nlc.hu
Horoszkóp

A Bika aszcendens

Makacs, stabil és birtokló – Ilyennek látnak mások, ha Bika az aszcendensed

Ha Bika aszcendenssel születtél, a haladás és az elengedés jelentik számodra a legnagyobb kihívásokat.

Az állatövi jegyek mindennap, átlagosan kétóránként váltják egymást a keleti horizonton: az aszcendens vagy felkelő jegy az a jegy, mely a születésed pillanatában volt épp emelkedőben. Leginkább azt határozza meg, milyen arcot mutatsz a külvilág felé, milyennek látnak téged mások. 

Mi az aszcendensed?

Ahhoz, hogy megtudd, mi az aszcendensed, a születésed éve, hónapja, napja és helye mellett annak pontos óráját és percét is ismerned kell. Ha ezek megvannak, kattints például erre az ingyenes kalkulátorra, mely az adatok alapján pillanatok alatt kiszámítja, mi az aszcendensed.

Lassan és módszeresen 

  • Bika aszcendensűként a stabilitást tekinted a legfőbb értéknek. Praktikus és konzervatív gondolkodású vagy. A változásoktól kifejezetten tartasz, szívesebben ragaszkodsz a meglévőhöz ahelyett, hogy kockáztatnál és új dolgokat fedeznél fel. Ha mindenképp lépned kell, a lassú és módszeres haladás híve vagy, semmit nem szeretsz elsietni.
  • Megbízható, koncentrált és meglehetősen következetes vagy. Makacsul ellenállsz azonban mindennek, ami nem felel meg az elképzeléseidnek, világképednek. Szükéged van a biztonságra és a kényelemre, ugyanakkor figyelned kell arra, hogy ne válj túl merevvé, az ugyanis korlátozhat a fejlődésben. 
Bika csillagjegy jelképe

Bika (Illusztráció: Getty Images)

  • Békeszerető és gyengéd vagy. Szereted az esztétikus és finom dolgokat, valószínűleg érdekelnek a művészetek, de az öltözködésedre és a szépségápolásra is nagy gondot fordítasz és szívesen főzöl, illetve kertészedsz is.
  • Nem veted meg az élvezeteket, legyen szó akár ételről-italról, akár testi örömökről. Olyannyira, hogy hajlamos vagy túlzásokba esni vagy akár függőségek rabjává válni. Meg kell tanulnod, hogy az érzéki örömök terén a kevesebb néha több. 
  • A kapcsolataidat féltékenység és birtoklási hajlam mérgezheti, melyet a saját és a partnered érdekében is meg kell fékezned. Ehhez arra van szükség, hogy megértsd és ezáltal kezelni tudd az érzelmi természeted romboló oldalát. Párkapcsolati gondokat okozhat továbbá az is, hogy általában lendületesebb, intenzív személyiségekhez vonzódsz, akik azonban gyorsabb tempót diktálnak, mint ami számodra elfogadható, így az egyik félnek mindenképp kompromisszumot kell kötnie  – ez pedig, a Bikákra jellemző makacsság okán általában nem te vagy.
  • Hajlamos vagy a túlságosan materialista szemléletmódra, az esetleges veszteségektől pedig egyenesen rettegsz. Az elengedés nem a te műfajod, és ezzel vívod talán a legnagyobb harcaidat az életben.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top