nlc.hu
Horoszkóp

Magabiztos csillagjegyek!

Ez a 4 csillagjegy szétpattan a magabiztosságtól

A következő csillagjegyek mindig biztosak a dolgukban. Bármibe magabiztosan vágnak. Te köztük vagy?

A következő csillagjegyek némiképp irigylésre méltóak: nagyon magabiztosan élik a mindennapjaikat.

Magabiztos csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos jegy szülöttei igazán fontosnak érzik magukat, ami a dolgokhoz való hozzáállásukban is megnyilvánul.  Igazi trendalkotó tűzjegy, aki nem fél kitűnni a tömegből, kitalálni valami újat, és megtörni az addigi formát. Magabiztosan menetel előre, amit nem is fél megmutatni másoknak.

Oroszlán

Az Oroszlán önbizalma az egyik leghíresebb védjegye. Nemcsak rettenthetetlen tűzjel, hanem maga a nap is uralja. Optimista, magabiztos csillagjegy, amit a környezetével is minden egyes alkalommal és módon tudat. (Sokszor már-már idegesítő is).

Skorpió

A hagyományos asztrológiában a Marson bolygóuralkodóként osztoznak a Kossal, így természetesen páratlan merészséggel rendelkezik ez a csillagjegy is. Ez a merészség és magabiztosság pedig segíti abban a Skorpiókat, hogy kiegyensúlyozottak maradjanak az esetleges csapásokkal szemben, amik őket érhetik.

Bak

Lehet, hogy először nem ismeri fel önbizalmát bizonyos helyzetekben a Bak, azonban munkabírása és megingathatatlan képessége, hogy mindig, minden körülmények között kitart céljai mellett, az egyik legmagabiztosabb csillagjegy címet nyeri el ezzel magának.

(Nyitókép: Getty Images/ PeopleImages)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top