nlc.hu
Horoszkóp

Tavaszi újrakezdés a csillagjegyeknek

A tavasz igazi újrakezdést hoz ennek a három csillagjegynek

2022 tavasza lesz a legromantikusabb évszak ennek a három csillagjegynek, ami új izgalommal és lendülettel tölti meg kapcsolataikat.

Ennek a három csillagjegynek új kezdetet kínál a tavasz. Legyen szó izgalmas új kapcsolatról, vagy egyszerűen egy régi kapcsolatról, a romantika a prioritási listájuk élére kerül ebben az időszakban.

Újrakezdést hoz a tavasz

Fotó: Getty Images

Kos

Idén tavasszal tele leszel energiával és készen állsz arra, hogy megküzdj az idei szezonra kitűzött személyes céljaiddal. Bíboros tűzjelként természeténél fogva hajlamos vagy meglehetősen független lenni. Bár soha nem tévedhetsz, ha prioritást állítasz fel magadnak, ebben az időszakban sok jelzést kapsz majd a mindennapokban, hogy az egyensúlyt kell találni a függetlenség és az egymásrautaltság között. Ne feledd, csak azért, mert mindent megtudsz tenni egyedül, nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is kell tenned. A kapcsolataid arra szolgálnak, hogy támogassanak téged, és sokkal szórakoztatóbb, ha melletted van valaki, aki törődik veled.

Mérleg

Most tavasszal szívesen barátkozol, ismerkedsz, de előfordulhat, hogy kihívásokkal kell szembenézned. Itt az ideje, hogy saját magad helyezd előtérbe, és ne hozz áldozatokat másokért. A kapcsolataidnak ugyanúgy rólad kell szólniuk, mint a másik személyről, és ha nem így van, akkor épp itt az ideje határvonalakat húzni.

Nyilas

Spontán, kalandos jegyként a Kos évszak dicséri azt a vágyat, hogy felfald a világot, és arra ösztönöz, hogy teljes életet élj. Most itt a tökéletes alkalom, hogy megtervezz néhány szórakoztató randevút egy számodra különleges személlyel, belevágj egy váratlan kalandba, és valóban megengedd magadnak, hogy élvezd azt az érzést, hogy valaki társaságát élvezed, anélkül, hogy a jövőt illetően aggódnod kellene.
 

(Nyitókép: Getty Images/ StefaNikolic)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top