nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. január 4–10. – Ne vedd magadra mások terheit

Helyezd magad előrébb a rangsorban! Az angyalhoroszkóp azt üzeni, hogy szeresd magad jobban és ne csak másoknak nyújts segítő kezet!

Az angyalok szerint ezt a hetet akkor könyvelheted el pozitívan, ha minden kínálkozó lehetőséget megragadsz, és egy percet sem pihensz. Eleinte úgy érezheted, hogy összecsapnak fejed felett a hullámok, de egy nap elteltével tökéletesen ura leszel a helyzetnek az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten kellemetlen szituációba kerülsz, mert egy ismerősöd a céljai eléréséhez keresztülgyalogol mindenkin, többek között rajtad is. Még mielőtt azonban teljesen kilapítana, első felindulásodból kimondott szavaid helyett mindenképp világosan és egyértelműen tudasd vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbálja megszerezni az érmet. Ne hagyd, hogy valaki ilyen módon arasson győzelmet mások felett, hisz egyrészt ez nem verseny, másrészt pedig nem ezekkel az eszközökkel lehet ma érvényesülni. Többen vagytok egy ellen, fogjatok össze, hogy mindenképp megtanulja a leckét. Az nem lehet, hogy csak úgy, büntetlenül törtessen előre, mintha senki más nem létezne rajta kívül.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy van valaki a környezetedben, aki mindenáron a bizalmadba akar férkőzni, minden eszközt felhasznál arra, hogy a titkaidba és a privát szférádba lásson, mindezt anélkül, hogy tudná, pontosan tisztában vagy vele, mi a célja. Mielőtt még belekezdenétek a macska-egér játékba, igyekezz felnyitni a szemét és elmondani neki, hogy pontosan tudod, mit szeretne és neked is van magánéleted, amelyet azzal osztasz meg, akit alkalmasnak és érdemesnek találsz rá. Ügyelj arra, hogy ne bántsd meg semmiképp, hisz ugyan dúlnak benned az ellenérzések, de ha most hagyod, hogy elragadjon a hév, később magyarázkodhatsz neki.

Lány hátizsákkal

Fotó: Pixabay

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten túlságosan teljesítményorientált vagy, semmi más nem lebeg a szemed előtt, csak a győzelem és a mindenki felett aratott diadal. Erre akár a saját egészséged kockáztatásával is hajlandó vagy, amely azonban ezúttal megbosszulja magát. A tested is jelzést küldött, hogy le kell lassítanod, hogy itt az ideje lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, hisz ez így nem vezet sehova. Érdemes kis időt adnod magadnak, pihenj, töltődj fel, hisz az egészséged nem mehet rá a céljaidra. Magadnak már bizonyítottál, a környezetednek pedig sokkal fontosabb, hogy összeszedettnek, lelkileg harmonikusnak és egészségesnek lássanak, mintsem hogy állandó jelleggel téged ünnepeljenek! Mérlegelj, mi a fontossági sorrend a számodra!

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten egy számodra különösen nagy jelentőséggel bíró ügyön dolgozol, amelynek végén ott vár a siker és a csillogás. Ez az egyetlen dolog motivál, elfogyott ugyanis belőled minden kitartás, energiaraktáraid is kezdenek kifogyni, így roppant nagy elégedettséggel tölt el a tudat, hogy nincs már sok hátra. A cél előtt néhány méterrel semmiképp nem szabad lassítanod, keress olyan kapaszkodót, amely még egy utolsó lendületet adhat, és úgy tudsz elrugaszkodni, hogy legközelebb a célvonalon túl érhess földet. Menni fog, csak legyen benned még egy kis szufla, utána nyugodtan dőlhetsz hátra, bezsebelve azt, amiért olyan régóta dolgozol!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy túlságosan görcsösen próbálod meggyőzni a párod egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ő azonban láthatóan nem vevő a mondanivalódra. Mivel ez a végtelen út sehova nem vezet, próbálj taktikát változtatva másik ösvényt keresni és olyan, számára is egyszerűen megérthető észérveket felsorakoztatni, amelyek segítségével olvashat a sorok között és megtalálhatja a maga motivációját. Ne add fel, vannak emberek, akiket hosszabb idő megnyerni, mint másokat. Ne görcsölj azonban rá a dologra, hisz minél jobban nyomulsz, annál messzebbre tolod majd magadtól! Csak okosan és nyugodtan közeledj!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten egy számodra fontos, csupa pozitív értékkel bíró ember új utat nyit meg előtted, megmutatva, hogy egyfajta dolgot hányféleképp sikerülhet megoldani. Mindig jó látni és hallani, hogy mások milyen tisztességes eszközökkel haladnak az útjukon, értékeld, ha valaki tanítómesterként áll mögötted pont azért, hogy az első lépéseknél ne ess hasra, vagy amennyiben elbotlasz, felsegítsen. Légy hálás ezekért az emberekért, értékeld a közelségüket, segítségüket, önzetlenségüket és törődésüket, hisz különösen szerencsés vagy, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy az egyik kollégád rendkívüli módon felbosszant az élethez történő hozzáállásával. Érdektelensége negatív hatással van ugyanis másokra – többek között rád – is. Mielőtt az indulatok vezérelnének, próbálj higgadt maradni, ülj le és beszélj vele, hisz talán nem látja azt, hogy „nemtörődömsége” mit okoz a környezetének. Igyekezz egyszerű észérvekkel meggyőzni arról, ha nem változtat a gondolkodásmódján, előbb-utóbb kellemetlen szituációba keveredhet, amire sem neki, sem másoknak nincs szüksége. Kérd meg, hogy ne keresse a bajt, figyelmeztesd, hogy rád sem számíthat mindig ilyen nyugodt állapotodban, mert kezdesz besokallni.

