nlc.hu
Horoszkóp

Így csábíts el egy Skorpiót

Így csábíts el egy Skorpiót!

A Skorpió jegy szülöttei titokzatosak, bizalmatlanok, ugyanakkor határozottak és szenvedélyesek. Így csábíthatod el őket...

Lépj túl a felszínen!

A Skorpiók számára a személyiséged, a karaktered sokkal fontosabb, mint a kinézeted. A megjelenésedet illetően ne nekik akarj megfelelni, hanem elsősorban saját magadnak. Légy magabiztos és önazonos, a jegy szülötteit ugyanis ez nyűgözi le igazán, nem pedig a makulátlan külső. Sőt! A mesterkélt, felszínes tökéletességet sokkal inkább taszítónak találják, mintsem vonzónak.

Bókolj!

A Skorpió férfiaknak legalább annyira jól esnek a bókok, mint a nőknek. A felszínességet azonban e tekintetben sem kedvelik, ezért nem elsősorban a külsejüket illető bókokra vágynak, inkább azzal hathatsz rájuk, ha bizonyos személyiségvonásaikat vagy épp a teljesítményüket méltatod. Ha pedig olyan apróságokat is észreveszel bennük, melyek a felületes szemlélő számára rejtve maradnak, azzal garantáltan leveszed őket a lábukról.

Randevú

(Fotó: Getty Images)

Légy titokzatos!

A Skorpiók maguk is titokzatosak és másokban is kifejezetten izgatja őket ez a tulajdonság. Ha ilyen jegyben született emberrel randevúzol, de árulj el magadról azonnal mindent! Minél kevésbé tárulkozol ki, annál inkább felpiszkálod a kíváncsiságukat, érdeklődésüket, ami pedig egyenes út a második, harmadik, sokadik randihoz…

Építs bizalmat!

A jegy szülöttei alapvetően bizalmatlanok, ezért aki a szívüket akarja elnyerni, annak előbb a bizalmukat kell. Ennek pedig a legegyszerűbb módja, ha a lehető legőszintébb vagy, nem játszmázol és nem mutatod magad másnak, mint aki valójában vagy. Mivel átlagon felüli intuíciós képességekkel rendelkeznek, könnyen észreveszik a megjátszást, a hazugságot és ha ilyet tapasztalnak, azonnal menekülőre fogják. 

Hagyd kezdeményezni!

A Skorpiók szeretnek kezdeményezni. Szeretik, ha a csábítás során náluk van az irányítás, a rejtélyt és a kihívást pedig kimondottan élvezik. Finom játékokkal, utalásokkal persze „vezetheted” Skorpió választottadat, ezt igényli is, azonban hagyd, hogy végül is ő csábítson el téged!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top