nlc.hu
Horoszkóp

Kölcsönkérő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindig kölcsönkérnek, de elfelejtik visszaadni

A következő csillagjegyek szeretnek kölcsönkérni, de visszaadni már nem adják a pénzt.

Egészen biztos, hogy mindenki került már olyan helyzetbe, hogy vagy kölcsönkért vagy épp kölcsön adott. A következő csillagjegyekkel azonban érdemes résen lenni, mert bár kölcsönkérnek, vissza már nem adják a pénzt.

Csillagjegyek, akik imádnak kölcsönkérni

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok nagymértékben függnek a barátaiktól, és szeretik, ha anyagi előnyökkel is jár a barátság. Ez azt jelentheti, hogy gyakran azzal az ígérettel kérnek kölcsönt, hogy visszaadják a pénzét. De valószínű, hogy soha többé nem fogsz látni belőle egy fillért sem. Ha barátságban vagy egy Oroszlánnal, mindenképpen légy jóban vele, de a pénztárcádat jó mélyre rejtsd el, ha kölcsönkérni jönnek!

Bak

A Bakok gondtalan életmódot folytatnak, és merészek, főleg, ha pénzről van szó. Nem fognak félni attól, hogy pénzt kérjenek, ha szükségük van rá. Kockáztatnak a pénzzel, meggondolatlanul, ami azt jelenti, hogy minden valószínűség szerint nem gazdálkodnak jól a kölcsönkért pénzzel, így nem tudják visszaadni.

Nyilas

A Nyilasok tiszta szívű lelkek, akik soha nem akarnának rosszat tenni. Pénzügyekben azonban hiányzik belőlük a megfontoltság és az óvatosság. Gyakran megfeledkeznek a felhalmozott tartozásaikról. Tehát, bár kölcsönadnál nekik pénzt, előfordulhat, hogy soha nem látod vissza, mert lehet, hogy már elfelejtették!

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik mindig késnek Megnézem

(Nyitókép: Getty Images/Guido Mieth)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top