Napi horoszkóp 2022. 02. 26.: Kinyílik a világ előtted

nlc | 2022. Február 26.
Ha kellően nyitott vagy, bármit elérhetsz ma. Anyagi ügyeid és párkapcsolatod is jól alakul a napi horoszkóp szerint.

Kos

Impulzív természeteddel ellentétes hangulatban lépsz szombaton. Elégedetlen és kissé pesszimista leszel, amely, ha párkapcsolatban élsz, arra is hatással lesz. Hivatásodban szeretnél magasabb sebességre kapcsolni, de arra egy rövid ideig még várnod kell a napi horoszkóp szerint. Ma lazíts egy kicsit és inkább magad sorold az első helyre. Kizárólag olyasmivel foglalkozz, ami örömet okoz. Olvass sokat, keress érdekes témákat vagy menj ki sétálni a természetbe.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Párkapcsolati kérdések megoldására kitűnő lesz a mai nap. Aki régi kapcsolatban él, most szenvedélyesebbé teheti. Aki pedig még csak a kezdeteknél jár, elképzelhető, hogy szeretné szorosabbra fűzni. Legfontosabb a társadba vetett bizalom. Sokkal kevesebb szóval és lényegesen több cselekedettel érhetsz el sikert. Barátaid nagy szerepet követelnek maguknak. Óvatosan nyílj meg, valaki ellened dolgozik.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hangsúlyossá válik számodra a hivatásod. Annyi munka szakad rád, hogy szinte ki sem látszol alóla. Ennek ellenére a legképtelenebb feladatokat is élvezed, és teljes szívvel végzed. Anyagilag is jól jársz. Tartsd nyitva a szemed, és fogadd el a lehetőségeket. A Hold a tüzes Kos jegyében kezdi meg rövid, néhány napos útját. Ez az időszak elég lesz arra, hogy felpezsdítse a hangulatodat.

Kinyílik a világ (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Anyagi ügyeid váratlan fordulatot vehetnek. Hallgass a belső hangra és ne próbálj semmit megmagyarázni. Most kizárólag rajtad múlik, hogy egyenesbe jössz vagy tétlenkedsz. Szereted a munkádat, érzelmileg kötődsz hozzá, ne szégyelld megkérni az árát. Párkapcsolatban a tiéd a döntő szó. Határozott megnyilvánulásaidat értékeli a társad, délután kellemes órákat töltötök együtt.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy tüzes személyiség, mint te, nehezen viseli, ha nincs a középpontban. Temperamentum helyett most helyesebb, ha hagyod magad sodródni az árral. Szerelemben segít a Mars, de vigyázz, mert túlzásba viheted az ismerkedést. Legyen a jelszavad: a kevesebb több. Elképzelhető, hogy otthonodban szükség lesz karbantartásra, felújításra, de lehet, hogy csak a ruhatárad átnézésére lesz szükség szombaton.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Teljes erőbedobással a kapcsolataidra koncentrálsz. Szerencsésen alakulnak akár az üzleti, akár a párkapcsolati lehetőségeid. Elsősorban annak köszönhető, hogy a Nap, a Merkúr és a Vénusz egymáshoz nagyon közel haladnak. Kritikus természetedet háttérbe szorítod. Helyette finoman, barátságosan, jóindulattal kommunikálsz a délutáni baráti összejövetelen. Ezt mindenki szívesen fogadja és meghálálja.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Simulékony természeted hasznodra válik. Aki a te jegyedben született, híres a diplomáciai érzékéről. Jelenleg elsősorban akkor kamatoztathatod, ha vannak beosztottaid, vagy bármilyen helyzetben irányításra kérnek fel. Nem észérvek, sokkal inkább az intuíció és a megértés, a szeretet vezérel. Ezek a tulajdonságok nemcsak emberi értékeidet növelik, hanem anyagilag is előrébb visznek ma.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A Jupiter most a születési jegyedből fejti ki jótékony hatását. Egyre közelebb kerülsz az anyagi biztonsághoz, a pénztárcád duzzadásnak indul. Szerelemben, párkapcsolatban pedig kifejezetten kellemes nap köszönt rád. Önálló vállalkozásban a nap huszonnégy órájából a legtöbbet hozod ki. Fáradtságnak nyoma sincs. Fizikailag és mentálisan is kész vagy elfogadni a kihívásokat.

Sugárzó vagy (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A Mars a születési jegyedben jár. Ez a pozíció ugyan nem jelent otthont a számára, mégis a tüzes Nyilas jegyében meglehetősen élénk ez az égitest. Feldobja a hangulatodat, vállalkozó kedvet hoz, és még a sportot sem hanyagolod el ma. Kicsattansz az energiától. A legtöbb változás, feladat az otthonodban, családi körben vár. Igényt tartanak a szeretetedre. Kreativitással elbűvölheted őket.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Másokat kétségek közé sodor, ha a gátakat építő Szaturnusz eléri a születési jegyüket. Nálad ez egy nagyon pozitív időszak kezdete. A te Szaturnuszod céltudatot, határozottságot ad. Számodra ez az égitest a legjobb formáját hozza. Ma megerősödik a kapcsolatrendszered. Nem vagy fecsegős, ismerkedős típus. Most is inkább csendes vagy, de a vonzerőd annál erősebb. Az esti buliban rád találhat a szerelem is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szombaton fáradhatatlan leszel, teljes erőbedobással dolgozol. Ez olyan időszak, amikor a korábban felbukkanó, néha kósza ötletek is megvalósulhatnak. Támogatókra is lelhetsz. Számodra csak a függetlenség lehet alternatíva, most mégis megtapasztalod, milyen jó, ha társak is vannak melletted. Hallgasd meg, sőt kérd is ki a nálad tapasztaltabbak véleményét.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egészen új szemüvegen keresztül szemléled a világot. Ez általában kedvező helyzeteket teremt. Jelenleg nem csak a lazítás a fontos. Sokkal inkább rácsodálkozol, mennyi érdekes, új kihívás van a világban. Gondolj arra, ezek a lehetőségek mind rád várnak. A jelenlegi időszak támogatja a legerősebb tulajdonságaidat, azaz a megértés és elfogadás képességét.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version