Napi horoszkóp 2022. 02. 07.: Olyan barátokkal is találkozz, akiket mostanában elhanyagoltál!

nlc | 2022. Február 07.
A Bikák új munkáról gondolkoznak, míg a Mérlegeknél új szerelem van kilátásban a napi horoszkóp szerint.

Kos

Mindig egy lépéssel előrébb jársz mindenkinél a napi horoszkóp szerint. A kollégáid lemaradnak mögötted, a pasid csak kapkodja a fejét, hogy mennyi mindent tervezel előre. Ma lesz is egy tömör, rövid beszélgetés köztetek, aminek a hatása viszont sokkal nagyobb lesz. Nyugi, semmi rossznak az előszele, de határozottnak kell lenned. Vegyél vissza néha a tempóból, mert másoknak ez kicsit ijesztő vagy zavaró lehet. A kis terveidet inkább tartsd egy ideig titokban.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Annyira kíváncsivá tehet egy állás, hogy még az is lehet, hogy ma az interjúra is elmész. Azért próbáld átgondolni, tényleg érdemes-e dobbantani, vagy csak önbizalom-erősítés kell, hogy máshol is el tudnál helyezkedni. Ma egy meghívást sem utasíthatsz vissza, kár lenne bármelyiket is kihagyni, mert szuper jó fej társaságot ismerhetsz meg, nem utolsósorban pedig dögös pasikat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nem igazán vagy felkészülve egy kolléga szerelmi vallomására, igaz? Akkor csak szólunk, hogy érhet ma ehhez hasonló meglepetés, és még az is lehet, hogy benned is elindul valami. Pénzügyeid ma kedvezően alakulnak. Váratlan pénz ütheti a markod. Este még mindig azzal leszel elfoglalva, hogy a munkatársad színt vallott. Úgy érzed, ma két méterrel a föld felett lebegsz. Megérdemled a szerelmet. Hajrá!

Téli ‘szívküldi’ (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Az alvás nem annyira ment éjjel, és emiatt a hétfő délelőttöd elég pocsék lehet, viszont annyira jó hangulatban telik, hogy elrepül a fáradtság ellenére is. Összefuthatsz olyan régi ismerősökkel, akikkel anno nagyon jóban voltatok, csak megszakadt a kapcsolat. A mai nap a szingliknek kedvez, és a bolygók állása a kommunikációt is segíti, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebb lesz ismerkedni. Még a zárkózott srácok is elérhetőbbek, lazábbak lesznek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem tudsz okos, értelmes megoldást találni egy párkapcsolati problémára, pedig tényleg szeretnéd, ha minden jól alakulna köztetek, és senkinek ne kelljen túl sok lemondással benne maradni. Ha nagyon nem megy, akkor viszont nem érdemes erőltetni! Az csodás, hogy te tolerálsz mindent a pasid haverjaival kapcsolatban, de az nem fair, hogy mindig neked kell alkalmazkodni vagy nekik kedvezni. Főleg akkor legyél határozott, ha nálatok van a buli!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha ma fontos munkád van, vagy szeretnél valami bonyolult dolgot elintézni, akkor hallgass fülhallgatón zenét vagy bármit, hogy ne zavarjanak meg a többiek. Ha nem zárod ki egy kicsit a külvilágot, nagyot hibázhatsz. Szükséged van a pihenésre, ne tömd a naptáradat most programokkal, de azért legyen randi is, mert az is fontos, hogy eleget legyetek kettesben, átbeszéljétek a napi történéseket.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha nagyon számítasz pluszbevételre, jobb, ha nem költöd el fejben, mert nem érkezik meg, legalábbis ma biztos nem. Ne hagyd annyiban, járj utána, telefonálgass, mert meggyorsíthatod a kifizetést. Annyira lefoglalnak a pénzügyeiddel kapcsolatos problémák, hogy szinte észre sem veszed, hogy az egyik kollégád mindig melletted van, segít, meghallgat, megnyugtat, felvidít. Hm, talán már nem csak egy munkatárs?

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem nagyon tudsz nemet mondani egy feladatra, mert félsz, hogy a visszautasításnak hosszú távon rossz következménye lehet? Ne foglalkozz most azzal, mi lesz évek után, ha most teher lenne, akkor mondj bátran nemet. Régen értékelted ennyire a pasidat, mint ma este, mintha kitalálná a gondolataidat, vágyaidat és pont úgy szervez mindent, hogy mindkettőtöknek szuper legyen.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha ma szuper hosszú edzést terveztél, mindenképp válassz lájtosabbat, mert könnyen megsérülhetsz, és akkor talán hónapokra kényszerpihenőre mehetsz. Egy óriási esti séta is lehet elegendő mozgás. Ma jó passzban vagy, mindenkire nyitott vagy, nem veszed túl komolyan az ismerkedést. Ez a lehető legjobb hozzáállás, és valóban szórakoztat a flörtölés, maradjon is így!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha hétfőn egy kreatív projekt kellős közepén vagy, akkor végre nagy lendületet kapsz, remek ötleteid támadnak, és elképesztő sebességgel dolgozol. Hogy a kollégáid eközben mit csinálnak? Csak csodálnak és hálálkodnak, a főnököd pedig nagyon megjegyzi. Szükséged van távlati tervekre, és ezt a barátod nem biztos, hogy érti, neki most pont jó így, ahogy van, nem akar lefixálni semmit. Örülj neki, hogy boldog veled és élvezi a jelent!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Akár van kedved, akár nincs, a barátodat ma este el kellene kísérned valahova. Nézd a kellemes oldalát: felveheted a legmenőbb új cipődet, rucidat, megismerheted a pasid munkatársait és még ő lesz büszke rád. Szinte a fellegekben érzed magad egy kis kényeztetéstől is. Tényleg, szinte minden aprósággal örömöt okoz a pasid. A munkatársai is kedvelnek, te leszel a társaság középpontjában. Jókedved másokra is átragad.

Barátok (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Folyamatosan hívogatnak a barátaid, a családtagjaid a segítségedet kérik, szóval ma mindennel kéne foglalkoznod, csak épp a te dolgaidra nem marad egy perced sem. Ne aggodalmaskodj, nem véletlenül téged találnak meg, hiszen te vagy a leggyorsabb problémamegoldó. Ha ma este első randira készülsz, biztosan szuperül érzed majd magadat, még akkor is, ha a srác nem is tökéletes, jól szórakozol vele és ez a lényeg, nem?

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version