nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmes csillagjegyek

Csillagjegyek, akiknek szerelmet hoz az április

A következő csillagjegyeknek a tavasz egészen biztosan meghozza a szerelmet.

A következő csillagjegyeknek itt a lehetőség, hogy nyitottak legyenek a szerelemre.

Csillagjegyek, akiknek meghozza a szerelmet az április

(Fotó: Getty Images)

Kos (március 21. – április 19.)

Nehéz időszakon vannak túl a Kos jegy szülöttei, akik már-már arra gondoltak, sosem fog kisütni a nap! Van egy jó hírünk: az április meghozza a boldogságot! Ebben a hónapban lesz egy személy, aki iránt olyan fokú vonzalom támad benned, hogy magad is megfogsz lepődni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Azok a Mérlegek, akik párkapcsolatban élnek, kezdtek türelmetlenné válni a szerelmükkel az elmúlt időszakban. Függetlenül attól, hogy most párkapcsolatban élsz, vagy sem, a világodba megérkezik egy bizonyos „nyugalom, ami rettentő vonzóvá válik a környezeted számára. Mintha te lennél az egyetlen ember, aki megőrizte hidegvérét, és ez a hidegvér most mágnesként hat a stabilitásra vágyók számára. Ha tehát eddig szingli voltál, készülj, új időszámítás kezdődik.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Jupiter bolygó állása megváltozik, ami a Skorpió csillagjegy szülötteinek kedvez. Ebben az időszakban légy résen, hiszen lehetséges, hogy már megvan az a személy a környezetedben, akivel eltudod képzelni életed hátralévő részét, csak eddig nem vetted észre. A bolygóállás megváltozása azonban megmutatja, ki az igazi a számodra.

(Nyitókép: Getty Images/ Carsten Goerling)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top