nlc.hu
Horoszkóp

Vízöntő a hálószobában

A legperverzebb csillagjegy: ilyen a Vízöntő a hálószobában

A Vízöntő nyitott és kedves a környezetével, ám a hálószobában képes teljesen más, izgalmas személyiséget ölteni.

Ariella Moonstone asztrológus állítása szerint a Vízöntő a legperverzebb csillagjegy mind közül, rendkívül laza és elfogadó, ha szexről van szó. Buja csillagjegy, tele szexuális energiával, aki intenzíven éli meg a saját szexualitását. Mivel hajlamos túlgondolni nagyjából mindent, a Vízöntő a szexbe is sok agyi energiát fektet, tudatos döntések sorozatává válhat számára az együttlét – ami sok esetben jót jelent, legalábbis a partner számára garantálja a kielégülést ez a tudatosság.

Bár az ágyban hűvösnek és rezzenéstelennek tűnhet, a Vízöntő általában ügyes szerető és rendkívül nyitott, felfedező fajta, aki minden új ötletet kipróbál a párjával. A szenvedélyét azonban olykor titkolja, nem szívesen válik sebezhetővé, nem szereti elveszteni az önuralmát, ezért mély intimitásra akkor áll csak készen, ha lelkileg is kapcsolódott már a partneréhez, aki elnyerte a bizalmát. Emiatt van az is, hogy a Vízöntők között sokan rajonganak a webkamerás vagy telefonos szexért, mert ezekkel az eszközökkel biztonságos távolságot tudnak tartani és a kezükben maradhat az irányítás.

Nő fekszik a téglafal előtt

A Vízöntő szexuális élete (Kép: Getty Images)

A Vízöntő erősen vonzódik a különleges, szokatlan dolgokhoz, ezért olyan szexuális partnereket kedvel, akik valamilyen módon eltérnek a normálistól, sőt, minél inkább mások, annál jobb. Ez az a csillagjegy, amelyik a legtágabban értelmezi a párkapcsolatot és annak szabályait, épp ez okozhatja azt is, hogy a Vízöntő lesz a csillagjegyek közül az, aki a legnagyobb valószínűséggel kerüli a házasságkötést az együttélés javára.

Nyitott, toleráns de nem annyira romantikus – a Vízöntő remek szexpartner és barát. Ha azonban régimódi romantikára vágysz, vagy egy olyan szeretőre, akivel igazán különlegesnek érezheted magad, egy tipikus Vízöntő valószínűleg nem lesz megfelelő számodra. Ritkán fordul elő, hogy egy Vízöntő szex közben azt mondja, hogy „szeretlek”. Ha mégis megteszi, akkor viszont tudhatod, hogy véresen komolyan is gondolja.

Mivel a Vízöntő természeténél fogva szabadságpárti, ez megnyilvánul a szexualitásában is, nem annyira keresi a kizárólagos kapcsolatot a szerelemben. Ha alkalmi kapcsolatokról van szó, nem zavarja a Vízöntőt, hogy akár több szeretőt is tartson párhuzamosan. A Vízöntő az a csillagjegy, aki egy hosszú távú kapcsolatban is szereti nyitva tartani a lehetőségeit, és csak lassan jut el odáig, hogy tartósan kötődni kezdjen a partneréhez. Mivel a hűség nem igazán tartozik egy tipikus Vízöntő gondolkodásmódjához, fel kell készülnöd arra, hogy időnként elkalandozik más vizekre is.

A Vízöntő szexuális stílusa általában elsősorban az Ikrekkel és a Mérleggel, másodsorban pedig a Nyilassal és a Kossal klappol a legjobban. A legkevésbé pedig a Bika, az Oroszlán és a Skorpió illik hozzá szexuálisan.

Munka és csillagjegyek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top