Napi horoszkóp 2022. 01. 01.: Mit tartogat az újév első napja?

nlc | 2022. Január 01.
Vess számot az elmúlt évedről és tervezd meg az idei teendőket, a kitűzött célokat. Mivel azonban hétvége van, a napi horoszkóp tanácsa szerint töltsd az időt pihenéssel, legyél túl a szilveszteri hacacárén!

Kos

Az újév első napja a béke ígéretét hordozza a számodra a napi horoszkóp szerint. Ma a békét és a csendességet keresed a magad számára. Érdemes kerülnöd a zajos helyeket, és érdemes egy kicsivel csendesebb programot választanod magadnak. Újév napjának békéje segít neked megteremtened egy valóban békés és sikeres 2022-es évet. Akkor is, ha most nem látsz arra logikus magyarázatot, hogy az éved tényleg ilyen legyen.

Még több horoszkóp Kosoknak:

BÚÉK 2022 (fotó: Pixabay)

Bika

Itt az ideje listába szedned mindazt, amit a 2022-es évtől vársz, és mindazt, amit az idén szeretnél megvalósítani. Lehet, hogy nem kedveled ezeket a tudatos teremtő gyakorlatokat, és lehet, hogy úgy érzed, egy lista semmin sem változtat. Tudnod kell, hogy ez nem igaz, ezek az év eleji összegzések és tervek segítenek abban, hogy valóban olyan események történjenek veled, mint amilyeneket szeretnél megvalósítani.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy pillanatra sem téveszted szem elől a célt, amely felé tart az életed. Az újév első napja nemcsak a lencseevésről szól a számodra, de arról is, hogy ebben az irányban tartod a figyelmedet. A mai nap leghasznosabb eltöltési módja az, ha lehunyod a szemedet, és időt adsz magadnak az álmodozásra. Egyszerűen engedd meg magadnak azt a luxust, hogy vágyálmok formájában jelenítsd meg magad előtt a rád váró évet!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szombaton nagyon nehezen viseled, ha valaki szabályozni akarja a viselkedésedet, és ha valaki meg akarja mondani neked, hogy mit csinálj. A legszívesebben ma a teljes szabadságot választanád és azt, hogy megszabadulsz minden kötelezettségtől. Az újévi hétvége első napján szerencsére ezt meg is teheted. Ma megengedheted magadnak azt, hogy a szabadságot és a kötetlenséget választod mindenben.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az újév első napja a teremtés ideje. Tudnod kell, hogy ma tényleg érdemes azzal foglalkoznod, hogy átgondold, milyennek szeretnéd a 2022-es évedet. Sokan azt is gondolják, hogy olyan lesz az elkövetkező időszakod, amilyen az újév napja volt. Érdemes ma csupa olyan finom dolgot csinálnod, amit aztán majd szívesen megtapasztalsz egész évben is. (Még ha ez a babona nem is működne, megérdemelsz egy kis kényeztetést ma.)

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A szombatot legszívesebben azzal töltenéd, hogy másokon segítesz, és mások helyett veszel részt néhány helyzetben. Ma hajlamos vagy arra, hogy mások vitáit folytasd le és arra is, hogy mások társalkodónőjeként tevékenykedj. Fontos tudnod, hogy senki helyett sem tudod élni az ő életét, csakis a saját életedre és a saját ügyeidre kellene koncentrálnod! Jobb, ha inkább pihenéssel töltöd a napod.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az újév első napja előhozza belőled a művészi hajlamaidat és ma szívesen foglalkozol alkotással. A mai nap a színezés, a rajzolás, a zenélés, az éneklés ideje. A művészi önkifejezésről és a művészet gyógyító erejéről szól. Szombaton mindenképp hagyd, hogy kreatív vágyaid érvényesüljenek és hagyd, hogy a benned élő alkotó erő a számodra legjobb formában nyilvánuljon meg!

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Fontos, hogy ma legyél megengedő magaddal és ne azzal kezdd az évet, hogy elérhetetlen követelményeket és megvalósíthatatlan célokat tűzöl ki magad elé. Arra, hogy teljesíts, és hogy megmutasd, mire vagy képes, még 364 nap áll majd a rendelkezésedre. Megengedheted magadnak, hogy ezt a napot pihenéssel, semmittevéssel és az újév megünneplésével töltöd majd.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Úgy tűnik, az év első napján szükséged van arra, hogy meghallgass másokat, mert ma mások jobban tudják, hogy neked mire van szükséged, mint ahogyan azt te tudnád. Engedd meg a szeretteidnek, hogy ők alakítsák a napodat és engedd meg nekik, hogy megmutassák neked, mitől lehet ez a nap igazán különleges, és igazán jó! Ne felejtsd el: nem kell mindig neked irányítanod, és megengedheted, hogy néha mások döntsenek helyetted.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma tele vagy kíváncsisággal és izgalommal vennéd, ha valaki végre elmondaná, hogy mi vár rád az idén. Tudnod kell, hogy a jövő – és így az idei év – nincs még megírva. Tudnod kell, hogy csak a lehetőségek, alkalmak, irányok és esélyek adottak, de az, hogy ezek között hogyan haladsz, csakis rajtad múlik. Akkor navigálsz jól ebben az évben, ha nem akarod másra hárítani a döntések felelősségét.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Sokféle elhatározást tehetsz az idei évre vonatkozóan. Nem kell ezeket fogadalomnak hívni, és nem kell őket véresen komolyan venned. Az azonban fontos, hogy ne hagyd ki ezt az alkalmat. Az újév mindig valami újnak a megszületésével jár. Ez pedig egy lehetőség arra, hogy új döntéseid és új elhatározásaid legyenek az életeddel, a napirendeddel, az életmódoddal kapcsolatban.

Az első lépések… (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az év első napját töltsd a barátaiddal és a szeretteiddel. Talán már hetek óta bujkál benned az a két legfontosabb fogadalom, amelyeket mindenképp szeretnél betartani az idén. Ma fogalmazd meg ezeket, mondd ki ezeket és hagyd, hogy megváltoztassák a gondolataidat! Hagyd, hogy a fogadalmak mélyen beivódjanak a gondolataid és az érzelmeid közé, mert csak így tudnak hatékonyan és tartósan működni!

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version