nlc.hu
Horoszkóp

Ezzel az egyszerű rajzzal kielemezheted magad

Rajzolj fát, hogy megismerd önmagad!

Vegyél elő egy fehér lapot, és képzeld el, hogy ez a lelked tükre. Ami most a papíron kirajzolódik, az rólad szól. Nézz szembe önmagaddal!

Ha firkálgattál már látszólag céltalanul, vagy hosszú telefonbeszélgetés, várakozás közben, biztosan észrevetetted, hogy hasonló mintázatokat kapsz. A rajzaid, firkálgatásaid a kézírásodhoz hasonlóan tükrözik a lelki és mentális állapotodat. Most azt is megtudhatod, pontosan mit jelent a műved: rajzolj egy fát, és elemezd ki velünk!

férfi fa alatt

Fotó: Unsplash

Fűzfa: szomorú, lelógó ágak

Szeretsz egyedül lenni, sokszor a társaság, a bulik helyett az otthonod melegét választod. A szerelem fontos számodra, hajlamos vagy egész nap ábrándozni. Túl sokat foglalkozol azzal, hogy mi történhetett volna… ahelyett, hogy a jelenre és a jövőre koncentrálnál.

Karácsonyfa: vidám fenyő

Néha bántón kritikus vagy a szeretteiddel, de gyakran magadat sem kíméled. Elnyomod az érzéseidet, és a szerelemben sem a szíved irányít. Korábbi csalódásaid miatt nem kockáztatsz, de így nem is lehetsz igazán boldog és felszabadult.

Kopár korona, egyenes ágak

Hullámzó hangulatod a környezetedet összezavarja, emiatt zűrösek a párkapcsolataid is. Szeretnél magad körül nyugalmat, szerelmet, de szörnyen bizalmatlan vagy. Tökéletességre törekszel, de a derűt magadban kell megtalálni a boldogsághoz.

Fa erőteljes gyökérzettel

A megérzéseid vezetnek, de igyekszel kontrollálni a szenvedélyességedet. Uralkodsz magadon, pedig szeretnéd néha elengedni a gyeplőt. Jószívű vagy, a társaság középpontja, mert gondoskodó és figyelmes vagy a szeretteiddel szemben.

Göcsörtös ágak, kanyargó törzs

Érzékeny vagy és indulatos, sokszor megbántasz másokat. De hamar megbánod, és gyorsan bocsánatot is kérsz. Álmodozó vagy, művészi hajlammal, a saját világodba menekülsz a külvilág elől. Keresd meg az egyensúlyt, különben elmarsz mindenkit magadtól.

Dús lombkorona

Erős akaratú személy vagy, akit sokszor az egója irányít. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, elnyomva másokat, miközben valójában rejtegeted az érzéseidet. Attól félsz, hogy nem szeretnek eléggé, ezért igyekszel kisajtolni másokból a csodálatot. De sajnos, ez erőszakkal nem az igazi!

(via Awareness Act

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top