nlc.hu
Horoszkóp

A Bika elcsábítása

Így csábíts el egy Bikát!

A Bika jegy szülöttei érzéki és ambiciózus emberek, azonban semmit sem kapkodnak el az életben. Ennek megfelelően lehet őket elcsábítani is.

Légy természetes!

A Bikák a természetesség hívei. Ha le akarsz nyűgözni egy Bikát, mind viselkedésedben, mind a külső megjelenésedet illetően légy minél természetesebb, ők ugyanis a valódi arcodat és személyiségedet akarják látni. A művi dolgok, a megjátszás vagy épp a nagyon „megcsinált” külső kifejezetten taszítja őket. 

Kérj tőle tanácsot!

A jegy szülöttei büszkék a jólértesültségükre, tapasztalataikra és kifejezetten szeretnek tanácsokat adni. Az egyik legjobb módja, hogy felkeltsd az érdeklődésüket, ha kikéred a tanácsukat valamiben, különösképp, ha olyasmiről van szó, amiről tudod, hogy a szakértők benne. Azzal, hogy kérdezel tőlük, kimutatod az érdeklődésedet és egyben az egójukat is legyezgeted.

Randevú

Fotó: Getty Images

Érintsd meg!

A Bika egyik meghatározó szeretetnyelve az érintés. Igénylik a fizikai kontaktust, épp ezért akár már az ismerkedés kezdetén is nyugodtan érintsd meg a kezüket, simogasd meg a vállukat vagy akár, ha a helyzet úgy adja, öleld meg őket. Ha pedig ők kezdeményezik az érintést, örülj neki, hiszen ezzel egyértelműen kifejezik a vonzalmukat.

Éld a saját életed!

A Bika jegyben születettek azokat az embereket képesek komolyan venni és igazán tisztelni, akiknek vannak saját céljaik, ambícióik, saját életük. Nem várják el, sőt, inkább elriasztja őket, ha azt érzik, hogy függővé válnál vagy váltál tőlük és a legfőbb projekted az ő elcsábításuk. Tedd a dolgod, éld az életed és egy részét persze oszd meg velük is. Viszont tanulj meg olykor nemet is mondani nekik, tedd egyértelművé, hogy más dolgok is lefoglalnak rajtuk kívül. 

Ne siettesd!

A Bikák nem sietnek el semmit, így azt sem, hogy vonzódni kezdjenek valakihez, pláne pedig, hogy beleszeressenek. Soha ne siettesd őket és ne helyezz rájuk nyomást! Igyekezz felvenni a tiednél akár lassabb tempót, lazulj le és fogadd el, hogy csak azt és akkor teszik, amire és amikor készen állnak. Ha nem keltesz feszültséget, hanem épp ellenkezőleg, nyugodt, komfortos légkört tudsz teremteni, egyre több időt akarnak majd veled tölteni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top