Skorpió

Az angyalok szerint a projekt, amin régóta dolgozol, nem úgy sikerül, ahogyan azt korábban elképzelted, sokkal nagyobb eredményt vártál ugyanis tőle. Emiatt eléggé elkeseredett vagy, fogalmad sincs, hol rontottad el, hogy vajon lehet-e még változtatni és jobb irányba terelni a dolgot. Ne add fel elsőre, vond le a megfelelő konzekvenciát, adj hálát a sorsnak, hogy újabb leckét adott, megtanítva arra, hogyan kell legközelebb ehhez hasonló szituációban cselekedni, hibátlan eredményt produkálva. Keress új kihívásokat, olyasmibe vágj bele, aminek teljesítéséhez megvan benned a megfelelő tapasztalat, hogy e negatív élmény után egy pozitívabbal gazdagodhass!

Heti horoszkóp

Benned rejlik az erő (Fotó: Pixabay)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy erre a hétre nem terveztél különösebben nagy felelősséggel járó feladatot, mégis komoly kihívással kell szembenézed. Ne ijedj meg a feladattól, hisz megvan benned az elvárt eredményhez szükséges tudás és tapasztalat, így tehát mihamarabb rugaszkodj neki, minden részletet figyelembe véve igyekezz magabiztosan helytállni. Hidd el, ha odafigyelsz, olyan teljesítményre leszel képes, amihez keveseknek van tehetsége. Nyugodtabb lelkiismerettel adhatod át magad a hétvégi pihenésnek, ha mindennek sikerül pontot tenned a végére, ez lebegjen a szemed előtt!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy egyedül maradsz egy nagy munka elvégzésére, mert olyan emberek vesznek körül a héten, akik összecsapják a rájuk bízott feladatokat pont azért, hogy mihamarabb szabaduljanak. Mivel ez rád is hatással van, mindenképp próbáld megállítani őket és elmagyarázni nekik, hogy attól, mert nem akarják már magukat túl mélyre ásni a tennivalóikban, másoknak kell dupla munkát végeznie helyettük is. Igyekezz rávenni őket a csapatmunkára, hisz együtt sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtok működni! Hétvégén marad időd a feltöltődésre. Barátaidtól meghívást kaphatsz egy házibuliba.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten egy barátodnak nagy szüksége lesz a társaságodra. Találkozni szeretne, hogy könnyítsen a lelkén, rád hárítja a saját terhét, amely ráadásul egy elég fajsúlyos ügy. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki helyett a hegyi serpa szerepét játszanod, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Nem kell megkönnyítened mások számára a hegymászást azért, hogy amikor ők már rég a csúcson lesznek, te még mindig felfelé küzdd magad. Épp ezért ne vállald mindenki problémáját, hallgasd meg őket és lépj tovább anélkül, hogy magadra vennéd a gondjukat. Ne aggódj, ez nem önzőség, csupán csak elfogadása annak, hogy nem válthatod meg a világot egy személyben.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami magyarázkodásra kényszerít, úgy érzed, mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Szedd össze a gondolataid, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben! Ne legyél nagyon indulatos emiatt, hisz az életben előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ezek csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhatsz!

Ez is érdekelhet Forró ital a horoszkópod szerint Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top