nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 02. 01.

Napi horoszkóp 2022. 02. 01.: Pörgős nap vár rád

Teli vagy energiával. Minden követ megmozgatsz a napi horoszkóp szerint, hogy a kitűzött célod elérd. Párkapcsolatod kedvezően alakul.

Kos

Nehéz elviselned, ha korlátoznak. Kedden éppen senki nem teszi ezt, de ennek ellenére te mégis így éled meg a körülötted zajló eseményeket. Túlságosan sokat akarsz teljesíteni a napi horoszkóp szerint, magas színvonalon és a lehető leggyorsabban. Ebből pedig kapkodás és türelmetlenkedés lesz. Még a magánéletedet is elhanyagolod. Kalandos, élményekkel teli délután vár, ahol a pénz is szerepet kap.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egyetlen férfi miatt sem érdemes ölre menni a legjobb barátnőddel. Persze a pasit sem kell a földbe döngölni. Legjobb az arany középút. A féltékenység rossz tanácsadó, úgyhogy bármire gyanakszol is, érdemes lenne előbb vele megbeszélni, mielőtt visszafordíthatatlan döntést hozol. A párkapcsolati feszültséget próbáld valamilyen hasznos tevékenységgel levezetni. Az olvasás vagy a főzés például teljesen kikapcsol.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Otthoni gondjaidat, de még az örömeidet se vidd ma a munkahelyedre. Van ott valaki, talán éppen a főnököd, aki alattomosan a hátad mögött settenkedik. Jó hír, hogy pénzed lesz bőven, egy új ruhadarabot is megengedhetsz magadnak. Általában olyasmi vonz, ahol a szépség mellett a romantika is szerepet kap. Baráti társaságban váratlanul felbukkanhat valaki, aki első látásra elbűvöl.

Lány kabátban

Pörögj-forogj (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kapcsolataidban, így a párkapcsolatodban is hosszú távra tervezel. Végre egy olyan időszak, amikor mindenben egyetértesz a kedveseddel és ő sem akar téged megváltoztatni. Bár még csak kedd van, de ha te szórakozóhelyre vágysz, mindenképpen olyat keress, ahol táncolhatsz. Fantasztikusan jól érzed magad, egyéniséged legjobb oldalát mutathatod meg. Vidáman és energikusan, önbizalommal telve éled az életed.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hódító kedvedben vagy ma, szíved szerint az összes pasit magadba bolondítanád. Nehéz elfogadnod, hogy van olyan, akinek nem vagy az esete. Pénzzel és ajándékokkal megvásárolni valakit egyáltalán nem méltó hozzád. Lehet, hogy most egy kicsit elszomorodsz, de hamarosan elvonulnak a felhők az égről. Tudásodat legjobban olyan munkában tudod kamatoztatni, ahol szükség van a részletek kidolgozására. Jelenleg egy ilyen feladat felér egy terápiával.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A kora reggeli érzelmi feszültségtől eltekintve pompásan érzed ma magad. Hódító vagy! Ezt hidd el, és viselkedj is úgy, mint egy celeb. Itt persze nem hisztikről és túlzott feltűnősködésről van szó, hanem komoly tartásra. Legyél olyan, akit mások észrevesznek és sokra tartanak. A kollégák között néhányan áskálódhatnak ellened, de rá se ránts, szellemileg, tudásban magasan fölöttük állsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Igazán szeretnéd, hogy béke legyen körülötted? Akkor nem kell mást tenned, csak józanul átgondolni az emberi kapcsolataidat. Vannak olyanok, akikért sokkal többet tettél, mint az indokolt lenne. Ennek ellenére semmit nem várhatsz tőlük. Szükség van rájuk egyáltalán? Az értékeidre vigyázz! Egy meggondolatlan pillanat, egy félrenézés, és máris kész a baj. Este inkább válassz egy romantikus filmet, és bulizás helyett lazíts!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Esetleg egy késői szabadság után most tértél vissza a munkába? Viseld türelemmel a kollégák fejetlenkedését. Néha hunyd le a szemed, és gondolj vissza a tenger hullámaira, vagy más, kedves nyaralási élményedet hívd elő. Barátnőid sorában is van valaki, akit nem érdekelnek az új fotóid vagy az élménybeszámolód. Ne sértődj meg! Ő sokkal többet veszít, ha elzárkózik. A pasiddal fantasztikusak az együttlétek.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Amikor teljes koncentrációval dolgozol, fantasztikusak az eredményeid. Ha a pénzügy a területed, egészen apró hibákra is rátalálsz a számításokban. Főnököd figyelmét is felkelted. Kedden tele vagy önbizalommal és lelkesedéssel. Délután, ha az időjárás megengedi, szervezz szabadtéren egy kis sétálást. Igényled a társaságot, és amilyen felszabadult hangulatban vagy, ők is szívesen vannak veled.

Heti angyalhoroszkóp

Elfogadás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma még a legpesszimistább Bak szülöttnek sem lehet oka panaszra. Egészen egyszerűen nem lehet hibát találni az életedben. Megdolgozol minden sikeredért, de mostanában már érzed, hogy nem fáradtál hiába. Otthon is kedvező fordulat várható. A párod, ha együtt éltek, nagyon jó döntést hoz. Új feladatot kap vagy új elfoglaltságot talál magának. Ezzel egy halom terhet levesz a válladról.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Most kivételesen nem mesélgetsz mindenkinek a terveidről, hanem mielőbb megpróbálod azokat hasznosítani. Van egy impozáns, ám nagyon hasznos tárgy, amit szeretnél megszerezni. Gyűjtesz rá, de várhatóan rendkívüli összeg is érkezik a számládra, így ma egyre közelebb kerülsz a vágyott célhoz. Otthonoddal kapcsolatban, ha szerződést vagy megállapodást kell kötnöd, nagyon kedvező a pillanat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Számodra a másik ember problémája a saját gondod. Most azonban úgy érzed, elég volt abból, hogy akár az ismerősök, akár a saját párod lelki szennyesládának használjon. Lehull a lepel néhány olyan barátról is, akik eddig mindig csak a szép arcukat mutatták. Sajnos lesz ma pár olyan órád, amikor nem érzed igazán jól magad, de a végén megérted, hogy az igazság mindennél többet ér.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top