nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. december 8–14. – Meghitt ünnepi várakozásban

Egyre közeleg a karácsony. A növő Hold segít, hogy „növeld” a várakozás meghittségét pl. forró teával, forralt borral, forró csokival. Csak vigyázz, mert a növő Hold növeszt, vagyis hízásra hajlamosít a holdhoroszkóp szerint!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – december 8.: A Vízöntő Hold újszerű érzéseket hozhat, ha nem ragaszkodsz a régi, elavult, megunt szokásokhoz. Bátran változtass, keress szokatlan megoldásokat! Emellett a növő Hold azt javasolja, hogy vigyél be a szervezetedbe mindenféle szépet és jót: vitaminokat, ásványi anyagokat!

CSÜTÖRTÖK – december 9.: Csak délután vált jegyet a Hold. Továbbra is kísérletezhetsz a Vízöntő Hold segítségével. Korlátokat csak a fantáziád és a félelmed jelenthet. Délután a Halakba lépő Hold hirtelen szelídebb és szentimentálisabb hangulatot hozhat. Ez is jó valamire.

PÉNTEK – december 10.: Ma a Halak Hold uralja az egész napodat. A vizes jelleg miatt a Hold aktuálissá teszi a szobanövények locsolását és a mosást. Ha követed a régiek tanácsait, akkor hatékonyabb lehetsz mindenféle tevékenységben. Ezekben is. Biztos lehetsz benne, hogy a régiek bölcsek voltak, és tudták, mit miért tesznek.

SZOMBAT – december 11.: Mivel csak éjjel vált jegyet a Hold, ma is locsolhatsz és moshatsz. Minden más vízzel kapcsolatos tevékenységnek is kedvez a Hold. Pl. hajmosás, lábfürdő, felmosás, szaunázás és teázás. Utóbbinál a hideg idő beköszöntével jól fog esni valamilyen melegítő tea: gyömbéres, fahéjas stb.

Heti horoszkóp

Átmelegít egy forró gyömbértea (Fotó: Pixabay)

VASÁRNAP – december 12.: A tegnapihoz képest nagy változást hoz a Kos Hold. A benned rejtőző gyerek játszani akar. Mivel ma munkaszüneti nap van, könnyen megteheted. Nem csak a gyerekek játszhatnak. A benned élő gyermeki részed kreativitása bármilyen helyzetben képes játszani, és ettől élvezni a mai napot (is).

HÉTFŐ – december 13.: Nem maradtál le semmiről, mivel ma is egész nap a Kosban jár a Hold. A játékosság elkísér ma is. De vigyázz, hogy ez ne menjen a munkád rovására! A növő Hold túlzásokra és meggondolatlanságra hajlamosíthat. Azt is be kell kalkulálnod, hogy nem minden felnőtt érti a poént…

KEDD – december 14.: Már csak 10 nap van szentestéig. Ez ijesztően hangozhat. Reggel a Bikába lépő növő Hold „növeli” az ünnepi hangulatodat, a remek ízlésedet és a gourmand énedet. Ennek jegyében kipróbálhatsz valami karácsonyi receptet. Nehogy felsülj pont szenteste!

tea pattogatott kukorica karácsonyihangulat

Ünnepi lazítás (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 12. 08-14.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 12. 08–14.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top