nlc.hu
Horoszkóp

Április havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2022. áprilisra – Kövesd az ösztöneidet!

A Jupiter és a Neptunusz együttállásából arra következtethetünk, hogy a megérzéseink soha nem működtek olyan erősen, mint ebben a hónapban. Aki hallgat arra, amit az ösztöne súg, az elkerülheti a nehéz helyzeteket a havi horoszkóp szerint.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Április 1.

Április (Fotó: Unsplash)

Kos – áprilisi horoszkóp

Talán soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a pénzügyekben, annak kevesebb a szerencséje a szerelemben. Így lehetsz ezzel most te is. Anyagi ügyeid irigylésre méltóan alakulhatnak, míg a párkapcsolatban szakításveszélyes ez a hónap. Bármennyire szereted a nyílt dolgokat, most inkább arra van szükség, hogy a háttérben állva mozgasd a szálakat, befolyást gyakorolj olyanokra, akiknek a szava számít. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy kiderüljön, légy körültekintőbb!

Bika – áprilisi horoszkóp

Megeshet, hogy családtag vagy szeretett személy miatt alakulhat ki nehezen kezelhető helyzet. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, mert csak jól felidegesíted magad, és nem éred el mindazt, amit tervbe vettél. Többször juthat eszedbe a múlt, és talán még egy könnycsepp is végiggördülhet az arcodon. A munkában, megélhetésben, a feletteseddel való kapcsolatodban nehéz helyzet jöhet létre, amelynek talán úgy vehetnéd elejét, hogy nem bonyolódsz vitába, mindenre bólogatsz.

Ikrek – áprilisi horoszkóp

Soha nem volt talán annyira aktuális a régi mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha beavatkozásra vagy szűrővizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben leszel jó kezekben. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. Nem szabadna kihagyni most a nyereményjátékokat, mert talán valahol tiéd lehet akár a fődíj is. A sikeredet el kellene hallgatni, mert most több az irigy ember a környezetedben, mint máskor.

Tulipánok

Tulipánok (Fotó: Unsplash)

Rák – áprilisi horoszkóp

Az irigység és a féltékenység felüthetik a fejüket, ezért jobban jársz, ha az életedben történő eseményeket nem osztod meg senkivel. Mert az is lehet, hogy nem a jelenben történő események, hanem a múltad miatt jöhet létre ez a helyzet. Nem kell beavatni senkit semmibe. Mivel a hatodik érzéked most rendkívül erősen működik, hallgass arra, amit a megérzésed súg. Így úszhatsz meg valamit, vagy kerülhetsz előnyös helyzetbe. Ha tanulmányokat folytatsz, mázlista lehetsz.

Oroszlán – áprilisi horoszkóp

Olyan váratlan esemény következhet be, amely miatt hirtelen azt sem tudod, hogy ébren vagy-e vagy álmodsz? Az a csoda is megeshet, hogy megbecsülnek, és ezt pénzben is kifejezhetik. De előfordulhat, hogy ami másnak kár, az neked haszon. Emiatt ne érezz lelkiismeretfurdalást, hiszen te semmi rosszat nem követtél el. Parázs vita alakulhat ki, amelyből jó lenne, ha a saját érdekedben kimaradnál. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj! A lelki problémának testi tünete alakulhat ki.

Lány arcai

Hangulat (Fotó: Unsplash)

Szűz – áprilisi horoszkóp

Míg a szerelmi kapcsolatokban válságos pillanatokat élhettek át, addig a házasságokban, régi együttélésekben egymást követhetik a varázslatos helyzetek. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt talán átalakulhat még az értékrended is. Sőt, megeshet, hogy a hétköznapi rutin is másként folytatódik majd, mint eddig. Olyan váratlan lehetőséget is az utadba sodorhat az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani. Jogi problémának a végére pont kerülhet. Utazás jól sikerülhet.

Mérleg – áprilisi horoszkóp

Megeshet, hogy a házasságokban, régi együttélésekben válságos pillanatokat élhettek át. Nagyon fontos, hogy mielőtt megszólalsz, számolj el hétig, különben olyan mondatok hangozhatnak el, amelyeket talán meg lehet bocsájtani, de elfelejteni sohasem. Nincs értelme a múltban vájkálni, mert ami elmúlt, azon már úgysem lehet változtatni. Inkább nézz előre, mert még a nehéz helyzetben is megláthatod a jót. Olyan változás is bekövetkezhet, amely miatt roppant szerencsésnek érezheted magad.

Skorpió – áprilisi horoszkóp

A kommunikáció ebben a hónapban nem tartozik az erősségeid közé. Ezért oda kell figyelni arra, amit mondasz. Illetve ha idegtépő helyzet jönne létre, akkor nem beszélnél, vagy nem cselekednél elhamarkodottan. Ha szülő vagy, a gyermeked körül foroghat minden gondolatod, akinek az élete szerencsésen alakulhat. A házasságokban, régi együttélésekben mindent meg tudtok beszélni, ezért a kapcsolatotok jónak mondható. Ha voltak korábban problémák, akkor ez kezelhetővé válhat. Idős személy miatt nehezebb lehet az élet.

Nyilas – áprilisi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt többet aggodalmaskodhatsz, akinek szüksége van a támogatásodra. Baráti kapcsolat alakulása a te kezedben van. Neked kellene most az illetőért többet tenned. Persze csak akkor, ha továbbra is szeretnél az illetővel jó viszonyt ápolni. Többször eszedbe juthat a múlt, és az is lehet, hogy felbukkanhat valaki, aki korábban fontos szerepet játszott az életedben. Kedvez az idő ingatlannal, vagy rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának.

Bak – áprilisi horoszkóp

A kommunikáció ebben a hónapban az erősségeid közé tartozik, ezért most kellene előhozakodni olyan dolgokkal, amelyeket talán már egy ideje tervezgetsz. Olyan találkozásban is részed lehet, amely miatt szerencsésnek érezheted magad. A nagyobb vételeket és eladásokat is most kellene bonyolítani, mert jól járhatsz. Ha még nem vagy szerelmes, olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel talán be tudjátok fejezni a másik mondatát. A rokonaid között van olyan személy, aki miatt nagyobb terhek nehezedhetnek a válladra.

Vízöntő – áprilisi horoszkóp

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, mert most az életnek ezen a területén a sors támogatását élvezheted. Talán annyit kereshetsz, hogy ebből tartalékot is képezhetsz. Megeshet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amelyet egyszerűen képtelen leszel magadban tartani. Rokonnal, szeretett személlyel fontos dolgot beszélhetsz meg, ingatlannak kapcsolatban váratlan helyzet jöhet létre. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, légy sokkal óvatosabb. Valaki felbukkanhat a múltból, és ez felvillanyozhat.

Halak – áprilisi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a szerencse istenasszonyának, Fortunának a támogatását élvezheted. Ezért most kellene belevágni olyan dologba is, amelyet talán már egy ideje tervezgetsz, vagy amelyhez eddig nem volt merszed. Nagyon fontos, hogy az anyagi helyzeted ebben a hónapban legyen tabu téma, mert irigyeidnek a száma annyi lehet, mint égen a csillag. Illetve még a legjobb kapcsolat is szétmehet a sikereid miatt. Megkötheted életed legjobb szerződését, szomszéddal, testvérrel jól kijöhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top