Napi horoszkóp 2022. 03. 19.: Tedd félre a gondokat!

nlc | 2022. Március 19.
Túl sokat stresszeltél mostanában és ez már a teljesítményedre is kihat a napi horoszkóp szerint. Most egy napra szigorúan tedd félre a gondokat!

Kos

Kétfelé indulnál szombaton, és nem nagyon tudod eldönteni, hogy merre is kellene valójában menned. Ez a belső széthúzás megnehezítheti a napodat a napi horoszkóp szerint. Érdemes most egy pillanatra megállni, és végiggondolni, hogy merre is kellene tovább haladnod valójában. Rossz megérzésed van, ami egész nap nem hagy nyugodni. Nem is tudod pontosan megfogalmazni, mi az, egyszerűen csak nyomaszt. Próbáld meg elterelni a gondolataidat egy izzasztó edzéssel vagy egy fincsi vacsival!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Olyannyira szeretnéd, ha kimondanák végre, hogy mennyire fontos vagy, hogy észre sem veszel valamit: mindenki tisztában van a nélkülözhetetlenségeddel, és ezt mindenki olyan evidenciának tekinti, amit nem kell kimondani. Ha megkérdezel másokat, mit gondolnak rólad, azonnal kiderül, hogy mennyire fontosnak tartanak téged! Ma különösen nyitott vagy másokra, inspirálnak a körülötted lévő emberek. Ragadj meg minden alkalmat, hogy beszélgess a barátaiddal és a kollégáiddal, mert zseniális ötletek születhetnek meg így a fejedben!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szombaton igencsak sietős a napod. Képtelen vagy arra, hogy türelemmel kivárd a sorodat. A legjobb az lenne, ha most készülnél a várakozásra, és mindig nálad lenne egy jó könyv vagy egy újság, amivel lefoglalhatod magadat. Szuper hírt kapsz ma a melóban! Ez lehet fizetésemelés, egy külföldi út vagy előléptetés. A lényeg, hogy értékelik a munkádat, és ezúttal tényleg meg is hálálják neked!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Sokkal több időt kellene a gyerekeidre és a körülötted lévő gyerekekre szánnod ma. Egyszerűen csak csináljatok valamilyen közös programot. Például elmehettek egy moziba vagy egyszerűen csak maradjatok tovább a játszótéren, mint szoktatok. Hidd el: ma még a kamasz vagy felnőtt gyerekeidnek is nagyobb szükségük van rád, és szívesebben beszélgetnek veled.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy otthoni vita annyira rányomja a bélyegét a napodra, hogy képtelen vagy kizárni az érzelmeidet a munkahelyedről. Ennek pedig a kollégáid isszák meg a levét, akikkel szintén sikerül alaposan összeveszned. A legszívesebben hosszas előadásokba fognál, és mindenkinek elmagyaráznád, hogy merre hány lépés. Ha megfigyeled, észreveheted, hogy a konfliktusok oka ma valójában az, hogy te már előre gondolkodsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Már reggeltől furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok történnek veled, amiken elsőre nem is tudod, hogy sírj vagy nevess! Úgy tűnik, hogy szombaton rosszul méred fel a segítőid erőit, és valakire olyan feladatot bízol, aminek az elvégzésére momentán nem alkalmas. Ma bárkivel is szeretnél közös projektbe kezdeni (akár a munkában, akár otthon), előbb gondold át, hogy valóban jó-e a választásod, jó-e a megérzésed.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombaton keresed a helyedet a világban. Azon agyalsz, hogy mik azok a feladatok, amelyekben jó vagy, és hogy mi is a dolgod a nagyvilágban. Ma akkor találod meg a helyedet, ha megkérdezel másokat is erről. Főleg barátaid tudnak neked reális képet alkotni. Fogd fel pozitívan, bármit is mondanak, és így akár még életed egyik legszuperebb napja is kerekedhet belőle!

Tedd félre a gondokat! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Úgy érezheted, hogy ma bármit képes vagy megtenni, és ez nagyjából igaz is. Ahogy az is igaz, hogy ezt a rengeteg energiát és erőt neked kell kordában tartanod. Ha ma nem jól kezeled a saját erődet, az könnyen végződhet azzal, hogy feszültté, idegessé és haragossá válhatsz. Világvége hangulatba kerülsz délutánra. Iktass be egy spontán bulit a csajokkal, ez majd pillanatok alatt felráz a letargiából! Ráadásul nem is kell aggódnod, mert holnap úgyis pihenhetsz egy kicsit!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mindenki azt hiszi, hogy a szerencsédnek köszönheted a mai sikereidet és az eredményedet. Csak te érzed a lelked mélyén azt, hogy ehhez a szerencsének vajmi kevés köze van, és valójában a felkészülésed, az odafigyelésed és a befektetett munka eredménye az, ami a külső szemlélőnek szerencsének tűnik. Az egészségi állapotod már egy ideje aggaszt, de eddig nem mertél elmenni kivizsgálásokra. Itt az ideje, hogy ma körülnézz és megtervezd a szabadnapjaidat rá.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Sokan talán azt hiszik, hogy túl régi vágású vagy. Az igazság az, hogy azzal, hogy ragaszkodsz a hagyományokhoz és a jól bevált módszerekhez, valójában nem régi vágású, hanem biztonságkereső vagy. Ma tele vagy energiával, annyira felvillanyoz a hétvége gondolata, hogy a jókedvedet még az sem tudja elrontani, hogy a családban veled ellentétben mindenki maga alatt van. Szervezz nekik egy kirándulást, az hátha segít, hogy ők is jobb kedvre derüljenek!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Úgy tűnik, hogy néhány barátságod átalakulóban van. Különösen igaz ez azokra a kapcsolataidra, ahol megnőtt köztetek a fizikai távolság. Mindannyian folyton változunk, ezért teljesen természetes az a folyamat, amelyben a kapcsolataink is változnak. Nem kell megijedned attól, ha a barátságaidban észleled ezt a változást, egyszerűen csak fogadd kíváncsisággal, hogy kivel hogyan alakul a viszonyod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem pont úgy alakul a szombati napod, ahogy azt elképzelted. Ma szeretnél lustálkodni, szeretnél hátradőlni, ehhez képest az a helyzet, hogy pont ma kell a lehető legjobban rákapcsolnod. Délután egy romantikus borozgatás vagy egy spontán kirándulás nagyon sokat segítene, hogy levezesd a reggeli hajtást. A pasid nagyon ráérez, hogy mire van szükséged, és egész este elhalmoz apró kedvességekkel.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version