nlc.hu
Horoszkóp

Válassz egy utat, és tudj meg magadról még többet

Merre vezet életed útja? Válassz egy képet, hogy megtudd!

Azon az úton jársz, amelyiken szeretnél? Vagy még nem is tudod, melyik a te utad? Válassz egyet a három kép közül, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és a céljaidhoz.

Minden döntésed meghatározza a következő lépéseidet. Legyen szó ténylegesen fizikai elindulásról, vagy átvitt értelemben: egy célkitűzésről, esetleg a spirituális fejlődésedről. Vannak mindig irigylésre méltóan határozott emberek, akiknek soha nem kérdés, hogy merre tartanak. Persze az nekik sem mindig egyértelmű, hogy a céljaikat hogyan érik el, és sokszor nem is a legrövidebb út vezet a sikerhez. 

Indulj el egy úton…

Ha ezekből az utakból egyet kiválasztasz, megtudhatsz magadról egy apróságot, ami közelebb visz önmagadhoz, így könnyebb lesz megtalálni életed célját is.
Nézd meg őket alaposan, képzeld el magadat, ahogy rajtuk sétálsz, szaladsz, biciklizel vagy autózol: és döntsd el, ebben a pillanatban hol szeretnél lenni?

utak

Válaszd ki az utat, amin legszívesebben elindulnál ebben a pillanatban! / Fotó: Unsplash

1.A kacskaringós utat választottad

Nem sietsz, nem akarsz kikerülni minden hátráltató tényezőt: pontosan tudod, hogy végig kell csinálni a nehéz utat is ahhoz, hogy megtapasztaljuk az életet. Türelmes vagy és intelligens, kivárod a megfelelő alkalmat. Egyesek lassúnak vagy tétovának tartanak: pedig csak megfontolt vagy és alapos. Belső hangod segíteni fog, hogy megtaláld a helyed, és a hibákból is előnyt és tanulságot kovácsolj.

2. A vízen átívelő utat választottad

Az unalom az ellenséged, keresed a kihívásokat, kalandokat. Az érzelmeidnek nagy szerepe van az életben, szenvedéllyel, és hirtelen döntesz, de felelősséget nem mindig vállalod, ezért is nem mersz kockáztatni. Viszont ha mégis hibázol, és be is kell látnod ezt, nem sunnyogsz el leszegett fejjel: még nagyobb energiával vágsz bele a terveidbe. Optimista vagy, vidám, és nem adod fel az elképzeléseidet.

3. Az egyenes sivatagi utat választottad

Nagyon elszánt vagy, és hatalmas energiával ugrasz fejest az életbe. Mindenkinél jobban tudod, mit szeretnél, és nem hallgatsz másokra. Eltántoríthatatlan vagy, de vigyázz, mert a bölcsebbekre hallgatni nem szégyen, viszont ha nem teszed, ráfizethetsz! Az akadályok és a nehézségek persze erősebbé tesznek, és idővel megtanulsz előbb gondolkodni, aztán cselekedni: sőt, erre másokat is igyekszel megtanítani.

(via Awareness Act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top