nem fogják elfelejteni. A következő csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol!

Kos

A Kos mindent komolyan vesz – azt is, amit egyébként nem kellene. Rá tökéletesen illik a mondás: értem én a viccet, csak nem szeretem. Persze, mindez akkor igaz csak, ha róla van szó. A Kos bármilyen apró megjegyzésen képes felhúzni magát, és nagyon haragtartó.

Az önirónia nagyon távol áll tőle, így azt sem viseli jól, ha más poénkodik rajta. Ilyenkor feszült, ideges lesz, és egyből támadásba lendül.

Oroszlán

Az Oroszlán alapból úgy gondolja, hogy mindenki felett áll, ezért, ha úgy érzékeli, hogy valaki semmibe veszi, átnéz rajta, nem értékeli eléggé, vagy nem adja meg a kellő tiszteletet, jobb, ha mindenki fedezékbe vonul.

Kicsinyes csillagjegyek

Ha egyszer megsértődnek, nincs visszaút!
(Fotó Getty Images)

Biztos, hogy nem fogja szó nélkül hagyni, ha úgy érzi, nem bántak vele kellő alázattal – ezzel csak az a gond, hogy egészen ártatlan szavakba és tettekbe is képes rosszat belelátni. A sértődött Oroszlán lekezelő, és pillanatok alatt képes megsemmisíteni azt, aki szerinte ártott neki.

 Nyilas

A habár a Nyilas nagyon lazának tűnik, és magán is folyamatosan poénkodik, látszólag a kritikákat is jól tűri, valójában nem laza, ha magáról van szó, és néha kifejezetten sértődékeny. Tény, hogy képes magán nevetni, de van egy határ, amit ha átlép valaki, megismeri a Nyilas kevésbé kedves oldalát.

Mivel neki gyorsan megnyílnak az emberek, és a megfigyelőképessége is jó, hamar kiismeri a másik gyenge pontját. Ha megbántották, pontosan tudja, hol és hogyan vághat vissza úgy, hogy ne maradjon adós.

via

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top