Napi horoszkóp 2022. 03. 05.: A Rákokra pénzeső hullik

nlc | 2022. Március 05.
Az Ikrek kissé türelmetlenek lesznek, míg az Oroszlánok külföldi úton gondolkodnak. A Rákok anyagilag stabilak lesznek a napi horoszkóp szerint.

Kos

A mai nap a munkát illetően új, nem is akármilyen lehetőséget hozhat. A Nap szoros együttállásba kerül a szerencsét hozó Jupiterrel. Legyél nyitott és magabiztos! Amire szükséged van, az rád talál. Akár párkapcsolatban, akár egyedül élsz, a szerelemben is új távlatok nyílnak. Élvezheted a nap minden percét a napi horoszkóp szerint. A délutáni órákban még egy kis sétára is kedvet kapsz, amire a barátaidat is érdemes elcsalni magaddal. Kellemes társaságban jobban telik az idő.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A bolygók állása a szerelem és az új vállalkozások területét érinti. Szombaton szeretnél mindent pontosan, előrelátóan rendezni, ugyanakkor időről időre túlzott optimizmus és nemtörődömség vesz rajtad erőt. Érdemes lenne néhány órát pihenned, és rendezni a gondolataidat. Egy családi ügy mindezek mellett nyugtalanít. Neked kell a tettek mezejére lépned és megoldani a problémákat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kritikusan tekintesz a mai napra. Amennyiben van gyereked, ne legyél vele türelmetlen ma, nem kell, hogy a szombatot is tanulással töltse. Számára is szükség van pihenésre, kikapcsolódásra. Holnap is lesz nap. Add meg neki a lehetőséget, hogy belerázódjon. A szerelem terén azonban rendkívül pozitívan gondolkodsz. Pároddal romantikus estét tervezel, amit ő is értékelni fog.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A legjobb lehetőségek találnak meg, és feltehetően a legmagasabb bevételt elérő nap jön. Lelkesen kezdesz új dolgokba, és figyelemmel kíséred nemcsak a saját, de a barátaid ügyeinek alakulását is. A segítőkészséged és a kreativitásod határtalan. Olyan hivatásban, ahol sokat számítanak a gyors döntések, sikeres lehetsz. Fontos ismeretségeket köthetsz az esti partin, ahová egy kollégádtól kapsz meghívást.

Aranyesőben (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A Vénusz szépséggel, nagyvonalúsággal, vonzerővel ruház fel. A Mars szervezőkészséget hoz, és megadja az erőt és a lelkesedést, hogy másokat boldoggá tehess. Anyagi szempontból sem lehet okod panaszra. Időnként azonban a meglévőnél lényegesen nagyobb összeget tartanál ideálisnak. Egy külföldi út felpezsdítheti a napodat. Párod lephet meg egy kikapcsolódással, amire már régóta vágyakoztál.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A Jupiter jó kedélyt, optimizmust hoz neked mára. Sokat lazít kötelességtudó, precíz viselkedéseden. Kritikusan mérlegelsz, ugyanakkor lelkesen vágsz bele új dolgokba. Családon belül nem árulsz el mindent a szeretteidnek, de ezt azzal magyarázod magadnak, hogy csak kíméled őket. Az estét pihenéssel töltöd, ami jó döntés, hiszen egy elég hosszú és megterhelő munkahéten vagy túl.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Uralkodó bolygód, a Vénusz most a barátságok, a bulik területét erősíti. Szombaton bőven lesz részed társasági eseményekben. Legjobb, ha téged kérnek fel szervezőnek, mivel ma az ötletek terén kifogyhatatlan vagy. Az esztétikai érzéked is páratlan. Sok új ismeretségre tehetsz szert. Egyes esetekben egy elkapott, rajongó pillantás akár meg is perzselheti a szívedet.

Csábítás (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A Szaturnusz mozgása következtében néhány, korábban lezárt ügyeddel ismét foglalkoznod kell. Azt érzed, hogy a barátaid sem akarnak segíteni. Ne gondolkodj sokat, hallgass az ösztöneidre. Most is remekül működnek. Nem kell mindenért hozzájuk fordulnod. Az anyagi ügyeidet rózsaszín szemüvegen keresztül nézed. Az előrelátó gondolkodásról és a gondoskodásról ne feledkezz meg.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma az általában rád jellemző optimizmusod is alaposan megnő. Tele vagy tervekkel: elsősorban külföldi utazások, esetleg távoli munkavállalás tölti ki a gondolataidat. Ebben a boldog állapotban szinte kritika nélkül fogadod a bókokat és az ígéreteket is. Délutánra annyira fellelkesülsz, hogy még a gardróbodat is van kedved átnézni és rendbe tenni. Utána pedig jöhet a shoppingolás. Lepd meg magad egy szexi ruhaneművel.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Néhány nyugtalanabb nap után szombatra végre helyreáll a rend. Lehetőséget kapsz, hogy megtanulj egy újdonságot. Korábban erre nem is gondoltál, most azonban boldogan kapsz rajta. Az emberi tartásod próbatétel elé kerülhet. Azért ne izgulj, jelesre vizsgázol. A munkatársaiddal bánj türelemmel. Lehet, hogy egyikük hatásköri túllépése miatt neked kell tartani a hátad.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A terveid és az ötleteid ma szinte gát nélkül megvalósulhatnak. Mielőtt döntést hozol, alaposan gondold át a lépéseidet. Előnye és hátránya mindennek lehet. Mérd fel a lehetőségeket, persze okod nincs aggodalomra, hiszen a legnagyobb valószínűséggel a kedved szerint történnek a dolgok. A párkapcsolat területe is nagy hangsúlyt kap szombaton. A közvetlen környezeted megpróbál választás elé állítani.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A munka és a párkapcsolat között kellene egyensúlyt teremtened. Szívesen töltenél több időt a számodra kedves személlyel, ugyanakkor a hivatásod is sok érdekességet, újdonságot tartogat. Fontos, hogy ma kimozdulj és élénk társasági életet élj. Ebben a szakaszban az ismerősök, új helyzetek sok pozitívumot hozhatnak. Te magad pedig megélhetsz egy önbizalommal teli napot, amit a későbbiekben is kamatoztathatsz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version