Napi horoszkóp 2022. 03. 06.: Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat

nlc | 2022. Március 06.
Koncentrálj a valóságra. Amit szeretnél megtenni, azt ne hallogasd a napi horoszkóp szerint, hanem vidd véghez!

Kos

Ma nem vagy valami jó hangulatban. De fel a fejjel! Néhány nap alatt túl fogsz jutni az egészen a napi horoszkóp előrejelzése szerint. Ma amúgy is magas hőfokon égsz, más nem is foglalkoztat, mint hogy kibontakoztasd rejtett képességeidet. Itt az idő, hogy önállóan vállalkozz. Legjobb lenne, ha oktatással, ismeretek átadásával foglalkoznál. Amennyiben van párod, jobb, ha ma elkerülöd a társaságát, ugyanis a hangulatingadozásoddal ő sem tud mit kezdeni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Vasárnap fizikai és mentális erőben nem lesz hiány. Az otthonoddal, a családoddal kapcsolatban várható a legtöbb teendő és a legtöbb újdonság. Összeszedetten, hatékonyan alakítod a hét utolsó napját. Némi fejtörést okozhat egy jogi ügy. Ebben a helyzetben alkalmad nyílik megtapasztalni, hogy kik a valódi barátaid, és kik azok, akik csak a sikerszériában tartanak veled. Becsüld meg a családtagjaid kitartását!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Makacsul ragaszkodsz egy múltbéli kapcsolathoz. Idejétmúlt dolgokba nem érdemes energiát fektetni, inkább a jelenre koncentrálj. Azt a fantasztikus erőt, amelyet most érzel, inkább használd a munkád során. Érdemes lenne a meglévőnél sokkal közvetlenebb kapcsolatot ápolni a kollégákkal. Érdekes kapcsolatokat is kialakíthatsz, hiszen egyre jobb a kommunikációd.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A pénz kerül vasárnap a középpontba. Amit kerestél, azt ma el is költöd. Ez nem oktalan költekezés. Sokkal inkább befektetés egy fontos, jövőbemutató dologba, de azért egy új ruhadarab is belefér. A nap ajándékát, az óriási energiát elsősorban kreativitásra használd. Sikeres lehetsz bármilyen művészi területen. Ha elfáradtál az elmúlt időszakban, jót tenne egy néhány órás, vízparti sétálás. A friss levegő energiával tölt fel.

Álom, álom… (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A Nap mellett a Vénusz és a Merkúr is a kegyeibe fogad ma. Az, hogy vonzó vagy, nem kétséges. A Merkúr most nem a hirtelenséget, hanem egy kis körültekintést, megfontoltságot, céltudatot hoz, a Nap pedig hatalmas energiatöbbletet ad. Felhasználhatod családi körben, de ha nyitva áll a szíved, még új kapcsolatra is kínálkozhat lehetőség. Felkészültél a mindent elsöprő szerelemre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Most a te jegyed egy rövid időre kimarad a körforgásból. Valamivel hátrébb szorulsz, mint a többiek. Nem baj, hiszen a csendesebb időszakban is van varázs. A legfontosabb, hogy amit problémának gondolsz, azt tedd egy kicsit félre. A mai nap legyen a pihenésé. Meditálj, olvass könyvet. Elsősorban a kommunikáció, az otthon és a párkapcsolat lehet az a terület, ahol nem a kedved szerint történnek a dolgok. Koncentrálj magadra, hallgass a megérzéseidre!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az egyik legizgalmasabb nap áll előtted. Te leszel az, aki a mai baráti partit szervezi, irányítja. Logisztikából jelesre vizsgázol. Elképesztő mennyiségű bókot is elkönyvelhetsz. A barátságok azonban nem csak szórakozásra valók. Sikeres vállalkozások, közös elképzelések kimunkálására is megfelelő időszak következik. Pároddal kicsit összezördültök ma, de estére már kibékültök és boldogan bújtok együtt az ágyba.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A Mars, a Skorpió hagyományos ura még egy kis ideig a születési jegyedben jár. Kiemelten jó kapcsolatba kerül a Nappal. Ez számodra óriási lehetőségeket kínál. A hivatásodban csupa jó történik. Lehet ez előléptetés, kedvező változás vagy, hogy a főnök felfedezi, te vagy a legjobb munkaerő. Az anyagi szempontok sem mellékesek. Valószínűleg előleget adsz egy kora tavaszi utazásra.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Sajnos egy olyan álomban ringatod magad, amely köszönő viszonyban sincs a valósággal. Nehéz lenne az optimizmusodat letörni, most mégis óva intelek a túlzott lelkesedéstől. Megszoktad, hogy sokszor félvállról kezeled a dolgokat, azoknak még sincs következményük. Vasárnap ez másképpen lesz. Valaki mindenképpen szeretné visszakapni azt, ami őt illeti.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A nagyon izgalmas, felpezsdítő események most nem a te közreműködéseddel zajlanak. Egy kis nyugalom egyáltalán nem árt. Vasárnap a közlekedésben azonban legyél körültekintő. Egy külföldi út mindig kaland, és kihívásokkal teli esemény. Élvezd, ha olyan esetben kell helytállnod, ahol még nem mutathattad be az erődet és a tehetségedet. A barátságok most is sokat érnek.

Együtt (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai nap a legkülönfélébb, a felnőtté válást segítő tevékenységnek kedvez. Mondhatod, hogy te nem vagy gyerek, de jobb, ha tudod, aki a te jegyedben született, soha nem veszíti el a gyermeki énjét. Ennek ellenére nem árt, ha megtapasztalod, mit jelent a valódi felelősség. Különösen a párkapcsolat, a baráti kapcsolatok és a hivatás, a főnök szavának elfogadása hozhat most újdonságokat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Eleinte eltéríthetetlenül futsz az álmaid után. Nincs ember, aki rábírhatna az illúziók feladására. Szerencse, hogy az égitestek folyamatos mozgásban vannak, így néhány óra alatt túljutsz azon a ponton, amelyre később már emlékezni sem szeretnél. Vasárnap ide vagy oda, ma koncentrálj a munkádra. Fantasztikus lehetőségek várnak és olyan hatalmas energia, amely képes bármilyen helyzeten átlendíteni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version