nlc.hu
Horoszkóp

Halakkal jól működő csillagjegyek

Csillagjegyek, akik jól működnek az ágyban a Halakkal

A Halak misztikus és intuitív jel, ami vonzóvá teszi őket.

A következő csillagjegyek teljes mértékben jól működnek a Halakkal az ágyban.

Kompatibilis csillagjegyek a halakkal

Fotó: Getty Images

Skorpió

Ez a két vízjel ugyanazon a frekvencián rezonál, így kiváló partnererek az ágyban. A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy, ha szexről van szó. A Halak képesek alkalmazkodni a Skorpió intenzitásához. A Skorpió értékelni fogja, és jobban vonzódik egy olyan partnerhez, aki tudja, mit akar a hálószobában.

Bak

Ha szexről van szó, a Halak és a Bak tökéletesen passzolnak egymáshoz. A Bak jobban szeret vezetni és irányítani, míg a Halak szexuális attitűdje gördülékenyebb, rugalmasabb és nyitottabb az új tapasztalatokra. Amikor a Halak nyugodtan követi a Bak útmutatásait, ez a pár felfedezheti a természetes szexuális kémiáját.

Nyilas

A Halak és a Nyilas a szexuálisan leginkább összeegyeztethető csillagjegyek, mert a beteljesülést az egymással való kapcsolatban találják meg. Sok szeretetet adnak egymásnak, ami erősíti a köteléküket. Ők ketten alig várják, hogy megosszák szexuális vágyaikat. Nyitottságuk segíti őket abban, hogy különféle pozíciókkal, játékokkal, fétisekkel kísérletezzenek.

 

via

(Nyitókép: Getty Images/Sofie Delauw)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top