nlc.hu
Horoszkóp

A Rák szülötteinek elcsábítása

Így csábítsd el a Rák szülötteit!

A Rák nagyon tud szeretni és nagyon vágyik is arra, hogy szeressék. A bizalmát azonban nehéz elnyerni.

Légy türelmes!

A Rákok nagyon óvatosak, lassan épül ki bennük a bizalom, amihez pedig elengedhetetlenül szükséges, hogy fokozatosan, de minél alaposabban megismerjék a másikat. Amennyiben tiszteletben tartod a határaikat, ők is tiszteletben tartják a tieidet. Ha hajlandó vagy az ő tempójukban haladni, egyre inkább értékelni fognak és egyre kíváncsibbak is lesznek rád. A jegy szülöttjénél kiváló indítás, ha először barátsággal közelítesz felé és csak később engedsz teret a gyengédebb érzelmeknek, amikor arra már ő is készen áll. 

Támogasd!

A Rákokra jellemző az önbizalomhiány, ezért folyamatosan igénylik a visszajelzéseket, pozitív megerősítéseket. Ha úgy érzi, számíthat rád, valóban mellette állsz és támogatod, az egyrészt önbizalmat ad neki, másrészt benned is egyre inkább mer majd bízni, ami, ahogy azt az előző pontban is említettük, alapvető fontosságú ahhoz, hogy elnyerhesd a szívét.

Pár

Fotó: Getty Images

Törődj vele!

Ahhoz, hogy a jegy szülöttei érzelmileg biztonságban érezzék magukat, ehhez pedig folyamatosan érezniük kell azt, hogy a másik törődik velük. Ha nem is tudsz épp vele lenni személyesen, akár üzenetben vagy telefonon érdeklődj felőle, juttasd a tudomására, hogy nem feledkeztél meg róla. Míg sokan az ilyesmit idegesítőnek találják, a Rákok kivételek, ők kimondottan igénylik az ilyesfajta figyelmet, illetve szívesen viszonozzák is azt. 

Hagyd, hogy gondoskodjon rólad!

A Rákok rendkívül gondoskodó emberek. Ha sikerül felkeltened a jegy szülöttének figyelmét, kedvességgel, figyelemmel halmoznak el és a mindennapjaidat is igyekeznek a gyakorlatban is könnyebbé tenni. Számukra ez a legkevésbé sem áldozat, sokkal inkább természetes viselkedés. A te boldogságod, az ő boldogságuk. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top