nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindent túlgondolnak

Ezek a csillagjegyek mindent túlgondolnak

A kreatív, az elemző, a kockázatkerülő és az ellentmondásos. A most következő négy csillagjegy olykor még magát a túlgondolást is képes túlgondolni.

Vízöntő

A Vízöntők rendkívül kreatívak, folyamatosan gyártják a megoldásokat , illetve az újabb és újabb, gyakran kifejezetten szokatlan, innovatív ötleteket. Amikor azonban kitalálnak valamit, nem képesek abbahagyni a gondolkodást, ugyanis az ötleteik újabb kérdésekhez és megoldandó problémákhoz vezetnek, melyekre feltétlenül választ kell találniuk. Így gyakorlatilag egy folyamatos, önmagukat újrateremtő kreatív ciklusokban élik az életüket, ami oda vezet, amitől az elméjük egyfolytában túlpörög, ez pedig számukra és gyakran a környezetük számára is igen megterhelő lehet.

Skorpió

A Skorpiók szeretnek a dolgok mélyének is a legmélyére ásni és egyfolytában rejtelmeket sejtenek és jeleket keresnek mindenben. Állandó késztetést éreznek arra, hogy a legapróbb dolgoktól a legtágabb összefüggésekig mindent alaposan elemezzenek és megfejtsenek. A dolgok ilyen mértékű túlgondolása azonban rengeteg energiát és időt igényel, azonban számukra mégis az a legmegnyugtatóbb, ha úgy érzik, semmi sem marad előttük észrevétlen. 

Gondolkodás

Fotó: Getty Images

Bak

Mielőtt a Bakok bármit is cselekednének, meg akarnak bizonyosodni arról, hogy minden a helyén van ahhoz, hogy léphessenek. Mindez azonban tervezést igényel, persze az összes elképzelhető változó figyelembevételével. A legapróbb részleteken is képesek hosszasan rágódni, és minimális kockázatot sem hajlandók vállalni. Mindez azonban oda vezethet, hogy soha nem látják kellőképpen ideálisnak a körülményeket ahhoz, hogy belekezdjenek az adott terv megvalósításába, ehelyett egyfajta inaktív bizonytalanságba kerülnek.

Ikrek

Az Ikrek elméjében rengeteg dolog történik egyidejűleg és általában azok ellenkezője is. Emiatt gyakran saját magukkal kerülnek belső ellentmondásokba, melyeket aztán feltétlenül fel akarnak oldani, azonban ezt jócskán megnehezíti, sőt olykor lehetetlenné is teszi az, hogy egyszerre mintha két fejjel gondolkodnának. Esetükben éppen ez vezet a túlgondoláshoz, méghozzá többszörösen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top