nlc.hu
Horoszkóp

Készítsd fel a testedet, mert jönnek a mínuszok!

Türelmetlen levegő jegyűként így készülj a télre!

Beköszöntöttek a mínuszok, bár napközben még csak a tél lehelete mutat magából valamicskét. Ha úgy érzed, nincs rád jó hatással a változás, készítsd fel a szervezeted a télre!

A közelgő tél a levegő elemű csillagjegyekre nincs túl jó hatással. Ilyenkor betegszenek meg a legkönnyebben, és mivel igencsak szeleburdiak és türelmetlenek, soha nem várják meg a teljes gyógyulást. Ha te is a három csillagjegy egyike vagy, nagy feladatod az önuralom. Ha egészséges szeretnél maradni, figyelj a táplálkozásra, és fogadd meg a tanácsainkat.

nő a hegyekben

Készülj – ennél sokkal szebb – kesztyűkkel, ha Ikrek vagy! / Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az idegrendszer és a karok tartoznak a csillagjegyedhez. Ezért különösen ügyelj, hogy ezeket a végtagjaidat mindig melegen tartsd. Ne feledd otthon a kesztyűt, főleg, ha biciklizel! A gyökérzöldségek adják a legjobb energiát, például az édesburgonya isteni és kalóriamentes. Mivel a hidegben nem mászkálsz annyit, és nem élsz hatalmas társasági életet, a belső léted, az életcélod felé fordul a fókuszod. A vörös jáspis kristály segít összpontosítani, és megtalálni a spirituális utad.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Meghatározó testrészed a derekad, ezért a veséd is figyelmet igényel. Minden reggel mozgasd át magad, nyújtózz, és végezz csípőkörzéseket. Ha ülőmunkát végzel, nem árt megtanulni egy erre irányuló jógagyakorlatsort, hogy levedd róla a terhet. A veséidet védd sok folyadékkal, keress ínyedre való teákat, gyógyteákat. Mindig legyen időd saját magadra, találd ki, milyen új szokásokat vezetsz be ezért. A kék kianit ásvány támogat, hogy ne mások problémáival foglalkozz folyton.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vigyázz nagyon a bokákra és lábakra, ezek lehetnek gyenge pontjaid. Ha a keringésed rendben van, már sokat tettél értük! Erőteljes pumpáló légzéssel, és pár perc ugrálókötelezéssel kezdd a napot, meglátod, mindennél jobban felfrissít. Mivel állandóan a világ problémáin szorongsz, tűzd ki célul erre a télre, hogy megtanulsz relaxálni. A hematit kristály lehet ebben partnered. Az étkezés terén célozd meg a rostdús, sok zöldséget és gyümölcsöt tartalmazó életmódot, minőségi változást tapasztalsz általa.

(via dailylife)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top