nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. január 24–30. – Élvezd a telet!

Lassan vége az év első hónapjának. De a télnek közel sincs vége. Ne várd még a tavaszt! Fagyot és dermesztő hideget jelez a Bakba lépő Mars és Merkúr. Szóval húzd össze magadon a kabátot, vegyél kesztyűt, sapkát, és bújj bele egy nagy, puha sálba!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn a Mars belép, szerdán a Merkúr visszalép a Bakba. Mindkettő a jövőddel kapcsolatosan hoz fegyelmet és eltökéltséget. Ezt semmiképp se vidd túlzásba! És ne sanyargasd magad! Nem az a célravezető. Csütörtöktől optimistábban látod a jelenedet és a jövődet. Ekkor a túlzásoktól kell, kellene tartózkodnod. A Nyilas Hold fellelkesít, és hajlamosít arra, hogy átess a ló túloldalára. Hétvégén megint a jövőd alakulása foglalkoztat. Sőt aggaszt. Fogj egy papírt, és írd le mindazt, amit szeretnél!

BIKA – heti horoszkóp

Szerinted jó, hogy vannak játékszabályok és keretek. Ezt szimbolizálja, hogy hétfőn a Mars belép, szerdán a Merkúr visszalép a Bakba. Majd hétvégén 2 nap alatt 3 bolygóegyüttállás lesz a Bakban. Számíts rá, hogy nem mindenki fog egyetérteni veled! Sokan tartanak a szigorú fegyelemtől, és képtelenek koncentrálni. Őket ne kritizáld, ne ítéld el, egyszerűen kerüld el őket! Vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor a lehető legjobban határolódj el! Máskülönben folyton felbosszantanak, és leszívják az energiádat…

IKREK – heti horoszkóp

Gyászos hangulatot hoz neked a Bakba belépő Mars és bolygód, a Merkúr. Úgy érzed, hogy veszteség ér, illetve valamiről vagy valakiről le kell mondanod. Ráadásul hétvégén a Bak Hold és 3 bolygóegyüttállás is ezt a depis hangulatot erősíti. Szóval minden eddigi tapasztalatot, trükköt be kell vetned, hogy ne ess magad alá. Igyál illatos teákat, hallgass vidám zenéket, és sokat szellőztess! Szerencsére az égi folyamatok azt is mutatják, hogy vannak körülötted pozitív gondolkodású emberek is…

RÁK – heti horoszkóp

Kapkodhatod a fejed ezen a héten. Számtalan régi és új emberrel lesz dolgod. És mindegyik óriási hatással lesz rád. Arra figyelj, hogy ne adj túl nagy jelentőséget annak, amit mondanak! Hiszen az az ő véleményük. Neked pedig jogodban áll más véleményen lenni. Ez visszatérő kihívás a számodra. A legprecízebb jelzőrendszer a gyomrod: ha fáj vagy összeugrik, akkor tudnod kell, hogy megint átengedted a véleményezés jogát másnak. Hétvégén a szerelemé lesz a főszerep. Romantikus lehet egy téli séta.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Nem unhatod meg, hogy vigyázz a munkádra és az egészségedre. Ez a 2 téma dominál. Mindkettő nehéz. Egyik azért, mert nem lazíthatsz a munkahelyeden. A másik azért, mert a hideg ellen védened kell magad. De nemcsak meleg öltözködéssel, hanem melegítő ételekkel, italokkal. Tudtad, hogy vannak kifejezetten melegítő fűszerek? Fahéj, gyömbér, kardamom, szerecsendió stb. Ezeket használd, és átjárja a meleg a testedet, lelkedet. Hétvégén a Bak Hold és 3 bolygóegyüttállás fegyelmet és józanságot hoz neked.

