nlc.hu
Horoszkóp

A Halak csillagjegy elcsábítása

Így csábítsd el a Halak szülötteit!

A Halak a legérzékenyebb csillagjegy. Fokozott igénye van a szerelemre, zárkózottsága okán azonban mégis nehezen kapcsolódik másokhoz. Éppen ezért olyan nehéz elnyerni a szívét. Persze azért nem lehetetlen.

Mutasd ki a a sebezhetőséged!

Az érzelmileg távolságtartó emberek elbizonytalanítják a Halakat, akik kifejezetten rettegnek az elutasítástól vagy attól, hogy az érzéseik rideg fogadtatásra találnak. Az érzelmi meztelenséget viszont a fizikai meztelenségnél is izgalmasabbnak találják. Rendkívül erős empátiával rendelkeznek és úgy kerülhetsz hozzájuk közelebb, ha ki mered mutatni a sebezhető oldaladat. Így mélyebben megértheti, ki vagy és a saját, mélyebb érzelmeit is könnyebben megosztja veled. 

Segíts neki döntéseket hozni!

A jegy szülöttei nehezen hoznak döntéseket, legyen szó kisebb dolgokról, mint például a következő randitok helyszíne, egészen a hosszabb távon is jelentőséggel bíró választásokig. Ha szeretnéd elérni, hogy bízzon benned, segíts neki döntéseket hozni. Ez persze nem azt jelenti, hogy helyette dönts, inkább azt, hogy vázold a lehetséges opciókat és mindegyikkel kapcsolatban mondd el az érveidet és az ellenérveidet, így rávezetve őt arra a verzióra, ami számára a legkedvezőbb lesz.

Randevú

Fotó: Getty Images

Erősítsd az önbizalmát!

A Halak szülötteinek gyakran alacsony az önbecsülésük és rengeteg bizonytalanságtól szenvednek. A szeretet egyik legalapvetőbb kifejezési módja ugyanakkor számukra a megerősítés. A legapróbb pozitívumokat is észreveszik másokon és örömmel fejezik ki elismerésüket, csodálatukat. Viszonzást mindezért nem várnak, azonban ha bókokkal, megfelelő gesztusokkal erősíted az önbizalmukat, az rendkívül jól esik nekik. 

Hagyd egyedül lenni!

Az -e jegyben született emberek alapvetően introvertáltak és még egy bontakozóban lévő, vagy már kialakult, jól működő párkapcsolatban is szükségük van egyedüllétre. Ha Halak partnered időt kér, ne aggódj, hogy elveszítetted az érdeklődését és meg akar szabadulni tőled! Egyszerűen csak szüksége van az ilyesfajta feltöltődésre. A külön töltött idő alatt ráadásul arra is rájön majd, mennyire hiányzol neki. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top