nlc.hu
Horoszkóp

Adj helyet a friss energiának magad körül

Tisztítsd meg az aurádat az új év elején!

A körülötted lévő energiaburok épp úgy a részed, mint a tested minden érezhető porcikája. Viseld gondját, és érezd meg a különbséget.

Az aurád észlelését elkezdheted megtanulni magad is. Sőt, mások auráját is képes vagy látni, ha elsajátítod a megfelelő technikát. Bár minden ilyen képesség felelősséggel jár, hiszen olyat is megtudhatsz mások testi, vagy lelki állapotáról, aminek esetleg ő még nincs tudatában.
De ha nem is vágod ekkora fába a fejszédet, a saját életed a kezedben van, kezdd az energiáid megtisztításával!

nő fehér ruhában

Fotó: Unsplash

A te aurád sem tökéletes

Hatalmas öntudat és erő kell ahhoz, hogy ne legyen szükséged auratisztításra. A spirituális fejlettség ezen a fokán kevesen állnak. Ha van az életedben negatív személy, fel nem dolgozott sérelem, vagy bármilyen bizonytalanság, akkor biztos, hogy valamilyen tényezők gyengítik a te aurádat is. 

Az aura szintjei

Négy szintje van az aurának, fizikai, érzelmi, mentális és spirituális. Ezek a szintek egymásra hatnak, kapcsolódnak egymáshoz, és bizony megakad az energiaáramlás köztük a negatív hatásoktól. Ezt a szabad áramlást kell megcéloznod a tisztítással is.

Tisztító fehér fény

Az aurád megtisztításához nincs szükséges másra, mint egy kis időre, nyugalomra, papírra és színes ceruzákra. Helyezkedj el kényelmesen, és kezdd el vizualizálni önmagad, összpontosítva a tested körvonalaira. Rajzold le a körvonalad, majd a megérzéseidre hagyatkozva keress színeket. Színezd ki körülötted a teret, ahol negatív energiát érzel, ott jó erősre rajzold a színeket.
Majd csukd le a szemed, és képzeld el, ahogy egy hatalmas, csodálatos fehér fény megtisztítja minden ártó energiától a testedet és a lelkedet, Lélegezd be, érezd, ahogy átjárja a testedet. Valahányszor úgy érzed, fogyóban az energiád, ismételd meg ezt a rituálét.

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top