Heti holdhoroszkóp

Készíts melegítő, fűszeres teát! (Fotó: Pixabay)

SZŰZ – heti horoszkóp

A te szempontodból kimondottan jó hír, hogy hétfőn a Mars belép, szerdán a Merkúr visszalép a Bakba. Majd hétvégén 2 nap alatt 3 bolygóegyüttállás lesz a Bakban (Merkúr-Plútó, Hold-Mars, Hold-Vénusz). Ezek mind abban erősítenek téged, hogy itt az ideje bátrabban vállalkoznod új dolgokra. Vedd elő azt a listát, amit szilveszterkor írtál, és írj mellé dátumokat! Ne félj a kihívásoktól! A hétvégét kedvelni fogod, mert rég nem tapasztalt béke száll meg. Ez a havazásnak is köszönhető. Mert elcsendesül minden.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Amennyiben aktuálisan van ingatlanügyed, akkor örülni fogsz az égi híreknek. Ugyanis a hét elején jegyet váltó bolygók azt szimbolizálják, hogy végre túljutsz egy bizonyos holtponton. Ha most nincsen otthonteremtési témád, akkor a családban számíthatsz jövés-menésre. Ezekkel nem mindig fogsz egyetérteni. De könnyen lehet, hogy nem kérdezik meg a véleményedet. Hétvégén újból a család kerül a fókuszba. Ekkor békésebben beszélhetitek meg azt, ami a nézeteltérést okozza. De ne erőltess semmit!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Kedden és szerdán totál ellentétes hatások érnek: hol megdicsérnek, hol keményen kritizálnak. Nem tudod, hogy melyikre reagálj. Illetve, hogy reagálj-e egyáltalán. Bölcsen tennéd, ha várnál, és később döntenél. Amikor intenzív impulzusok „bombáznak”, akkor nem jó válaszolnod. A hét második felében aggódni kezdesz a pénz miatt. Meg kell gondolnod minden kiadást. De nem kell mindenről lemondanod. A hétvégéd akkor lesz a legkellemesebb, ha valamilyen színvonalas kulturális programot választasz.

NYILAS – heti horoszkóp

Január utolsó hetében a pénz fog a leginkább foglalkoztatni. Számolsz, osztasz, szorzol. A Bak bolygók fegyelmet és józanságot hoznak neked ezen a téren. De kissé pesszimistává is tehetnek. Meg kéne találnod a helyes mértéket, ha nem akarsz „becsavarodni”. Csütörtökön és pénteken olyan fényszögek lesznek az égen, melyek családi zűröket jelentenek. Nincs világvége, ha átmenetileg nincs tökéletes egyetértés. A hétvégéd megint a pénzről fog szólni. A kulcskérdés, hogy ez inspirál vagy deprimál…

BAK – heti horoszkóp

Egészen hihetetlen eseményeket szimbolizálnak a bolygók ezen a héten: hétfőn a Mars belép, szerdán a Merkúr visszalép a Bakba. Majd hétvégén 2 nap alatt 3 bolygó együttállás lesz a Bakban (Merkúr-Plútó, Hold-Mars, Hold-Vénusz). Ezek mind rád irányítják a reflektort. Mindenki veled akar találkozni, mindenki a te véleményedre kíváncsi. Ettől fontosnak érezheted magad. Jogosan. De ne gondold, hogy ettől mindenhatóvá, mindent tudóvá válsz! Maradj józan, szerény és önazonos! Olyan, amilyen valójában vagy…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Kedden és szerdán az lesz az érzésed, hogy senki sem érti azt, amit mondasz. Jobb lenne, ha ezen a 2 napon nem akarnál senkit meggyőzni. Egész héten a Bakban felvonuló bolygók makaccsá és bizalmatlanná teszik az embereket. Ez a téli sötétnek és hidegnek is köszönhető. Most szinte lehetetlen nyitottságot és optimizmust elvárni másoktól és önmagadtól. Egyetlen dolgot tehetsz: erősítsd magadban a hitet, hogy egyszer eljön a tavasz, és kisüt a Nap. Ebben te nagyon jó vagy, ha igazán törekszel rá.

Lány télen sapkában, teával

Élvezd a telet! (Fotó: Pixabay)

HALAK – heti horoszkóp

Hétfőn, kedden, szerdán és vasárnap is lesznek szuper fényszögek az égen. Ezek kellemes meglepetéseket tartogatnak neked. Olyan emberekben csalódhatsz kellemesen, akikről kevesebbet feltételeztél. Talán ez visszaadja az emberekbe vetett bizalmadat. Persze emellett lesznek kihívások is. Pl. a nőiességgel és a nőkkel való viszonyod rendezése. Hogy állsz ezzel a témával? Akár nő vagy, akár férfi, a női minőséggel dolgod van. Ezen a héten a Bakban felvonuló bolygók igencsak felerősítik ezt a kérdést…

Ez is érdekelhet férfi fa alatt Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top