nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 01. 30.: Ne feledd: semmi nem történik véletlenül

Ugorj fejest az ismeretlenbe és legyél nyitott arra, ami veled szembe jön. Izgalmas kalandokban lehet részed a napi horoszkóp előrejelzése szerint.

Kos

Ma kedvező lehetőséget sodor utadba az élet a napi horoszkóp szerint, amelyről azonnal tudod, hogy ez lesz számodra a nagy kiugrási lehetőség, amellyel bizonyíthatsz és feljebb léphetsz a ranglétrán is. Ne gondolkodj, egyszerűen ragadd meg a lehetőséget, amely végül elvezet a sikerhez és joggal zsebelheted be az elismeréseket is. Mondj nemet mindenkinek, aki megpróbál elterelni az útról mindenféle más programokkal, hisz neked most semmi más nem számít, csak és kizárólag ez az egyetlen egy lehetőség.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon nehéz igazságot tenned, ha két barátnőd összeveszik egymással. Mindkettőt kedveled, és nem szeretnél egyik pártjára sem állni. Ráadásul egy régi pasival is van egy nyitott ügyed. Legszívesebben elmenekülnél valahová, és hagynád az egészet valaki másra. Ma alaposan fontold meg, hogy kinek mit mondasz. Néhány dologról csak felszínes ismereteid vannak. Ellenőrizz mindent, vagy inkább jobb, ha csendben maradsz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma rád bíznak egy feladatot, amihez semmi kedved, ám nemet mégsem tudtál mondani, mert nem akartál emiatt semmiféle konfliktushelyzetet. Az első pillanatban azon tűnődsz, hogy fogod megoldani, hisz ötleted sincs. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, így szedd össze minden tudásod, használd azt a sok-sok tapasztalatot, amelyet az évek hosszú során magadra pakoltál és némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Meglátod, minél előbb végzel a dologgal, annál hamarabb szabadulsz fel minden szempontból, de most elsősorban erre koncentrálj!

Lány lebeg vagy szaltót ugrik

Vesd bele magad! (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy érzed, nagyon kevés időt töltesz a szeretteiddel. Annyira zsúfolt az életed mostanában, hogy egyszerűen nem jut időd saját magadra sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy ma, hisz alapvetően számodra a prioritási sorrend legtetején álltak a szeretteid, ezután következtél te, majd valahol hátul szerepeltek azok a dolgok, amelyek most igen nagy hangsúlyt kapnak. Ne bosszankodj emiatt, nem lesz ez mindig így, most csupán csak azért van ekkora súlya a munkának, mert nagy előrelépési lehetőségen dolgozol. Ne aggódj, majd később bepótolod az összes időt, amelyet nem tudtál velük tölteni!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A párod mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy elég komoly problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg meg nem oldja, mindannyian benne ragadtok a szituációban. Épp ezért igyekezz vele logikus úton megértetni, hogy ugyan tudod, miért szeretné annyira elodázni a probléma megoldását, mégis muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel. Olyan alkalom adódik ugyanis, amely lehetővé teszi azt, hogy megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, az oda vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra, hogy kiállj minden próbát ahhoz, hogy magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem szereted a konfliktus helyzeteket. Ha bármi olyasmi történik, ahol elveszíted a biztonságérzeted, azonnal kihátrálsz és elmenekülsz a helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületed. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs vaj a füled mögött, miért hagynád magad?!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nagyon megnőnek a kiadásaid. Egyetlen bíztató dolog van, hogy amit most kiadsz, az valójában befektetés, ami a későbbiek során többszörösen megtérül. Párkapcsolatod érdekesen alakul. Hűséges típus vagy, ma azonban nagyon nehéz bármilyen fogadalmat megtartani. Vágyat érzel valaki iránt, aki szinte biztos, hogy elérhetetlen. A fennálló gátak ellenére szinte minden éjjel róla álmodsz. Biztos, hogy ő kell neked, vagy csak illúziókat kergetsz?

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Úgy érzed, egy rokonod kissé túlszeret. Minden pillanatban a sarkadban liheg, az életedben minden egyes felejthető és felejthetetlen momentumáról tudni szeretne, minden szembejövő akadályt elhárítva előled. Bár nagyon hálás vagy a féltő gondoskodásért, kissé fojtónak érzed ezt a fajta szeretetet, épp ezért, mielőtt még a kapcsolatotokon csorbát ejtene a dolog, igyekezz nagyon finoman és óvatosan közelítve megértetni vele, hogy bár nagyra értékeled a törődést, azért vannak önálló gondolataid és időnként jól esik a saját utad járni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A pasiddal ma szuper a kapcsolatod, kivételesen nem vagy követelőző. Ha pedig szingli vagy, vasárnap könnyen találhatsz partnert. Ügyelj arra, hogy tartsd a szavad. Ne csak ígérgess, hanem teljesíts is. Munkahelyeden is feltűnik egy srác, akivel sokkal több közös témád akad, mint azt elsőre gondoltad volna. Ne mondj nemet, ha ma felhív és elcsal egy kávéra. Ki tudja, lehet, hogy ő lesz az igazi?

Téli szív kesztyűben

Téli ‘szívküldi’ (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hosszú ideje görcsösen dolgozol valamin, attól rettegsz minden pillanatban, hogy mi történik, ha véletlenül hibázol. A félelem miatt azonban elfelejted élvezni azt, amit csinálsz, ettől egy frusztrált, erőltetett, kicsikart maszlaggá válik az egész. Nem érdemes ennyire görcsölni az aktuális tevékenységen, mert sokkal nagyobb lehetőséget adsz magadnak a hibázásra. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes?! Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma kivételesen nem elhamarkodottan, hanem józanul ítéled meg a helyzetedet, ha egy pasival való kapcsolatról van szó. Valószínűleg vonzó, de van valami, amiben nem őszinte. Ezt pedig még akkor is észreveszed, ha éppen nagyon vágysz már valakire. Most sem hagynak cserben a receptoraid. Híres kompromisszumkészséged most a háttérbe szorul. Ma minden helyzetben te akarsz az irányító lenni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top