Napi horoszkóp 2022. 03. 04.: Érzelmileg erős napod lesz

nlc | 2022. Március 04.
A lelki dolgaid kerülnek előtérbe a napi horoszkóp szerint. Nem baj, ha álmodozol, de azért nem árt néha két lábbal állni a földön.

Kos

A diplomácia nem erősséged, mégis jelenleg ez az egyetlen célravezető megoldás. Hidd el, ha a párodat nem erőszakkal, hanem szép szóval és nagy adag taktikai érzékkel közelíted meg, minden a kedved szerint történik. Ma a családod, majd pedig az eredeti elképzeléseid kerülnek reflektorfénybe a napi horoszkóp szerint. Ha utazást tervezel, a mai napon jó lehetőségeket találsz a neten szörfözve.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Pénteken érzelmileg csúcson vagy. Tele tervekkel, álmokkal és megérzésekkel. Valóban, neked, aki anyagias jegyben született, újdonság, ha a szívedre kell hallgatnod. Fogd fel előnynek, mivel az élet új oldalát ismerheted meg. Hivatásod tele van újdonságokkal. Tekintsd ezeket a változásokat lehetőségnek. Minden megoldódik, ha hagyod. Este lesz alkalmad a barátokkal bulizni. Vigyázz, mennyit költesz!

Érzelmi hullámvasúton (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A pénzed befektetése tűnik ma a legfontosabbnak. Elsősorban a családod érdekeit tartod szem előtt. Előkerülhet egy támogató is, aki segít szakmai, vagy egyéb előmeneteledben. A nap második felében a társasági élet vonz. Igyekszel a figyelmet magadra irányítani. Amennyiben egyedülálló vagy, a hangulatod időnként ingadozhat. De könnyen lehet, hogy az igazit is megismerheted, ha nyitott szemmel jársz, és nem utasítasz el rögtön mindenkit.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Még ha kicsit hisztisen indul is a péntek, tudd, hogy jó irányba haladsz. Ha alkotó ember vagy, egészen különleges munkán dolgozol. Páratlan a fantáziád, és remek gondolataid támadnak. Elhatározásaid pedig biztos, hogy nem csak a szűkebb, hanem a tágabb környezet számára is jelentős dolgokat hoznak. Ha van gyermeked, este kicsit nyűgös lehet. Front érkezik, ne légy rá dühös.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Azt hiszed, egy langyos, lusta nap vár rád? Tévedsz. Mire felocsúdsz, pörögnek körülötted az események, amiket ráadásul te magad idézel elő. Érzelmi vonalon a tettek helyett inkább a fantázia világába menekülsz. Jelenleg sokkal több örömet találsz a mesés gondolatokban, mint a hétköznapok egyszerűségében. Jobb, ha időben felébredsz és véget vetsz a Csipkerózsika-álomnak és inkább a valós életben lépsz a tettek mezejére.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Érzed, hogy a jelenlegi bolygóállások ma szinte megfordítják a személyiségedet? Te, aki mindent a legapróbb részletekig kidolgozol, pénteken a spontaneitást választod. Élvezed, ha extrém dolgokkal találkozol, ráadásul ki is próbálod őket. Imádod a váratlan helyzeteket és boldog vagy, amikor siker koronázza a vállalkozásodat. Ezzel még a párodat is megleped, de ő is boldogan konstatálja, hogy mennyire élvezed a helyzetet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma valahogy egészen fantasztikusak a megérzéseid. Amíg mások mérlegelnek, és a dolgok után járnak, te csak becsukod a szemed, és máris tudod, mi a teendő. Jól működő intuíciódat különösen a hivatásod területén hasznosíthatod. A szerelemről, ha pesszimistán gondolkodsz, nem alakítasz ki vonzó képet magadban. Itt az ideje ezen is változtatni. Munka után menj ki a szabadba sétálni vagy akár sportolásra is alkalmas lesz az időjárás.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma olyan bolygókapcsolatok állnak fenn, melyeknek nyertese lehetsz. Nagyon fontos a szerelem és az elképzelések megvalósulása. Kivételesen mélyek az érzelmeid. Tele vagy vágyakkal. Van talán valaki, akit a távolból szemlélsz, de egyre jobban érzed, hogy ő az igazi. Ne félj te megtenni az első lépést, különben sosem tudod, hogy a másik félnek is szimpatikus vagy-e. Több területen is rendkívül aktívnak mutatkozol.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy kicsit pesszimistán indítod a mai napod. Alaposan kifárasztottad magad a hét többi napján. Semmi pánik! A nap közepére már túlságosan is aktívvá, még inkább nyugtalanná válsz. Mindenbe bele akarsz fogni, hogy semmi ne menjen veszendőbe. Fontos területté válik számodra most a család, ahol a legapróbb öröm is nagy boldogságként hat. Jól teszed, ha a hét utolsó munkanapján inkább rájuk fókuszálsz. Ne akarj mindent egy nap alatt megoldani.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Mindenből ki tudod hozni a maximumot. Egyre jobban kiaknázod azt, hogy ismernek, és egyre többen becsülnek. Az ismerőseid sorából többen is munka vagy más lehetőséget ajánlanak, és ha ezeket mérlegelés, átgondolás után elfogadod, sok hasznod és örömöd lehet belőlük. Arra azonban figyelj, hogy hagyj időt a pihenésre is. A tested jelez neked, de csak akkor veszed észre, ha kellő szeretettel figyeled a saját rezdüléseidet.

Légy békében magaddal! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vízöntőnek lenni nagyszerű, ha a környezeted nem akadályoz semmiben. Emberségből jelesre vizsgázol ma is, de azért van egy kis hiba. Elvárod, hogy dicsérjenek. Lehet, hogy ez minden ember normális vágya, azonban ahogy te ezt mostanában óhajtod, az már túlzás. Egy kis szerénységgel többre mennél. Amennyiben párkapcsolatban élsz, ma a párod egy hétvégi kiruccanás ötletével hozakodik elő. Ne légy elutasító, rátok fér a lazítás!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A Nap a születési jegyed utolsó harmadába lép. Jelentős állomás azok számára, akik a túlcsorduló érzelmeket, időnként a könnyes meghatódást részesítik előnyben. Néhányan azonban éppen az ilyen, látszólag gyenge és félrevezethető embereket veszik célba. Legyen a napi elhatározásod, hogy nem hagyod magad félrevezetni. Attól az érzelmeidet még nem kell véka alá rejteni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version