nlc.hu
Horoszkóp

A legmagabiztosabb csillagjegy is szorong

Ezek a csillagjegyek időnként rettegnek a jövőtől

A jelenben élni, és nem azon szorongani, hogy mit hoz a holnap, egy tanulható képesség. Még akkor is, ha úgy gondolod, teljesen bizonytalan az életed.

Hiába tűnik úgy, hogy minden biztos az életedben, egy pillanat alatt megváltozhat bármi. Lehet, hogy sokkal könnyebb lesz egyszeriben, de az is előfordulhat, hogy fájdalmas nehézségekkel kell szembenézned. De gondolj bele, képesek lennénk-e élni, ha folyton a múlt hibáin, vagy a jövő bizonytalanságán merengenénk? Ha a három csillagjegy egyike vagy, oda kell figyelned arra, hogy a jelen szépségeire, vagy kihívásaira koncentrálj. Bárki képes erre, az elméd formálható!

„Csak két nap van az évben, mikor semmit sem tehetsz. Az egyik a tegnap, a másik a holnap. Tehát csak a ma a megfelelő nap arra, hogy szeress, hogy higgy és elsősorban, hogy élj!”
(Dalai Láma)

ugró nő sziklákon

Fotó: Unsplash

Oroszlán: magabiztos rettegő vagy

Határozottságod, feltűnő személyed olyannak mutat, akiben egy szemernyi kétely nincsen. Ezért lehet meglepő mások számára, hogy mennyire képes vagy rettegni. A világ hírei, a szeretteid biztonsága, az anyagi jóléted hosszú távon: ha a jövőre gondolsz, időnként bepánikolsz. Kezdj el meditálni, időnként engedd el a feszültséget egy keleti masszázzsal, jobb lesz neked, és a környezetednek is.

Bika: a biztonság az életed biztos pontja

De mi is az a biztonság? Honnan tudod, hogy bármi, amit kőbe vésettnek hiszel, nem múlik el egy pillanat alatt? Mert az élet már csak ilyen. A te életed eddig a pontos rutin, a tökéletes anyagi biztonság, a megtervezett dolgok miatt volt nyugodt. De soha nem hagyott nyugodni, hogy ez vajon mindig így lesz? Ezt a kérdést el kell engedned. Koncentrálj a jelenre, a szeretteidre, az élvezetes dolgokra. Remek problémamegoldó vagy, ha előtted a baj, csak akkor kezdj foglalkozni vele.

Vízöntő: a világ gondjai a válladon

A klímaváltozás, az éhező gyerekek, a környezetszennyezés: ez mind-mind a te gondod is. Próbálod távol tartani magad attól, hogy semmi mást ne tegyél, csak a híreket bújd. Ne próbáld, hanem tedd is! A te megoldásod az lesz, hogy cselekszel. Tedd meg, amit tudsz, majd húzd meg a vonalat. Ennyit tehetsz, ne legyen benned rettegés, lelkifurdalás azért, hogy nem te mented meg a világot. Szervezz akciókat a környezetedben, szedj szemetet, adj vért, gyűjts adományt. Keresd a hálát az emberek szemében, ez lesz a gyógyír neked.

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top