Napi horoszkóp 2021. 12. 28.: Légy merészebb!

nlc | 2021. December 28.
Ne hagyd, hogy a félelmeid uralkodjanak rajtad! Lépj túl a dolgokon és hallgass a barátaidra a napi horoszkóp tanácsa szerint! Segítenek átvészelni a napot.

Kos

Csalódott vagy ma, úgy érzed, mintha valaki becsapott volna. Könnyen lehet, hogy nem azt kaptad, amit kértél vagy amire vágytál? Különösen igaz ez, ha barátokról van szó. Most könnyen kiderülhet a számodra, hogy egy pajtásod nem is annyira jó fej, mint azt gondoltad. Lehet, hogy túl nagy terhet akartál tenni rá? Lehet, hogy folyton összehasonlítod őt egy régi barátoddal, akivel nagyszerű volt a kapcsolatod? Könnyen lehet a napi horoszkóp szerint, hogy valójában az a baj, hogy olyasmiket látsz bele az emberekbe, ami nincs is bennük.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Légy kíváncsi és bátor! (Fotó: Pixabay)

Bika

Kedden rájössz, hogy sokan sokkal törékenyebbek a közeledben, mint ahogyan azt ki merik mutatni. Talán nem minden ismerősöd képes arra, hogy megmutassa gyengeségeit. Nem kell azt gondolnod, hogy emiatt ők becsapnak vagy tisztességtelenek lennének veled. Ez egy egyszerű védekező mechanizmus. Ha pedig bebizonyítod azt, hogy benned megbízhatnak, és te mindig ott vagy a közelükben, számíthatnak rád, akkor biztos lehetsz benne, hogy nemsokára megnyílnak majd neked is.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma képes vagy lelket gyógyítani. Ez azért jó hír, mert úgy tűnik, hogy valakinek valóban nagy szüksége van a gyógyításra a közeledben. Úgy tűnik, hogy megvan az idei őszi megfázás első áldozata a családban. A te személyes varázsod és a gyógypuszik mellett most bevethetnél némi kamilla- és hársfateát is. Ha pedig köhögés és torokfájás is szerepel a tünetek között, akkor a kakukkfű jelenthet megoldást a természetes orvosságok közül.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Igazán nagy terveid vannak keddre. Most olyasmit tervezel, amire már régóta nem volt példa. Az is lehet, hogy már gyerekkorod óta nem szántál időt mindarra, amire végre tudsz időt szakítani. Bármivel is foglalatoskodsz ma, érdemes a figyelmed száz százalékával arra koncentrálnod. Tudatosítsd magadban, hogy a mai választott tevékenységeid relaxálnak és meditatív állapotba hoznak téged. Akkor is, ha ezt eddig nem gondoltad így végig.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma robotpilótára kapcsolsz. Kissé nehezedre esik, hogy lelkesedj, vagy hogy őszinte izgalmat érezz bizonyos dolgok és ügyek iránt. Könnyen lehet, hogy a napodat a kedvtelenség és a motiválatlanság jellemzi. Ennek pedig az időjárás is az oka. Mivel nehezen viseled az esős telet és jobban vágytál a hóra ebben az időszakban, ezért ma az lenne a legjobb, ha egy pihentető napot szerveznél magadnak. Ideje beülnöd egy szaunába, és enni egy finom desszertet, mert ezek a dolgok fel tudnak dobni téged.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A barátaid olyan erős és gyógyító közeget jelentenek a számodra, amelyre mindig érdemes számítanod. Most is előbb tudják ők, hogy mit érzel vagy mire van szükséged, mint te magad. Könnyen lehet, hogy ma nem is neked kellene ezen gondolkodnod, hanem elég lenne egyszerűen megkérdezned a barátaidat. Ha pedig már úgyis hozzájuk fordulsz segítségért, azt is megkérdezhetnéd tőlük, hogy ők mi mindent változtatnának meg egy munkahelyi ügyedben.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kedden érdemes odafigyelned a hangulatingadozásodra. Lehet, hogy ma egyszerre vagy jókedvű és szomorú, kiegyensúlyozott és zavarodott, határozott és bizonytalan. A hangulataid csak jönnek-mennek, mint a téli égen a felhők, de neked meg kellene találnod a biztos pontot, még mielőtt kitörne egy érzelmi vihar. Lehet, hogy ez a vihar már nagyon is közel van, ezért nincs arra időd, hogy sokáig keresgéld a biztos pontodat. Amint megleled, kapaszkodj bele erősen.

Szív a szívhez (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Tele vagy olyan elvárásokkal, amelyeket nem tud teljesíteni a környezeted. Természetesen erre mondhatod azt is, hogy ez az ő hibájuk, és hogy nekik kell megváltoztatniuk valamit a viselkedésükben. De az is lehet, hogy valójában neked kellene változtatnod. Lehet, hogy a kritériumaid nem reálisak. Lehet, hogy meg kéne értened végre, hogy az elvárások helyett az elfogadás az egyetlen járható út. Ma ne akarj megváltoztatni senkit, még magadat sem – és máris boldogabb leszel.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Olyan szenzitív vagy, hogy kedden egy perc alatt feltérképezed a barátaid minden rezdülését. Ma egy perc alatt megállapítod, hogy kinek milyen a valódi hangulata, és ugyanilyen gyorsasággal felfedezed, hogy ki az, aki csak színleli a jókedvet. Használd segítségre ezt a képességedet, segíts azoknak, akik most nincsenek is annyira jó passzban! Hidd el, nekik valóban nagy szükségük van rád.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Attól félsz, hogy az emberek nem tartanak elég okosnak, elég szépnek vagy ügyesnek. Úgy tűnik, hogy tele van a napod kisebbrendűségi komplexussal, és ma sok helyzetben érzed magadat igazán kevésnek. Ahhoz, hogy elhidd, nem vagy kevés, és több önbizalommal rendelkezz, az kellene, hogy megtapasztald, milyen sokan vannak, akik pont azokért a dolgokért néznek fel rád, amelyekben kevésnek tartod magadat. Egyszerűen csak kérdezd meg a családodat és a barátaidat: ők mit szeretnek benned.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nem igazán vagy lelkes a mai nappal kapcsolatban. Úgy érzed, hogy keddhez képest túl sok kötelezettséged van. És az is lehet, hogy ma a legszívesebben lemondanád ezeket. Mégis érdemes lenne belevágnod a mai nap kihívásaiba. Tudnod kell, hogy minden, amitől ma félsz, nagyon is jól sikerül. Sokkal jobban, mint ahogyan azt vártad vagy remélted. Egyszerűen engedd meg magadnak, hogy szembenézz a mai nap kihívásaival.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A hangulatingadozásaid ellenszerét keresed kedden. Talán hihetetlen lesz a megoldás, de ma az segítene, ha visszatérnél az évekkel-évtizedekkel ezelőtti szokásaidhoz. A nosztalgiának ma gyógyító ereje van a számodra, ezért érdemes most elgondolkodnod azon, hogy mit tenne a helyedben az évekkel fiatalabb éned. Könnyen kiderülhet, hogy régen megvolt az összes megoldásod valamennyi mostani problémádra, csak éppen elfelejtetted őket.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version